17 Ιουλ 2011

Εργατικό δελτίο ειδήσεων Π.Α.ΜΕ 17/07/2011


16 σχόλια:

  1. Ωραίο το δελτιο αλλα η κοπέλα δεν το χει:)

    Νταξ νωρίς είναι ακόμα, θα βελτιωθεί ελπίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτη και το δελτίο εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το'χει με τίποτα όμως :) αν ήμουνα Μέρντοκ θα την έκοβα, μπορεί να ναι καλή συνδικαλίστρια όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πολυ : ]]]


    κοιτα, ενα οτοκιου χρειαζεται, για να μην κοιταει κατω..τα υπολοιπα φτιαχνουν (τονος φωνης, χρωματισμος κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μουσικη των τιτλων, γιατι πρεπει να ειναι... βομβαστικη; Ουτε ..Βαγκνερ να ηταν,βρε παιδια! :)
    Η κοπελλα, αν χαμογελουσε λιγο, ολα θα ηταν καλυτερα! ;)
    Δειχνει σαν να μην την ενδιαφερουν αυτα που της εδωσαν να διαβασει και αυτο ειναι ενα προβλημα!

    Ας ελπισουμε να φτιαξουν αυτα τα απλα πραγματα ωστε να βελτιωθει η ολη εικονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με όλα τα σχόλια περί αισθητικής της επικοινωνίας του προηγήθηκαν. Είναι ένα πρόβλημα το ότι πάντα δίναμε μια ιδιαίτερη έμφαση στο περιεχόμενο. Υποτιμώντας κατά κανόνα τη μορφή!!! Η ενότητά τους όμως είναι αδιάσπαστη...
    Αν εξαιρέσει κανείς ότι η πραγματική είδηση είναι ότι το ΠΑΜΕ κάνει δελτίο ειδήσεων, ποια ήταν η ποιο σημαντική είδηση που ακούσαμε από το συγκεκριμένο δελτίο?
    Αλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που θα πρότεινα εγώ στον φίλο Αλ να κρατήσει από το σημερινό δελτίο ως το σημαντικότερο είναι ότι το πιθανότερο είναι πως όλων όσων συμμετέχουν ή εμφανίζονται στο δελτίο η γλώσσα λύνεται θεαματικά και η ευφράδεια εκτοξεύεται όταν απευθύνονται σε πρώτο πρόσωπο σε εκπροσώπους της εργοδοσίας. Τις ειδήσεις εφόσον το θέλει ας τις ιεραρχήσει μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. a.d, καλό είναι όμως να υπάρχει και ενας παρουσιαστης/ρια που να μην είναι εντελως "ζόμπι". Ξαναλέω, όλα αυτά δικαιολογούνται διότι είναι ακόμα νωρίς, αλλά η κριτική πρέπει να γίνει, έτσι ώστε να διορθωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Poe δεν λέω καθόλου το αντίθετο. Συμφωνώ απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Τα παιδιά έχουν δηλώσει 2-3 φορές πως η προσπάθεια είναι ερασιτεχνική και χρειάζονται συμβουλές και παρατηρήσεις. Οπότε οι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και η συμβολή του καθένα μας, δεν νομίζω να είναι κόπος να πάνε με mail στο ΠΑΜΕ.

    2. Σε σχέση με ένα δελτίο πριν δηλαδή μια βδομάδα πριν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Μην ξεχνάμε οτί οι ίδιοι αναφέρουν για δοκιμαστική περίοδο.

    3. Το άμεσο του πράγματος είναι πως τις ειδήσεις τις λένε συνδικαλιστές και παιδιά που δουλεύουν σε άσχετους χώρους με τη δημοσιογραφία. Η κοπέλα εμπορουπάλληλος είναι. Τι περιμένετε; Ροή λόγου έτοιμου δημοσιογράφου; Καθαρά και απλά τα έλεγε.

    4. Αν κάποιος περίμενε να δει άλλες ειδήσεις ας πει τι ειδήσεις περιμένει. Πάντως αυτές που παίχτηκαν όσον αφορά τους κλάδους θα δυσκολευτείς να τις βρεις σε κανάλια.

