7 Ιουλ 2011

Οι οπορτουνιστές σπέρνουν πολιτική σύγχυση

Σε όλη την Ελλάδα, συγκεκριμένοι "Αγανακτισμένοι" κρεμάνε αφίσες στις οποίες είτε καταζητούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είτε κρίνονται ένοχοι (όπως και η παρακάτω αφίσα που αναρτήθηκε στην Πάτρα) ... Βασικά πρόκειται για τους ίδιους που ύστερα κυνηγούν, βρίζουν και γιαουρτώνουν βουλευτές, παρασέρνοντας σε αυτήν την γελοιότητα και πολιτικά ανώριμο κόσμο, ο οποίος σε αυτήν την φάση προσπαθεί να ξεσπάσει με όλους τους (εύκολους και λανθασμένους) τρόπους.

Εμείς θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους υπεύθυνους αυτής της ιδέας - τον πολιτικό τους χώρο τον αναγνωρίζουμε απο τα ευφυολογήματα περι Κατοχής - α) απο ποιόν καταζητούνται και β) για ποιό αδίκημα κρίνονται ένοχοι, βάση ποιού συντάγματος και ποιάς νομοθεσίας ? 



Γνωρίζουμε πως η ιδέα ανήκει σε ανθρώπους που πολιτικά δεν αμφισβητούν τον Καπιταλισμό, την αστική εξουσία και κατ'επεκταση την αστική νομοθεσία, οπότε δεν χωρά ως απάντηση αυτό που λεν οι κομμουνιστές, δηλαδή το "Νόμος είναι, το δίκιο του εργάτη". Άρα βάση ποιάς αστικής νομοθεσίας, οι πολιτικοί αυτοί που εκπροσωπούν άριστα το συμφέρον της αστικής τάξης, κρίνονται ένοχοι ? Σαμπώς δεν προσπαθούν καθόλα "νόμιμα" να περισώσουν τον Καπιταλισμό, έναν Καπιταλισμό που οι σημερινοί "διώκτες" τους, ακόμα επιθυμούν ?

Η "αριστερή" μαλακία και ο λαϊκισμός των οπορτουνιστών, έχουν και τα όριά τους ! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει ...

16 σχόλια:

  1. Μήπως η λέξη στις αφίσες "ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ" (τα κεφαλαία δεν είναι δικά μου) προδίδει και μια υποψία συνενοχής από μέρους των δημιουργών των αφισών; Το λέω αυτό γιατί τουλάχιστον εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου προδομένος από κάποιους βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά να συμφωνήσω πως θεωρώ γελοίες τέτοιες ενέργειες, που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.
    Στην δική μου συνείδηση πάντως είναι ένοχοι και δεν περιμένω κανένα αστικό δικαστήριο να τους καταδικάσει μέσα από τους αστικούς του νόμους. Είναι ένοχοι γιατί ακόμα και τώρα που όλοι καταφέρονται ενάντια στα θέλω που μας προστάζει το κεφάλαιο, αυτοί με λύσσα μας αγνοούν και μας χτυπούν αλύπητα. Θα μου πεις τι διαφορετικό από ότι έκαναν τόσα χρόνια. Συμφωνώ. Και πριν με είχαν στην πείνα, απλά τώρα δεν με αφήνουν ούτε στα σκουπίδια να ψάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a.d

    Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου ..

    SoVIET

    Οι πολιτικοί των αστικών κομμάτων, είναι ουσιαστικά υπάλληλοι της κυρίαρχης τάξης και υπερασπίζονται τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Αυτό έκαναν πάντα, αυτό κάνουν και τώρα. Σε αυτό το σύστημα λοιπόν, δεν είναι ένοχοι για τίποτα, ειδικά όταν η πλειοψηφία του κόσμου δεν εναντιώνεται στον Καπιταλισμό και δεν αμφισβητεί τους θεσμούς του !!

    Άσε που αυτοί οι άνθρωποι εκλέχτηκαν απο το 75% των εγκύρων ψηφοδελτίων, ποσοστό το οποίο αντιπροσωπευει και μεγάλη μερίδα των παραπάνω κεφαλοκυνηγών.

    Άρα, ας κατανοήσουμε πρώτα γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει, και ύστερα να καταλάβουμε πως για να πιάσουμε τους υπαίτιους της δυστυχίας μας, θα πρέπει να αμφισβητήσουμε τους κανόνες του παιχνιδιού τους οποίους έχουν θέσει οι ίδιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή ανάρτηση :

    Κάντε με πρωθυπουργό!
    http://antigeitonies.blogspot.com/2011/07/blog-post_4964.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι προφανές ότι καταζητούνται από τον ελληνικό λαό βάσει της ακροτελεύτιας διάταξης του ελληνικού συντάγματος. έχει ενεργοποιηθεί από το περασμένο μάιο με την υπογραφή της δαν. σύμβασης. υποθέτω ότι καταζητούνται για εσχάτη προδοσία.

