19 Ιουν 2012

Εκλεπτυσμένος πολιτικός λόγος της Χρυσαυγής...




Να με συγχωρέσει ο φίλος Poe που κάνω δημοσίευση σχετικά γρήγορα πάνω στο άρθρο του (άλλωστε ο άλλος φίλος Redfly αναπαρήγαγε το εξαιρετικό του άρθρο) αλλά αυτό το βίντεο πρέπει να το δει όλος ο κόσμος:
Αυτό είναι κύριοι το πολιτικό βάθος των Χρυσαυγιτών. Αυτό είναι το 7 τοις εκατό του λαού μας.
Θαυμάστε τα πιθηκοειδή που επιλέξατε να ξεβρωμίσουν τον τόπο, πιθηκοειδή με μυαλό αμοιβάδας.
ΟΥΓΚ!

24 σχόλια:

  1. Δείτε και το μόγγολο δίπλα, "καθαρό" δείγμα χιλιομπασταρδεμένης ελληνικής φυλής που μου φοράει και μπλουζάκι της εθνικής Ελλάδας! Σούμπιτοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων, στρατιές ηλιθίων βγάλαν αντιπρόεδρο της βουλής τον Καιάδα...
    Αλλά τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε άλεξ αν ποτέ φτάναμε στο σημείο "καθαρότητας" έχεις καμία αμφιβολία ότι τα 3/4 της συμμορίας δεν θα εκλπηρώναν τα "στοιχεία" που οι ίδιοι βάζουν??με επικεφαλής των αρχηγό τους???θα ήταν η πρώτη "οργάνωση" που θα ξεκινούσε με την αυτοδιάλυσή της καθώς δεν καλύπτουν τίποτα από αυτά που λένε...ούτε καν την ομιλία...

      Διαγραφή
    2. Εκεί έξω, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, που μέχρι τώρα δεν τον ... "έπαιζε" κανείς, ήταν στο περιθώριο, έβρισκε λόγο ύπαρξης στα γήπεδο κάνοντας τους χούλιγκανς, ή στα διάφορα μπαρ γνωστής "ηθικής".

      Τώρα βρήκε και τρόπο να εμφανιστεί και στην ... πολιτική !
      Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού λαού.

      Και κάποιοι νομίζουν ότι έξω θα μας έχουν και σε εκτίμηση ...

      Και, ας μην ξεχνάμε, ότι δίπλα σ΄αυτούς τους ανθρώπους, στις πλατείες, υπήρχαν και ... αριστεροί !!!

      Διαγραφή
  2. Καλα μην εχεις τυψεις, οπως ειδες καπελωσα και εγω ο ιδιος το αρθρο μου

    http://poexania.wordpress.com/2012/06/19/%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μιλησουμε για τα θεματα αλλοδαπους!
    Που πας, στασου δρωμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα, ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού σε σύγκριση με το πρωτόζωο ήταν μέγας εκλαϊκευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης θα ήθελα να κάνω ξεχωριστή ανάρτηση για τον υπεργελοίο Τζήμερο αλλά λέω να μη ξοδέψω άλλο bandwidth για το θλιβερό ναυάγιο τόσο αυτουνού όσο και του φίλου του Μάνου που χαντακώθηκε. Έξυπνη αποδείχτηκε τελικά η Μπακογιάννη
    http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=205370

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καιάδας θα φέρει και το συγκρότημα του να τραγουδήσουν μέσα στη Βουλή; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι οι μοναδικοί που στον προφορικό λόγο κάνουν (και) ορθογραφικά λάθη.

    Πέρα από τα αστεία, κάνουν τρομερό "εισοδισμό" στα Γυμνάσια και Λύκεια.
    Χτες γυρνώντας στο σπίτι, με ρωτά η κόρη μου:

    - Μπαμπά ποιος είπε: "Θα ξανάρθουμε και η γη θα τρέμει";
    - Ο Γκέμπελς (λέγεται ότι το είπε) πριν την αυτοκτονία του στο μπούνκερ.
    (ψάχνουμε ταυτόχρονα στο ίντερνετ για τον Γκέμπελς ...)
    - Και συ που το άκουσες; τη ρωτώ.
    - Στο σχολείο, το είπε ένας κάγκουρας που τον κόβω για χρυσαυγίτη!