    5. Η προσπάθεια που γίνεται στο internet το τελευταίο διάστημα είναι σημαντική και αξιέπαινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @a.d.
    Η πρόθεση του σχολίου μου ήταν καλοπροαίρετη! Όσα μεταδόθηκαν ήταν πράγματι ενδιαφέροντα και πιθανά δεν θα περίμενε κανείς πολλά περισσότερα από μια πρώτη δοκιμαστική φάση ενός τέτοιου εγχειρήματος. Αυτό που έθεσα ήταν ότι θα περίμενε κανείς ένα βήμα περισσότερο από μια ραδιοφωνική εκπομπή. Γιατί αυτό που είδαμε ήταν ραδιοφωνο με κάποια εικόνα που στο τέλος περισσότερο αποσπούσε παρά βοήθαγε να εστιάσεις. Τέλος, η "μορφή" θα πρέπει να βοηθά περισσότερο το περιεχόμενο ακόμη και στην κατεύθυνση ιεράρχησης των ειδήσεων...
    Αλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πάντως για τα ορυκτέλαια και για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο δεν ήξερα.. Αν στις 10-15 ειδήσεις υπάρχουν και 2-3 που ακούς πράγματα για πρώτη φορά, είναι θετικό.

    Τα παιδιά το δήλωσαν ξεκάθαρα πως πρόκειται ουσιαστικά για ειδήσεις από εργάτες για εργάτες και τόνισαν το δοκιμαστικό και το ερασιτεχνικό. Δεν νομίζω ότι ένα μέλος ΔΣ σωματείου έχει στο μυαλό του πως θα χαμογελάει σε μία ερασιτεχνική κάμερα για να πει 10 ειδήσεις. Αυτά έρχονται με τη δουλειά. Εκτός κι αν εμείς στα blogs μας τα κάναμε όλα τέλεια από την αρχή.

    Αν μου έλεγε κανείς πριν 2-3 μήνες ότι το ΠΑΜΕ θα προχωρούσε σε αυτά που βλέπουν τα μάτια μου
    σήμερα θα τον περνούσα για τρελό. Οπότε ας δώσουμε χρόνο και ας το στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ειπε κανεις οτι ολοι πρεπει να γινουν σαν το..Μεγκα, αλλα και στα πλαισια του ερασιτεχνισμου χωρανε και μερικες βελτιωσεις, πιστευω!
    Μετα οταν αναφερομαστε στο χαμογελο δεν εννοει κανεις το 'στητο' και το ψευτικο των καναλιων, αλλα ενα αλλο υφος που θα εδινε ζωντανια και περηφανεια γι αυτο που κανει το ΠΑΜΕ!
    Δυστυχως κατι τετοιο δεν φαινεται ακομα και γι αυτο το θετουμε για να το δουνε οσοι ασχολουνται και να το βελτιωσουν.
    Εχει λοιπον σημασια και ας μη ξεχναμε οτι δεν μιλαμε για..ραδιοφωνο, αλλα για τηλεοπτικη εκπομπη που καλως, ή κακως η εικονα παιζει ρολο.
    Το οτι προκειται για ειδησεις εργατικες δεν συνεπαγεται οτι πρεπει να ειναι...βαρετες, (γινονται βαρετες οταν τις διαβαζει κανεις με αδιαφορο υφος!)
    Το ζητουμενο ειναι να κανει κανεις και τις πιο...''βαρετες'' ειδησεις να ακουγονται ενδιαφερουσες, αυτη δεν ειναι εξ αλλου η τακτικη των περισσοτερων καναλιων, αλλιως ποσως μας ενδιαφερει ποια παντρευτηκε ποιον εφοπλιστη και ποιος ηθοποιος εχει σπιτι με ...πισινα,για να πω μερικα παραδειγματα ειδησεων που μεταδιδουν αρκετα αστικα καναλια και που με το χρωματισμο της φωνης, ή και με πιο πιασαρικους τιτλους κλπ τεχνασματα κανουν τον κοσμο να τους...''προσεξει'', (άλλο το τι λενε)! :)

    Φυσικα και στηριζουμε τις κινησεις του ΠΑΜΕ, κλπ φορεων του ΚΚΕ, αλλα και μια κριτικη με σκοπο τη βελτιωση, δεν ειναι κακη, ουτε θα πρεπει να εκλαμβανεται ως τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με κάλυψε η Ελβα για τα επόμενα 150 σχόλια
    λεω να στείλω το λινκ στο ΠΑΜΕ για να δουν και εκείνοι τα σχόλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιδια, εγω σαν ηχοληπτης εχω να πω οτι ο ηχος ηταν απαραδεκτος. χρειαζεται δουλιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...