7 Ιουν 2012

Η αηδιαστική ανακοίνωση του Τζήμερου

Το φασιστοειδές ψευτοάντρα-κότα ταγματασφαλίτη που κρύβεται να γλιτώσει το αυτόφωρο τον ξέρουμε, τον κάναν και φίρμα τα κανάλια. 

Για τον αρχιαλήτη, κρυπτοφασίστα ντεμέκ "φιλελεύθερο" πού έπεσε απ' το facebook κ. κ. Τζήμερο, που ντύνει τις φασίζουσες απόψεις του με νεοφιλελεύθερες αηδίες και εμετούς σε στιλ "δουλέψτε τεμπέληδες" κλπ τι να πει κανείς για την κατάπτυστη, τυπική και άθλια ανακοίνωση
που έβγαλε "για ακραία και επικίνδυνα στοιχεία της δεξιάς και της αριστεράς" εξομοιώνοντας τη βούρτσα με την...

Πίσω απ' την ανέκφραστη πραγματιστική μάσκα κρύβεται το αηδιαστικό πρόσωπο της παλιανθρωπιάς του κεφαλαιοκράτη που θα σκότωνε τη μάνα του για να βγάλει λεφτά. 
"Λήθη, λήθη, λήθη" και γι' αυτόν όπως είπε η Λιάνα.


(Οι εκπληκτικές εικόνες απ' το blog http://wonderjlawwall.blogspot.gr)

7 σχόλια:

  1. Κάτι σε "σύγχρονη μορφή" Καρατζαφέρη μου κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω... Χρυση Αυγή-Καρατζαφέρης-Τζήμερος... τα ίδια σκατά μου φαίνονται... η ανθρωπιά πάντως σε καμιά περίπτωση δεν συμβαδίζει με το μίσος αυτών των ζώων. Προσβάλω και τα ζώα έτσι αλλά πως να τους αποκαλέσω;Κτήνη!Καλά το είπε η Κανέλη.
      Δεν ξέρω, μετά και τα σημερινά εχω αρχίσει να απογοητεύομαι...
      απ'αυτούς το περίμενα, αλλά να ακούω και κόσμο στον δρόμο να τους υπερασπίζεται;;; Αυτό είναι που με τρελαίνει... αυτό είναι και το επικύνδινο...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα!
    Και καλά ο Τζήμερος (άκου Τζήμερος)! Αλλά για δείτε και το σχόλιο στελέχους της ΝΔ της κ. Σιδέρη που γράφει στο Facebook μεταξύ άλλων:

    «Εμ, κοριτσάρες μου (σ.σ. Κανέλλη και Δούρου), εσείς και όλα τα κομμούνια ξεκινήσατε το πανηγύρι».

    http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-enimerosi/stelexos-tis-nd-eseis-koritsares-moy-ksekinisate-panigyri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτημα: Ποια ακριβώς είναι η διαφορά του κ. Σιδέρη με τον κ. Τζήμερο ;

    Τον καπιταλισμό δεν υπηρετούν και οι δύο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Την άποψη ότι «κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες» εξέφρασε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος.

    Στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.

    Ο κ. Τζήμερος διατύπωσε την άποψη ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε επιχειρήσεις που πρέπει να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.

    Παράλληλα, σημείωσε ότι η διαβίωση για τους μετανάστες στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.

    Ο κ. Τζήμερος εξήγησε ότι για τη λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης η Ελλάδα πρέπει να συζητήσει σε πολιτικό επίπεδο με τους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια. Σημείωσε, δε, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της για την είσοδο παράνομων μεταναστών."


    http://www.enikos.gr/ekloges-2012/48511,%C2%ABPairnoyn_doyleies_Ellhnwn%C2%BB.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφήστε τον στην ησυχία του...τώρα που θα πάρει το πτυχίο ο αιώνιος φοπιτητής,θα συνεχίσει να προσφέρει αβίαστο γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...