17 Ιουν 2012

''Μηνύματα από όσους ξέχασαν να πεθάνουν''

(Aναδημοσιευση απο Lenin Reloaded)



Προς "συντρόφους":

Λυπούμεθα ειλικρινώς που δεν πεθάναμε εντελώς να δει επιτέλους άσπρη μέρα η Αριστερά σας στην Ελλάδα και διεθνώς, μέσω της επανάστασης των δημοσιοσχετιστών. Κατανοούμε τον εκνευρισμό σας παρά το γεγονός ότι η επιθυμία σας, και να υλοποιούνταν, δεν θα σας βοηθούσε στο παραμικρό, όπως αποκαλύπτουν οι αριθμοί, που τόσο ολοκληρωτικά λατρέψατε (κι αυτοί σας πρόδωσαν, οι άθλιοι!)

Σας ευχόμεθα καλή τύχη τώρα που όλα τα επιχειρήματά σας εναντίον μας θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας απ' την γηραιότερη και εμπειρότερη υμών αστική πουτάνα που λέγεται Μπένι για να σας τρομοκρατήσουν σε συγκυβέρνηση ολικού ξεβρακώματος. 

Αν θέλετε να πάμε σε τρίτο γύρο εκλογών παίζοντας το ΚΚΕ με ένα μήνα καθυστέρηση και υφιστάμενοι τις ανάλογες τιμωρητικές εκλογικές συνέπειες για την "ανευθυνότητα" μπροστά στην ανάγκη "διακυβέρνησης" της ταξικής κόλασης, κανένα πρόβλημα από μας. 

Τέλος, σας συγχαίρουμε ολόθερμα για την συνέπεια με την οποία μετατρέψατε τον "αριστερό κυβερνητισμό" σε "αντιπολιτευτικό κινηματισμό" εν μία νυκτί. Όποιος παραμένει τόσο βαθιά νυχτωμένος ώστε να μην έχει ακόμα καταλάβει με ποιους έμπλεξε, αξίζει να σας κάνει παρέα επ' άπειρον. Bye.

Προς Μπένι: 

Είσαι μεγάλη πουτάνα χοντρέ. Τίποτε άλλο. Και εκδικητικιά. Α πα πα πα. 

Προς Σαμαράν: 

Τι να διαλέξετε τώρα; Την δυσαρέσκειαν της Ευρώπης με τρίτας εκλογάς ή την ειλικρίνειαν και ωριμότηταν μιας κυβέρνησης φασιστικής συνεργασίας με την Χ.Α; Η Μέρκελ τι λέει;  Πάρ'τε την τηλέφωνο. 

Προς φασίστες:

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, κόπροι. Βιάζεστε, ε, βοθρολύματα των αστών; Κατουρήθηκες απ' τη χαρά ρε άλαιμε κομπλεξικέ, πουτανόσπορε των ταγματασφαλιτών; Γυάλισε το μάτι σου; Ξέρεις πόσα κονσερβοκούτια έχει η Ελλάδα; Πολλά. Και από πίσω σου, χέστη, δεν έχεις εργάτες. Φοβισμένα και συμπλεγματικά ανθρωπάκια έχεις. Και θα την καταλάβεις τη διαφορά, στο εγγυώμαι.

Προς αληθινούς συντρόφους: 

Χάρηκα το ήρεμο χαμόγελό σας. Το ξέρω πως το ξέρετε πως αύριο θα 'ρθουν να μας σκοτώσουν, όπως λέει και ο ποιητής. Λεκτικά και σωματικά. Αλλά είμαστε ήδη πέρα από το φόβο και πέρα απ' την ελπίδα. Ίσως είχε δίκαιο ο Μποράτ for rent. Ίσως είμαστε ήδη νεκροί. Ίσως οι μόνοι που έμειναν ζωντανοί πια.

