20 Ιουν 2013

Λέτε να ξεκίνησε η κάθαρση ;

Διαβάζουμε ότι η τιμωρία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια που έκαναν οι "φίλαθλοι" κατά την διάρκεια του τρίτου τελικού της Α1 του μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, "έπεσε" βαριά !
 
Επιτέλους !
 
Μπας και δούμε επιτέλους, τους αγώνες να δίνονται στα γήπεδα και όχι έξω από αυτά ή ... γύρω από αυτά !
 
Μπας και καταλάβουν κάποιοι "φίλαθλοι", ότι υπάρχουν και πραγματικοί φίλαθλοι, που αγαπάν την ομάδα τους, αλλά σέβονται και τον αντίπαλο και δεν θέλουν "πάση θυσία" την νίκη, αλλά την νίκη που να την αξίζουν !
 
Ας δούμε, τώρα, τι προβλέπει η σχετική Απόφαση της τιμωρίας του Ολυμπιακού:
 
«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€,

β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€,

γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€,

δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και

ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013».

Πηγή: www.zougla.gr

 
 

4 σχόλια:

  1. Ωπ το σάιτ πως και είναι απο ζούγκλα;

    Δημήτρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης Κ.: Χα, απλά πρόλαβε και το έβαλε πρώτος ο ... ζούγκλας ... από κε το είδα και φυσικά πήρα από κει ΜΟΝΟ την απόφαση ... τα άλλα είναι δικά μου !

      Το θέμα δεν είναι από παίρνεις την αφορμή για ένα ποστ, αλλά τι ποστ "ανεβάζεις" !

      Διαγραφή
  2. Η Έλβα θέλει σάτιρα. Οι καπιταλιστές την προσφέρουν απλόχερα.
    Να ζήσουν οι αφέντες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσαφ: Κατά τη γνώμη μου, η σάτιρα θέλει πολύ προσοχή ...

      Για μένα ΔΕΝ είναι σάτιρα όταν θίγεις τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο π.χ., ή λες χονδροειδή ψέματα όπως π.χ. κάνει χρόνια τώρα ο Λαζόπουλος !

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...