    Έπεσε η ανάλογη καθοδήγηση, κατεβάζοντας βιβλία κατανοητά σε ένα παιδί μαθητή Γυμνασίου και ψάχνοντας στο ίντερνετ, αλλά κοιμήθηκα με ένα σφίξιμο στο στήθος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, προσοχή!

    Μην κάνετε το λάθος ν' αντιμετωπίζετε τα μόγγολα αφ' υψηλού. Ο τρόπος που εκφράζονται, μπορεί να είναι επιπέδου λοβοτομημένου, αλλά γι αυτόν ακριβώς τον λόγο κάποιοι τους βρίσκουν κοντύτερά τους απ΄ ότι βρίσκουν κάποιους που μιλούν σωστά, αλλά ακατανόητα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιείτε κι εσείς τέτοιου είδους λόγο. Βεβαίως όχι.

    Αλλά προσέξτε. Δεν πρέπει να στείλετε στην αγκαλιά τους κι όσους δεν μπορούν να εκφραστούν σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να στηριζει καποιος τη χρυση αυγη δεν ειναι μονο ζητημα χαμηλου iq ή δυσκολιας στην ομιλια, ειναι και ζητημα απανθρωπιας, το συγκεκριμενο άτομο σε αυτο το βιντεο τα εχει ολα για αυτο τον "προβαλουμε".

      Διαγραφή
    2. Καλά κάνατε και βάλατε το βίντεο. Έχεις δίκιο πως όποιος υποστηρίζει τέτοιου είδους πολιτικά μορφώματα, έχει χάσει, ή βρίσκεται ένα βήμα πριν χάσει, την ανθρωπιά του.

      Όμως...

      Αυτό το πολιτιστικό έκτρωμα που μιλά, έχει τελειώσει το Αρσάκειο; Προφανώς όχι. Σε κάποιο διαλυμένο δημόσιο σχολείο πήγε, ποιός ξέρει ποιά μπορεί να είναι η οικογενειακή του κατάσταση, ποιός ξέρει τι τον οδήγησε εκεί που βρίσκεται.

      Ή μάλλον, το τι τον οδήγηγε εκεί που βρίσκεται σήμερα, μάλλον μπορούμε να το μαντέψουμε. Η απελπισία.

      Μιά απελπισία που το ΚΚΕ οφείλει να μετατρέψει σε δύναμη.

      Κύριοι, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτό είναι το επίπεδο μέρους του λαού στον οποίο απευθύνεται το ΚΚΕ.

      Αυτό τον κόσμο, πρέπει το ΚΚΕ να τον κερδίσει, να μην τον αφήσει στα νύχια του κάθε Ναζιστή.

      (Ό όρος φασίστας που χρησιμοποιείτε για τους Χρυσαυγίτες, είναι επιεικής)

      Διαγραφή
    3. Ιωάννης: Κοίτα, κανείς δεν βλέπει κανέναν αφ΄υψηλού !

      Να είσαι σίγουρος γι αυτό !

      Από την άλλη όμως, δεν μπορείς να μην βάλεις προ των ευθυνών τους, όσους τους ψήφισαν, κυρίως την δεύτερη φορά !

      Ξέραν τι κάναν ...

      Διαγραφή
    4. Ρε συ Φάρε, εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι σημαίνει βάζω προ των ευθυνών τους;

      Τι θα πεις δηλαδή;
      Ότι δεν πρέπει να τους ψηφίσεις γιατί είναι ναζιστές;
      Η απάντηση που θα πάρεις ξέρεις ποιά είναι; Χέστηκα.
      Θα εξηγήσεις ότι λειτουργούν υπέρ του συστήματος και εμποδίζουν την ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων; Πιστεύεις ότι θα σε καταλάβει κανείς;

      Πιστεύεις πως το σύστημα αξιών που αντιπροσωπεύεις είναι ίδιο με το σύστημα αξιών αυτών που υποστηρίζουν τους χρυσαυγίτες;

      Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα που θέτω, όσο κι αν αυτό μπορεί να σε παραξενέψει, είναι πως κατά βάθος (αλλά πολύ βαθειά), μπορεί τα δυό αυτά συστήματα αξιών να έχουν κοινά σημεία.(Και μην βγει κανείς να πει να ένας προβοκάτορας που προσπαθεί να ταυτίσει το ΚΚΕ με την χρυσή αυγή)

