21 Ιουν 2012

Το ίντερνετ θα συντομέψει την επανάσταση (απ' την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα)

Η αλήθεια είναι ότι καμμιά φορά σπάζομαι με την στάση που έχει το κόμμα μας απέναντι στο ίντερνετ, όπως ας πούμε μέρα εκλογών η Αλέκα είπε για την προβοκάτσια στο twitter. Ήμαρτον δηλαδή, αυτό βρήκες να πεις ρε Αλέκα; οποιοδήποτε τσουτσέκι μπορεί να πα να κάνει λογαριασμό, να το πει "κεντρική επιτροπή του κουκουέ" και να κάνει tweet "ας μοιράσουμε ένα τριαντάφυλλο σε κάθε χρυσαυγίτη, κι αυτοί του λαού παιδιά είναι" ξέρω γω, είναι δυνατόν κοτζάμ γραμματέας να ασχοληθείς μ' αυτό; Άστο να το γράψει ο Λεκάτης, που το ξέχεσε και παλιά. 
Αυτόν τον καραγκιόζη τον κάναν φόλοου εξακόσα άτομα. Αντε και σου λέω το πιστέψαν ΟΛΟΙ ότι η κεντρική επιτροπή καλεί σε ψήφο στο σύριζα, σου βάζω κι εγώ να το 'παν και οι εξακόσοι σε άλλα τόσα άτομα = χίλιοι διακόσοι δηλαδή, θα χαντακωνόμασταν παραπάνω;
Νταξ', καταλαβαίνω μεγάλοι σε ηλικία είναι οι κεντρικοεπίτροποι, δεν το κατέχουν το θέμα, αλλά ρώτα και κάναν πιτσιρικά, ρώτα και κάναν που ξέρει πώς δουλεύει το πράμα, μη ξεφτιλίζεσαι έτσι. 
Τέλωσπάντων μαλακία, στάχτη να γίνει, εδώ έχουμε άλλα κι άλλα, πήγαν και ψηφίσαν Σαμαρά και Βενιζέλο και Κουβέλη, το "αριστερό" (ΜΗ ΧΕΣΩ) κερασάκι στην τούρτα, μαύρο φίδι που μας έφαγε δηλαδή. Καλά δεν το συζητώ για τους χρυσαυγίτες με τα "δρώμενα" που ετοιμάζουν. Λέει βγάζουν κάτι άδειες για όπλα, βαράν γυναίκες στα στούντιο και παίρνουν πόντους, είναι να τραβάς τα βυζιά σου σε τούτη τη χώρα. 
Αλλά άλλο ήθελα να πώ.
Ώρες-ώρες, πόσο δίκιο δίνω στους δικούς μας, είναι που είναι αγύριστα κεφάλια (καλό είναι να είσαι "αδιάλλακτος" στις θέσεις σου). Π.χ ο Κουβέλης "αριστερά"... Μετά πώς να μη λες "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ (είμαστε κομμουνιστικό - αλλά αυτό ξεχνάει να το ακούσει ο άλλος, ήδη κατέβασε διακόπτη στην πρώτη πρόταση); Που τον στήριξε ο ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ! Ήμαρτον δηλαδή, το καρα-λιμπεραριό του ελέους στήριξε "αριστερό" κόμμα, σαν τον πρώην διευθυντή της "Αυγής" κάποιον Διονύση Γουσέτη, που λέει στήριξε τον... Μάνο! 
Ρε μπας και είχε δίκιο ο μπάρμπας ο Καραμανλής, "η Ελλάδα είναι απέραντο φρενοκομείο"; Κοίτα να δεις που θ' αρχίσουμε να διαβάζουμε αστούς πολιτικούς για να βγάλουμε άκρη με δαύτο το εκλογικό σώμα! Θα πρέπει να συνδεθούμε παραπάνω με τις μάζες μπας και καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί άμα δεν συνδεθούμε με τις μάζες οι μάζες θα μας συνδέσουν με κάιρο, όπως και μας σύνδεσαν δηλαδή.
Είπα Κάιρο και τί είδα σήμερα; εκεί που λες το κόμμα είναι διστακτικό απέναντι στο ίντερνετ και θέλει μια προσοχή, έστω δειλα ν' αρχίσει να το χρησιμοποιεί δημιουργικά κλπ. να σου ένα infographic (πάω χίλια ευρώ στοίχημα ούτε ένας απ' την κεντρική μας επιτροπή δεν θα ξέρει τι θα πει infographic), να σου ένα infographic που λέτε, που λέει πώς θα' ταν ο κόσμος μας αν δεν υπήρχε ίντερνετ. Ετοιμαστείτε να τραβήξτε τα βυζιά σας να κάνετε μπράτσα: 
"ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ" ! 
 Πάρτε και τη δεύτερη ντρουμπανιά:
"ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΚΑΝΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ο αλλάχ να την κάνει παναγία μου) ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ"!!!
ε, ήμαρτον

