10 Ιουλ 2011

Το πρώτο εργατικό δελτίο του ΠΑΜΕ (10/7/2011)

2 σχόλια:

  1. Aν θέλουμε πραγματικά να έχει επιτυχία το νέο εξαιρετικό εγχείρημα των συναγωνιστών μας, πρέπει να ενημερώνουμε με κάθε τρόπο το ΠΑΜΕ για κάθε είδηση που μαθαίνουμε και αν μπορούμε να τη διασταυρώνουμε, μικρή η μεγάλη.

    Εμείς είμαστε το ΠΑΜΕ, εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε τη νέα μας προσπάθεια. Οι λαμπρές ιδέες είχαν πάντα ένα ελάττωμα. Χρειάζονταν ανθρώπους αποφασισμένους να τις υλοποιήσουν. Ή εμείς θα είμαστε αυτοί ή η ιδέα μας θα παραμείνει απλά μια ωραία ιδέα που δεν προχώρησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ . ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...