22 Μαΐ 2014

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που δολοφονήθηκε ο Γρ. Λαμπράκης!

Στεφάνι στο μνημείο που δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης, πριν 51 χρόνια, κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης το ΚΚΕ, η ΚΝΕ, η ΟΓΕ και η ΕΔΥΕΘ.
Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο μνημείο του αγωνιστή της ειρήνης, επί της Ερμού και Βενιζέλου, στο σημείο της στυγερής δολοφονίας του από το αστικό κράτος της εποχής και τους φασιστικούς, παρακρατικούς μηχανισμούς του.


«Αγωνιζόμαστε, οργανώνουμε την πάλη μας για να μπορέσουν οι λαοί στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών να υψώσουν τη δική τους σημαία. Τη σημαία που θα εναντιώνεται στη σύγχρονη σκλαβιά, θα δείχνει το δρόμο της κατάργησης της εκμετάλλευσης και του καταναγκασμού, θα οδηγεί στη δημιουργία του νέου, δίκαιου και ειρηνικού κόσμου», σημείωσε ο Νίκος Ζώκας γραμματέας της ΕΔΥΕΘ και αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

Στις εκλογές, τόνισε, που θα γίνουν σε λίγες μέρες, οι εργαζόμενοι, οι λαϊκοί άνθρωποι του μόχθου θα πρέπει να εντάξουν στα κριτήρια της ψήφου τους και αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο - τη στάση δηλαδή του κάθε κόμματος απέναντι στους ληστρικούς και δολοφονικούς οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...