Πλήρες, ολοκληρωτικό μπέρδεμα π...ας, βούρτσας, ελαφιού, πιλαφιού...
Καταθέτω την εν λόγω ΠΑΠΑΡΙΑ εις τα στελέχη που τυχόν μας διαβάζουν να τα πάρουν μια και καλή στο κρανίο. 
Καλά ρε πούστη μου, βαλτοί είναι; Ε, προφανώς είναι μέρος "ενός γενικότερου σχεδίου των αστών" κλπ. Είχαμε που την είχαμε την αγυριστοκεφαλιά, σου βγαίνει και μια τέτοια ΠΑΠΑΝΤΖΑ που γράψαν ηλίθια χαζοαμερικανάκια, και σε αποτελειώνει. 
Αλλά θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό όπως όλα άλλωστε. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει που λέει κι ο ΣΤΟΥΡΝΟΣ λαός μας που πήγε και μ' εβγαλε τον Αντωνάκη, το Βαγγέλη, το Κουβέλι, τον Αλέξη και τον Καιάδα.
Ελπίζω να μην παρεξηγιέται κάνας σύντροφος και συναγωνιστής δια το αυτοσαρκαστικόν ύφος, μη μας λεν και ότι κλειστήκαμε σπίτια μας και δε μιλιόμαστε και δεν κάνουμε! 
Πάλι εμείς θα τρέχουμε, πάλι θα παρακάλαμε "έλα γράψου σε κάνα σωματείο, μπας και δούμε χαΐρι" και πάλι θα τρώμε χυλόπιτα. Αλλά που θα πάει; Μετά την καταιγίδα που λέει κι η διαφήμιση, θα ρθει η σοσιαλιστική λιακάδα που όλοι θα λιάζεστε και θα λέτε, "αα, τι ζεστασιά"!

(Το ρίχνω το επίπεδο συνειδητά, για να πάρω φόρα και το ανεβάσω μετά)

9 σχόλια:

  1. Τι εννοείς με το "το ρίχνω το επίπεδο" ;;;;;

    Του ... άλλαξες τα φώτα, του ... επίπεδου !!! χε χε χα !

    Τώρα, επί της ουσίας: Κοίτα, είναι σίγουρο ότι με τέτοια "δημοσιεύματα", αναπαράγονται διάφορα ένθεν κακείθεν ...
    (με ... "πιάνεις", έ ;)

    Είναι σίγουρο (σε μένα τουλάχιστον) ότι τέτοιες παπαριές όπως λες και συ, γράφονταν, γράφονται και θα γράφονται στον ... αιώνα τον άπαντα !
    Το θέμα είναι η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ !

    Και εδώ, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι την αξιολόγηση πρέπει να την κάνουν αν όχι ειδικοί, τουλάχιστον γνώστες !

    Που θα πάει όμως, θα το ... πετύχουμε κι αυτό !
    (τεράστιο πλατύ χαμόγελο ... αυτοϊκανοποίησης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλήρες, ολοκληρωτικό μπέρδεμα π...ας, βούρτσας, ελαφιού, πιλαφιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με το πνευμα του κειμενου και με το οτι ''Θα πρέπει να συνδεθούμε παραπάνω με τις μάζες μπας και καταλάβουμε τι γίνεται, γιατί άμα δεν συνδεθούμε με τις μάζες οι μάζες θα μας συνδέσουν με κάιρο, όπως και μας σύνδεσαν δηλαδή'',χωρις να θεωρω οτι οι μαζες εχουν παντα δικιο,ετσι;
    Ομως πρεπει να βρουμε τον τροπο να ..συνεννοηθουμε μαζι τους! Ξερεις ισως φταιει και το οτι πολλες φορες πιστευουμε οτι οσα λεμε ειναι απολυτως κατανοητα, αλλα δυστυχως φανηκε οτι δεν ειναι παντα ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια δείτε αυτο και διασταυρωστε το αμα έχετε τη δυνατότητα
    http://poexania.wordpress.com/2012/06/21/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kι εγω ετσι διαβασα στο twitter!
    ''Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες ακόμη, πέσιμο μπάτσων-απεργοσπαστών στη "Χαλυβουργία", 2 χτυπημένοι απεργοί

    https://twitter.com/erg_deltio/status/215750520835551232

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...