12 Ιουν 2012

Προς πιθηκανθρώπους

Δήλωση του φασίστα φουσκωτού τραμπούκου και μαχαιροβγάλτη Παναγιώταρου: Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδια τους για να μπουν στην θέση τους έλληνες! (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145216&catid=9)

Αν συγκρίνετε και τις εφιαλτικές φωτογραφίες των φουσκωτών του Άσαντ στη Συρία που λειτουργούν μόνο με το νωτιαίο μυελό που λέει κι ο Ραφαηλίδης και σκοτώνουν μέχρι και παιδιά για τον "αρχηγό" τους (http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ta_agria_skylia_toy_asant.1812457.html, θα βρείτε μέσα και φουσκωτό με τατουάζ του Άσαντ στο μπράτσο) κι ας βγάζουν γελοίες διαφημίσεις με παιδάκια που παίζουν με τα μπαλόνια, το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό: Πιθηκοειδή των χρυσαυγιτών θα σκοτώνατε και παιδιά για επιβεβαιώσετε τον "ανδρισμό" σας, για χάρη του ασφαλίτη αρχηγού σας, του (μελαμψού κατα τ' άλλα) Μιχαλολιάκου; 

Οι κομμουνιστές σας λέμε καθαρά: Έτσι και πειράξετε έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά οποιουδήποτε ανθρώπου παιδιού κάτω των 15 χρονών θα το μετανιώσετε πολύ πικρά. 

3 σχόλια:

  1. χρήσιμο το βιντεάκι με τις απειλές του χρυσαύγουλου, αλλά δε συμφωνώ - προσωπικά - με την τελευταία πρόταση.. τί πάει να πει "κάτω των 15 ετών"; δηλαδή αν βαράνε και απειλούν μετανάστες 16,17 ή 40 χρονών; ή θεωρούμε τους μετανάστες (και δεν αναφέρομαι στα μικρά ποσοστά εγκληματιών ανάμεσά τους) ταξικά μας αδέλφια ή όχι.. καταλαβαίνω το θυμό σου για αυτά που "υπόσχεται" ο κάθε παναγιώταρος και συγγνώμη εκ των προτέρων αν κολλάω σε "λεπτομέρειες", αλλά είπα να το σχολιάσω αυτό που ένοιωσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο, διορθώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρειάζεται ο τρόπος του Μπρεχτ:
    "Ο καλύτερος τρόπος να συνομιλήσεις με έναν φασίστα, είναι να του πετάξεις ένα τούβλο στο κεφάλι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...