27 Μαΐ 2011

Αγανακτίστας (με τους σφυροδρεπανίστας)

Τελικά είναι αγανακτισμένοι με αυτούς που λαμβάνουν τις πολιτικές αποφάσεις της χώρας και καθορίζουν την ζωή μας ή είναι αγανακτισμένοι με αυτούς που αντιστέκονται, πολύ καιρό πριν αυτοί σηκωθούν απο τους καναπέδες τους  ?

Το παρακάτω βίντεο και σχόλιο από το Radical Desire

Θερμά συγχαρητήρια στους cheerleaders του αντικομμουνισμού με "κινηματικό" (ναι για) και "μεταπολιτικό" (ουουου) προσωπείο, "από όπου και αν προέρχονται." Να χαίρεστε την επανάστα κατά του κατεστημένου λεβέντες!

5 σχόλια:

  1. Χεχεχε μολις το εβαλα σε σχολιο σε αλλη αναρτηση!
    (Great minds think alike

    or

    Fools seldom differ)
    Διαλεξε : ]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο τύπος παιδιά είναι τροτσκιστής, από ότι λένε κάτι αναρχικοί στο ίντυ, την έλεγε σε κάτι φασίστομούρηδες, και καλά τώρα ξυπνήσατε κτλ, κατά τους ίδιους ο συγκεκριμένος είναι "μορφή". Αυτό δεν αλλάζει βέβαια το όλο νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΑ!!! O πιθηκισμός σε όλο του το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος παρακολουθεί τα πράγματα από τα ιστολόγια που ντοπάρουν κάποιους από τους εν λόγω, συνειδητοποιεί ότι αντιλαμβάνονται πως το πρόβλημα είναι ο σοσιαλισμός ….του Γιωργάκη….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και κάποιοι θέλουν ο "απολίτικός" αυτός κόσμος να μην συνδέσει ποτέ στο κεφάλι του το προσωπικό του πρόβλημά με τους πλούσιους, τους τραπεζίτες και τον καπιταλισμό.

    Γι' αυτό και πρέπει ο αριστερός κόσμος να είναι εκεί, όχι με σημαίες και λάβαρα αλλά με απόψεις και φωνή. Όπως είπε και ένας παππούς εχτές στη συνέλευση "μην χαρίζουμε τον κόσμο στους φασίστες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...