      Όμως, αν γουστάρεις Καζαντζίδη, μπορεί να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις τέτοιο κόσμο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

      Για να κλείσω. Το θέτω κάποιον προ των ευθυνών του, είναι εύκολο να το λέει κανείς, δύσκολο όμως να το υλοποιήσει. Προϋποθέτει ότι δύο άνθρωποι, θα συμφωνήσουν κατ' αρχήν στις βασικές αξίες που και οι δύο αποδέχονται, και στην συνέχεια ο ένας θ' αποδείξει στον άλλο ότι η πρακτική του και οι απόψεις οι δικές του είναι σύμφωνες με αυτές τις βασικές αρχές, ενώ του δεύτερου δεν είναι. Και προσοχή! Ο στόχος θα έχει επιτευχθεί, μόνο αν ο δεύτερος φίλος της κουβέντας είναι στην κατάληλη διάθεση για ν' αποδεχθεί το σφάλμα του. Διαφορετικά, απλά θα μουλαρώσει.

      (Ξέρω πως αυτά που γράφω είναι αντιφατικά μεταξύ τους, αλλά δεν διεκδικώ την απόλυτη γνώση. Σκέψεις μοιράζομαι μ' ανθρώπους που μπορεί να μ' αντιλαμβάνονται)

      Διαγραφή
    5. Ιωάννης: Κοίτα είμαι ο τελευταιος που θα χαραχτηρίσω αυτά που γράφεις.
      Αλλοίμονο !

      Ο καθένας από μας, εκφράζει τις σκέψεις του, ανάλογα με τα βιώματά του.

      Η έκφραση "βάζω προ των ευθυνών του", εννοώ στην κυριολεξία ότι ΤΕΛΟΣ, δεν χαϊδεύουμε αφτιά, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες ...

      Όπως είπα, ξέραν πολύ καλά τι ψηφίζαν.
      Θέλουν ξύλο, μούντζες, διαπλοκή με κράτος και παρακράτος, ναι είναι ναζιστές όσοι τους ψήφισαν, θέλουν κατάλυση της όποιας δημοκρατίας κλπ. κλπ. και αυτά πρέπει να τους τα πούμε !

      Αντιλαμβάνομαι τι λες με το "σύστημα αξιών", αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε και τα στραβά μάτια.
      Δεν αρκεί να ξεσκεπάζεις μόνο τους πρωτεργάτες, Φίλε μου, αλλά και τους βοηθούς και τους τσιλιαδόρους και όσους τους ακολουθάνε !

      Αυτό εννοώ ...

