3 Μαΐ 2014

ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού


«Ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού ! 

Δύναμη και ελπίδα του λαού ! 

Οχι στα δεσμά ΕΕ - μονοπωλίων».

Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του τετρασέλιδου φυλλαδίου του ΚΚΕ για τις εκλογές που διανέμεται σε όλη τη χώρα. 

Στο ερώτημα «γιατί ΚΚΕ» απαντά μεταξύ άλλων: 
  • Είναι η μόνη ψήφος που εκφράζει γνήσια και καθαρά τη λαϊκή αντίθεση στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις που υλοποίησαν ή ετοιμάζονται να υλοποιήσουν την πολιτική της.
  • Παλεύει καθημερινά για να εμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα και να αποσπάσει ο λαός μέτρα ανακούφισης, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζεται για τη χειραφέτησή του και καλεί στην πάλη για να φέρει πιο κοντά την προοπτική, για να πάρει την τύχη του στα δικά του χέρια.
  • Δεν αποδέχεται τις δεσμεύσεις της ΕΕ, μάχεται με συνέπεια ενάντια στις αντιδραστικές της επιλογές για να εμποδίσει τα μέτρα και τις κατευθύνσεις της.
  • Είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για να ανοίξουμε το δρόμο στη λαϊκή ευημερία, με το λαό στην εξουσία.
ΚΚΕ γιατί:
  • Είπε και λέει την αλήθεια.
  • Είναι το κόμμα που δεν εξαγοράζεται από τον πακτωλό χρημάτων που δίνει η ΕΕ σε ΜΚΟ, σε άλλους οργανισμούς, για να εξαπατούν τους λαούς.
  • Είναι αξιόπιστο και φερέγγυο.
  • Προτείνει τη μόνη λύση που συμφέρει το λαό και τους νέους.
  • Αγωνίζεται για να μη συμμετέχει η χώρα μας στις επεμβάσεις και τους πολέμους που εξαπολύουν κατά των λαών η ΕΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Για να προστατευτεί ο λαός και η χώρα.
  • Για να στείλουμε αισιόδοξο μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους λαούς. Μήνυμα κοινής πάλης και καταδίκης της ΕΕ, που ληστεύει, καταδυναστεύει και σφαγιάζει λαούς για τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού κεφαλαίου.
Ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι η δική μας φωνή !

Για να γίνει ο λαός ισχυρός !

ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...