9 σχόλια:

  1. εγώ πάλι ήθελα να δημοσιέψω ένα ωραίο ποίημα κάποιου Θόδωρου Σκουρλή που βρήκα στον ευρυτάνα ιχνηλάτη, στα καπάκια μετά τις εκλογές
    http://eyrytixn.blogspot.gr/2012/06/blog-post_14.html
    αλλά με πρόλαβε ο τύπος από την αντίσταση στις γειτονιές, ο μου-λού, αλλά δεν πειράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aλ Δελαρζ

      Καλη και η ποιηση, αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σκεφτω.. ποιηματα! Η απογοητευση και ο θυμος για τα ποσοστα της ΧΑ ειναι τα κυρια συναισθηματα που νιωθω και δεν ειμαι η μονη, πιστευω!

      Διαγραφή
    2. μονη δεν είσαι καλή μου, αλλά είναι κι άλλοι που το βλέπαν να 'ρχεται. Φαινόταν στους δρόμους, στα λεωφορεία, στα καφενεία, στα βουνά και τα λαγκάδια. Εγώ σήμερα, εν αντιθέσει με τις εκλογές του Μάη που παρασύρθηκα απ' την αισιοδοξία μου, ήμανε σε φάση μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγει.
      και μην τσαντίζεσαι τζάμπα που στεριώσαν οι φασίστες, υπάρχει φασισμός στην Ελλάδα. Υπήρχε χρόνια και ζαμάνια, κι υπάρχουν οι κοινωνικές αιτίες, μικροαστοί που χάνεται η γης κάτω απ' τα πόδια τους.
      Την ίδια τσαντίλα είχα όταν βγήκαν στη βουλή οι Καρατζαφεραίοι, αλλά με τον καιρό συνήθισα. Είναι πράγματι πολύ σπαστικό όταν επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι μας, αλλά τι να κάνεις; μπορείς να κάνεις κι αλλιώς;
      Πάντως αν δε το διάβασες το ποιηματάκι, διάβασέ το και θα καταλάβεις. Δεν έχει περικοκλάδες και φτιασίδια, δεν είναι φεγγάρια και έφοδοι στους ουρανούς. Είναι καλό, χωρίς πλάκα. Στο λέω που δεν διαβάζω ποίηση, την ψιλοβαριέμαι (εκτός άμα γράψει κάνα καλό ο poe οπότε αλλάζει )

      Διαγραφή
  2. Αυτό το "εξακολουθούν να είναι ζωντανοί, επειδή ξέχασαν να πεθάνουν" του Ζίζεκ στο Μπενάκη, εδώ μου κάθισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δειτε και δηλώσεις ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα

    http://www.youtube.com/watch?v=Gu8F_wTiI-o&feature=youtu.be&a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν τω μεταξυ υπαρχουν χιλιαδες τετοια ατομα σε ολα τα ΜΜΔ που καλο θα ηταν να μην μιλαγαν, εφ οσον δεν καταλαβαινουν τι ακριβως παιζεται...

    https://twitter.com/nefosis/status/214460959350194177

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να τρελαθείς
    υπάρχουν και άλλοι τόσοι για να λες υπομονή.
    Όμως για μένα είναι αργά να τρελαθώ
    και είναι ακόμα πιο αργά να κάνω υπομονή…

    Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ
    και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω.
    θα περιμένω άλλες μέρες!»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού του αρέσει να γ@μιέται και το ευχαριστιέται ο Νεοέλληνας ρε συντρόφια, είναι εθνικό σπορ κατακτημένο από το ’81 και δώθε. Γιατί δεν το λέμε ξεκάθαρα? Είναι κομματικά ανεπίτρεπτο, ‘ντάξει! Άκου να τον συμβουλεύεις να “ διορθώσει την ψήφο του ” και να σε γράφει στα …!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι η εποχή της υποχώρησης ...
    Πως λέγαμε "δυο βήματα πίσω";
    Ε, ένα τέτοιο πράγμα με άλλη σημασία.

    Για να γίνει καλύτερη και πιο αποτελεσματική η αντεπίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...