27 Ιουν 2012

Τι θα γίνει επιτέλους με τους προβοκάτορες ;

Αναπαράγω, χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς, ας γίνει αυτό στην πορεία, άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου στον σημερινό "Ρ", προς γνώση των αναγνωστών μας.
«Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»: Προβοκάτορες στο τετράγωνο!

Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται.


Παρ' ότι από το περασμένο Σάββατο κατήγγειλα ως «προβοκάτορες» τους ιθύνοντες της ιστοσελίδας «Ενωση Οπαδών για την ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς» που διακινούν τις παραπάνω συκοφαντίες (σσ: οι ίδιοι αυτοσυστήνονται και ως «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ), οι «κύριοι» αυτοί επανήλθαν προσθέτοντας νέες βρωμιές, ισχυριζόμενοι μάλιστα - παρά την πεντακάθαρη διάψευσή μου - ότι τα προβοκατόρικά τους «δικαιώθηκαν»!

Βάζοντας τελεία (και παύλα) στη συνομιλία μου με αυτά τα ανώνυμα «κουκουλοειδή» έχω να πω τα εξής:

Οταν κάποιον τον αποκαλείς «προβοκάτορα» και εκείνος «ανοίγει ομπρέλα», «σκουπίζεται» και εξακολουθεί τις αθλιότητες, υποστηρίζοντας ότι «δικαιώθηκε» (!), τότε είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για «απλό» προβοκάτορα, αλλά για προβοκάτορα στο τετράγωνο!

Μήπως, τώρα, «κύριοι» της «Ενωσης Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ», συνεννοηθήκαμε;


12 σχόλια:

  1. Αυτοί πίσω από την ΕΟΣ είναι εντελώς ανεκδιήγητοι. Μπαίνουν σε διάφορα μπλογκ (όχι απαραίτητα φιλοΚΚΕ όπως εδώ, μπαίνουν π.χ. στον "Παραλληλογράφο") αφήνουν ένα λινκ προς το μπλογκ τους, τους απευθύνεις μια ερώτηση και δεν απαντούν, ή απαντούν άλλα αντί άλλων.

    Τέλος πάντων θα έπρεπε να υπάρχει στα site του ΚΚΕ και του Ρ ένα τουλάχιστον κουμπί twitter (άμα θέλετε και fb, αν και προσωπικά δεν το πολυγουστάρω) για να μην δημιουργεί ο κάθε τυχάρπαστος λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια με όνομα (και καλά!) "επίσημος λογαριασμος ΚΚΕ" και μέσα απο κει να προβοκάρει.

    Ένας λογαριασμός τουίτερ με παραπομπές μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις και τα κείμενα τεκμηρίωσης του Κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spiral architect: Προφανώς είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ...

    Νομίζω ότι οι προβοκάτορες (και ξέρεις, δεν μιλάω για την πιτσιρικαρία που ίσως κάνει και πλάκες), ό,τι κι αν κάνει κανείς, πάλι θα βρουν τρόπους να προβοκάρουν !

    Εδώ έχουμε προβοκάτσιες από την κρατική ΕΤ (όπως φαίνεται από ανάρτιση στο μπόγκ μου που έκανε προχθές), τι να περιμένει κανείς από ορκισμένους εχθρούς του λαού !
    Όταν μάλιστα αυτοί κρύβονται και πίσω από την ανωνυμία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ανωτερω προβοκατορες και οι αναπαραγοντες τις προβοκατσιες δικαιωνουν πληρως οσους θεωρουν οτι ο διαλογος εχει υπερτιμηθει ως μεσω επιλυσης των διαφορων . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. salot sor: Η άλλη λύση ποια, όμως, είναι ;


    (μην απαντήσεις χε χε ... ξέρω ... ξέρω ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αστειατορες της ΕΟΣ, αφου εγλυψαν τον αλαβανο και το ΜΑΑ δηθεν κριτικαροντας τον τσιπρα παλιοτερα, αφου το επαιξαν κομμουνισταραδες δηθεν διπλα στο ανεκδοτο που λεγεται ΚΟΕ, εδω και εναμιση τουλαχιστον χρονο αναπαραγουν ειτε παραγουν καθε λογης χυδαιοτητα, προβοκατσια και λασπη απεναντι στο ΚΚΕ, τα μελη , τους ΦΙΛΟΥΣ και οπαδους του.

    Η γελοιοτητα που λεγεται 'ΕΟΣ' πρεπει να τελειωνει και θα τελειωσει, αφου πρωτα αποκαλυφθουν τυχον (πολυ πιθανη υποθεση) διασυνδεση με την ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποια τους παρεχει οχι μονο 'υλικο' αλλα και καθε ειδους διευκολυνσεις και ''συμπαρασταση' υλικη και πολιτικη.

    Ας τελειωνουμε λοιπον με τα ανεκδοτα συντομα ,και μην αποσπαμε την προσοχη μας απο τα σημαντικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://topaiditisplateias2.blogspot.gr/2012/06/blog-post_27.html ζούμε την εποχή του τρολίνγκ και της προβοκάτσιας αν και δεν ειμαι κκε βλέπω αυτό που γίνεται αγαπητέ φάρε και ειναι ολοφάνερο δές την ανάλυση που έχω κάνει και ειναι σε επιστημονικά τεκμηριωμένο επίπεδο!!!
    Θα χαρώ να δώ σχόλιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παιδί της Πλατείας: Το τρολλάρισμα, μπορεί από ένα "παιγχνιδάκι για πλάκα", να φτάσει στην ανοιχτή προβοκάτσια !

    Έχει ανθίσει λόγω της ανωνυμίας των σχολιαστών ...

    Θέλει πολύ προσοχή από τους συντελεστές ενός μπλογκ, να μπορούν να αναγνωρίσουν τα τρολλς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα.
    Καταθέτω την ταπεινή μου γνώμη, αν και δεν με ρώτησε κανείς: η φωτογραφία με τον σχολικό πίνακα ήταν καλύτερη...
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oikodomos: Γεια σου Φίλε μας !

    Ίσως την ... ξαναβάλουμε !

    Καλή δύναμη σε όλους μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...