4 Ιουν 2012

Επιλογές

Μπροστά στο φανερό πλέον αδιέξοδο, να διαχειριστούν την βαθειά καπιταλιστική κρίση, παίρνοντας μονομερώς μέτρα σε βάρος του λαού χωρίς κανένα ορατό αποτέλεσμα, των παραδοσιακών αστικών κομμάτων της χώρας μας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που δικαιολογημένα βέβαια έχουν χάσει τη λαϊκή εμπιστοσύνη, μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι (π.χ. ΑΛΦΑ, ΣΚΑΪ, ΑΥΡΙΑΝΗ κλπ.) φαίνεται ότι επιλέγουν για μια μεταβατική περίοδο τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Αξιοποιούν γι’ αυτήν τους την επιλογή, την αγωνιώδη προσδοκία μεγάλου τμήματος του λαού μας για κάτι άμεσο, που δυστυχώς γι’ αυτόν δεν πρόκειται να υπάρξει.
 Άλλωστε, αρκετά στελέχη του (π.χ. Σταθάκης) άρχισαν ήδη στα κανάλια να μιλάνε με άλλη γλώσσα.
Όπως ότι για να έχουμε απτά αποτελέσματα, θα πρέπει να περάσουν δύο τουλάχιστον χρόνια.
Στην ουσία, προετοιμάζουν τον λαό μας, για την … ξαναζεσταμένη σούπα περί “καμένης γης”!
Είναι πλέον φανερό, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ δεν λειτουργεί μόνο ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το παλαιό φθαρμένο πολιτικό σύστημα (κυρίως βέβαια για το ΠΑΣΟΚ), όχι μόνο ως κυματοθραύστης της λαϊκής αγανάκτησης, αλλά και ως φερέγγυου διαχειριστή του καπιταλιστικού συστήματος στη χώρα μας.

Καμία αυταπάτη μπροστά στα χειρότερα που έρχονται, μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ θα αποτελέσει το λαϊκό εκείνο αντίβαρο, που θα ανακόψει την επερχόμενη βαρβαρότητα και θα δώσει μια άλλη προοπτική για την οριστική αντιμετώπιση της καπιταλιστικής κρίσης.


υ.γ.: η φιλολογία για τα άχαρα ντιμπέϊτ, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα.

5 σχόλια:

  1. Το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ είναι ολοφάνερο, υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά νομίζω...
    Ο λαός δεν έχει πλέον την ίδια υπομονή, ακόμα και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συνεχίζει να το ψηφίζει άλλα 20 χρόνια ελπίζοντας, όπως έκανε με το ΠΑΣΟΚ, με την πρώτη απογοήτευση θα τσιγκλίσει... και θα τσιγκλίσει άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xrwmatakaiskies: Πράγματι, αυτό δεν το υπολογίζουνε εκεί στο ΣΕΚΜ !

    Που στις 18, ένας κόσμος θα περιμένει να αποκατασταθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του, ένας κόσμος άνεργος θα περιμένει να του βρουν δουλειά ... και αυτοί θα του πουν (όπως είπε σήμερα ο κ. Σταθάκης) ότι να ... ξέρετε ... μετά από δύο χρόνια ... και ... θα δούμε ...

    Ήξεις αφήξεις ...
    Από ό,τι φαίνεται, τα ελικόπτερα τα ζεσταίνουν για τους συριζαίους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι όλο αυτό να μην οδηγήσει σε άσκοπα και αποπροσανατολισμένα ξεσπάσματα ή σε μεγαλύτερη συντιριτικοποιήση του κόσμου, πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος όσο καλύτερα γίνεται, ώστε ο κόσμος να αντιδράσει οργανωμένα σε μια τέτοια περίπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xrwmatakaiskies: Αυτό ακριβώς παλεύουμε ...

    Και γι αυτό μας χτυπάνε από παντού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι που διαβασα σημερα πολυ σκληρο και αστειο

    "στο τελος του μισθου περισσευει πολυς μηνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...