17 Μαΐ 2014

Which side are you on....

Από την μία ο γνήσιος εκφραστής του πλέον βρωμερού και σάπιου συστήματος να δηλώνει ότι "αυτά συμβαίνουν"...από την άλλη ο ανθρακωρύχος που μόλις έχει ξεγελάσει τον θάνατο και έχει βγει από τον τάφο εκατοντάδων εργατών να ρωτάει "αν πρέπει να βγάλει τις μπότες του" για να μη λερώσει το ασθενοφόρο...ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...

  Δύο κόσμοι,με χαράδρες κενό ανάμεσά τους...πλέον καμία δικαιολογία...καμία αυταπάτη...διαλέγει ο καθένας μας πλευρά...αλίμονο στους προδότες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας...περιφρόνηση στους προσκυνημένους...σε πλήρη εξέλιξη υπάρχει ταξικός πόλεμος και κανείς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος...

https://www.youtube.com/watch?v=pGlxNP0VaSQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...