      υ.γ. προφανώς και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε

      Διαγραφή
  9. αγκου αγκου αγκου και νομίζω και πιστεύω και ετσι και μπόιγκ και αγκου και αλλιώς και ξύλο και φιτς μποιγκ και κατάλαβες?
    νομίζω πάντως ότι την γλώσσα τους την μιλάω..τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παλικάρι που μιλάει στο βίντεο καθώς και ο τύπος που είναι δίπλα του είναι ένα μικρό δείγμα της κοινωνίας μας που είναι ξεκάθαρο πως ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχολική μόρφωση και το επίπεδο του είναι κάτω ακόμα και του γηπεδικού και προσέξτε μιλώ για σχολική-ακαδημαϊκή μόρφωση που είναι ανεξάρτητη από την κοινωνική μόρφωση που οι χρυσαυγιτες του βίντεο δεν έχουν καμία επαφή, αυτό που με τρομάζει είναι ότι η χρυσή αυγή έχει δυνάμεις μέσα στον κόσμο που έχει μια καλή έως άριστη σχολική μόρφωση .
    Αυτό κατά την άποψη μου δείχνει ότι στην εποχή μας η σχολική γνώση αλλά και γενικότερα η γνώση που απλόχερα προσφέρεται με πολλούς τρόπους από το σχολείο , το πανεπιστήμιο , μέσω του ίντερνετ αλλά και από τα ΜΜΕ είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . παλιότερα η γνώση δεν ήταν προσβάσιμη από τον πολύ κόσμο και όταν άρχισε με την πάροδο των ετών να γίνεται προσβάσιμη το σύστημα την γέμισε σκουπίδια , τόνους σκουπιδιών.
    Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μια κοινωνία σχολικά κρατούσαν αμόρφωτη και κοινωνικά εντελώς αμόρφωτη και αν πιάσουμε το κομμάτι για πολιτική μόρφωση εκεί τα πράγματα είναι τραγικά. Τι ποιο φυσικό λοιπόν σε μια τέτοια κοινωνία να ανθεί ο φασισμός , η ελληνική κοινωνία έχει μια τάση φασιστικοποίησης που κατά την προσωπική μου άποψη ξεπερνά το 80% . Προσοχή εδώ , δεν υποστηρίζω πως το 80% είναι φασίστες αλλά ότι υφέρπει μια φασιστική νοοτροπία., για παράδειγμα το μεγαλύτερο ποσοστό στο θέμα των μεταναστών χρησιμοποιεί την φράση λαθρομετανάστες και όχι παράνομοι μετανάστες , λες και υπάρχει λαθραία ζωή . Μπορεί να δείχνει ασήμαντο αλλά δεν είναι , δείχνει την κοινωνική – πολιτική ακόμα και σχολική-ακαδημαϊκή μόρφωση της κοινωνίας.
    Να πω για το παράδειγμα με το μπουνίδι που έφαγε η Κανέλλη και για το πόσοι είπαν ότι καλά της έκανε ?
    Να μιλήσουμε για πράγματα που ενώ είναι γνωστό ότι δεν αληθεύουν παρόλα αυτά συνεχίζουν να αναπαράγονται από τον κόσμο με τα ΜΜΕ να κρατούν μια ένοχη σιωπή ?
    Αν αυτό δεν είναι φασιστικοποίησης της κοινωνίας τι άλλο μπορεί να είναι , τι άλλη ερμηνεία μπορεί να δώσει κάποιος ?
    Να είστε έτυμοι για φαινόμενα με μεγαλύτερη ένταση όσο η κοινωνία παραμένει στην επιφάνεια και δεν μπορεί να κατανοήσει την κατάσταση , όσο η αμορφωσιά εξαπλώνετε.
    Τρανό παράδειγμα τα αποτελέσματα των εκλογών, 42+% πήραν οι δυο καθαροί εκφραστές της πρόσφατης κατάντιας της Ελλάδας , ο Καμένος πήρε 7% που στις τάξεις του έχει κατά 90% τους εκφραστές της γενικότερης πολιτικής νοοτροπίας , το ίδιο και ο Κουβέλης , στις τάξεις του είναι το μισό ΠΑΣΟΚ και να μην μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αν κοιτάξουμε ποιοι είναι πρώτοι στην λίστα θα δούμε ότι φιγουράρουν οι Πασόκοι.
    Εγώ λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πάνω από το 80% της κοινωνίας κινείτε μέσα σε μια λογική που διέπεται από μια φασιστική λογική που την ενισχύει η πολιτική αμορφωσιά κατά κύριο λόγο αλλά και από την σχολική-ακαδημαϊκή γνώση που κρατούσαν είναι σκουπίδια.

    ΚακοΓιώργης
    Συγγνώμη για το μακροσκελές του σχόλιου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ ΚακοΓιώργη, είναι τόσο καλό το σχόλιό σου, ώστε μακάρι να ήταν ... άλλο τόσο, άρα μην ζητάς συγγνώμη !

    Εγώ τουλάχιστον το προσυπογράφω και με τα δυο μου χέρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια χαρα τα ιπε το παλικαρι,βρικα κε τιν μανα του
    http://www.youtube.com/watch?v=lMgfGcYTg5Y&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βωμολοχιε, το βιντεο αυτο ειναι τραγικο, για πολλους λογους...
    Δειχνει την καταντια της χωρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι συντροφε Poe, το βιντεο ειναι πρίν απο την οικονομική κρίση,Και τότε απλήρωτη εργασία,ρατσισμός,ξενοφοβία,δεν άλλαξε τίποτα,και τοτε ο κόσμος χειροκροτούσε τον "Κασιδιάρη" και τώρα ο ίδιος κόσμος τους επιβραβεύει για τα χαστούκια στίς μούρες μας!

      Διαγραφή
  14. δειτε και εδω

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KVHXxTD4eyo

    οι "φιλαθλοι" ψηφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...