9 Ιουν 2012

Εμείς θα είμαστε η λαϊκή εξουσία


4 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιες οι σκηνες απο το Τhe Motorcycle Diaries (Diarios de motocicleta, 2004), που για οσους δεν γνωριζουν να πουμε οτι ειναι μια ταινια που ειναι βασισμενη στις σημειωσεις του ταξιδιου του 23χρονου Ernesto (Che)Guevara, oταν στα 1952 ξεκινησε με ενα φιλο του τον Alberto Granado, αρχικα πανω σε μια παλια μοτοσυκλεττα, το γυρο της Λατινικης Αμερικης! Ενα υπεροχο βιβλιο, γραμμενο με εξυπνες παρατηρησεις, αρκετο χιουμορ και αφανταστη ανθρωπια, δηλαδη οπως ακριβως ηταν κι ο Che!
    H μουσικη, της Μercedes Soca, ειναι επισης ταιριαστη για την εικονα, αλλα δεν ξερω αν καταφερνει, εστω και οπτικα, να ταυτιστει στο video αυτο ο Ελληνας στα 2012 με τον Λατινοαμερικανο του 1952, (υποτιθεται)...
    Βεβαια, προς τα κει θα αρχισουμε να κοιταμε σε λιγο, αν συνεχισουμε να εχουμε τους.. ''προοδευτικους'' ηγετες που ειχαμε και πριν και συνεχισουν να υπογραφουν μνημονια στο αψε σβησε, χωρις τη συγκαταθεση του λαου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα είναι σίγουρο !

    Ότι οι ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους !
    Μόλις καταλάβουν την δύναμή τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε! Εμείς θα είμαστε η λαϊκή εξουσία. Οι σημερινοί φτωχοί, οι σημερινοί καταπιεσμένοι, οι σημερινοί αδύναμοι, οι σημερινοί άνεργοι, οι σημερινοί εκμεταλλευόμενοι σκληρά εργάτες, οι σημερινοί που ονειρευόμαστε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό. Έναν κόσμο όπως μας αξίζει. Venceremos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://topaiditisplateias2.blogspot.gr/2012/06/blog-post_11.html
    Διαβάστε την άποψη μου πάνω στα ζητήματα
    Η ψήφος την Κυριακη πρέπει να ειναι ενάντια στο σύστημα της διαφθοράς της αριστερής δια-κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...