    (γενικά τα βρίσκω κι εγω αυτά το λιγότερο γραφικα, το περισσότερο επικινδυνα - το σύστημα σιγουρα καλοκοιτάξει τη περιπτωση νεκρου βουλευτή για να επιβαλει συνταγματική εκτροπη - αλλά τα ερωτήματά σου απαντώνται εύκολα)

    γ.ν.κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ουσία αυτή η πολιτική ενοχοποίησης ηλιθίων, δειλών(βάλτε όποιο επίθετο θέλετε) και "μικρού αναστήματος" υπαλληλίσκων του συστήματος, βγάζει λάδι τους πραγματικούς υπεύθυνους, που είναι το μεγάλο κεφάλαιο και το συστημά τους ο καπιταλισμός. Ο ρόλος αυτών των βουλευτών είναι να πέρνουν τις ευθύνες επάνω τους και οποιαδήποτε στιγμή να δίνουν την θέση τους στους άλλους, τους "καλούς" και πάει λέγωντας διατηρώντας την κυριαρχία της δικτακτορίας της αστικής τάξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο άρθρο 120 παράγραφοι 2 έως 4 :

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    Μόνο που το ΣτΕ έκρινε το Μνημόνιο και τις πράξεις της κυβέρνησης ως συνταγματικά ορθές !!! Άρα σύμφωνα με το αστικό Σύνταγμα, δεν υπάρχει καμία παράβαση, κανένας ένοχος ...

    Μήπως λοιπόν το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά σε θεσμούς και ριζικούς κανόνες του συστήματος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. aglaos

    Μόνο ηλίθιοι και δειλοί δεν είναι οι βουλευτές των αστικών κομμάτων. Εδω έχουμε σύγκρουση συμφερόντων, τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και τα συμφέροντα των εργαζομένων.

    Σε κάθε κοινωνικό σύστημα, η πολιτική ασκείται απο την τάξη που βρίσκεται στην εξουσία, άρα προωθεί και τα συμφέροντα της.

    Το Μνημόνιο λοιπόν, είναι μια εξαίσια λύση για την επιβίωση των κεφαλαιοκρατών και του συστήματος στο σύνολό του. Όπως ήταν ο δανεισμός απο την δεκαετία του 80 και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φίλε ρεντ,

    ξεκινάω από το τέλος που συφωνούμε: "το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά σε θεσμούς και ριζικούς κανόνες του συστήματος"...

    φυσικά!

    βασικά το ΣτΕ ΔΕΝ εχει αρμοδιότητα να κρίνει πράξεις που αφορούν τη ακροτελεύτια. αυτό το δικαίωμα/αρμοδιότητα/υποχρέωση όπως ορίζεται ρητα τη έχει ο λαός. από τη στιγμή που έχει ενργοποιηθεί η ακροτελεύτια το "με καθε μέσο" που αναφέρει ειναι πολύ δυνατό όπλο. για να το κάνω λιανά, έχεις όχι μονο δικαίωμα αλλα και υποχρέωση να καθαρίσεις τους δικαστικούς που βγάζουν "συνταγματικό" κάτι που έχει οδηγήσει σε κατάλυση του συντάγματος. αν επικαλεστείς δλδ την ακροτελεύτια, δεν υπάρχει πλέον ούτε σύνταγμα (πλην της ακροτελεύτιας), ούτε νόμοι, ούτε αρχές, ούτε δικαστήρια, ούτε τίποτα. μόνο η θέληση του λαού. έχω συζητήσει και με φίλο μου (ευφυή) νομικό και συμφωνούμε σε αυτά που σου γράφω (δε τα κατεβαζω από τη γκλάβα μου δλδ ή τα φαντασιώνομαι - έτσι είναι). καλό απόγευμα!

    γιώργος νέος κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φίλε ρεντ
    αυτό λέω και γω, αν σε πείραξαν τα επίθετα απλά τα έβαλα γιατί συν τοις άλλοις οι περισότεροι είναι και τέτοιοι, γιατί αν δεν ήταν θα έβρισκαν πιο καλό ρόλο (για το συμφέρον τους) να παίξουν στο σύστημα και όχι το ρόλο του αποδομπιαίου τράγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορώ να επικαλεστώ την τελευταία διάταξη του συντάγματος, γιατί αυτό πολύ απλά υπερασπίζει και το δικαίωμα στην ατομική ιδιοκτησία. Οπότε να το παραβιάσω θέλω και εγώ και όχι να το υπερασπίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οκ φίλε θρας. σεβαστή η άποψή σου. απλά είναι διαφορετική και πολύ μεγάλη συζήτηση. (δεν ειναι ανάγκη να το παραβιασεις το σύνταγμα - αλλάζει και με εθνοσυνέλευση - ειρηνικά πράγματα ---> βλεπε ισλανδία). εγώ εδώ βασικά απάντησα στα ερωτήματα του ρέντ κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου ας πούμε. τι θα απάνταγε ένας καλα κατατοπισμένος αφισοκολητής των παραπάνω αφισών. γεια χαρα.

    γ.ν.κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρας παρακαλώ, με (Τ)αφ! Θρας δεν άκουσα ποτέ μου, (και μικρός πανκ άκουγα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σορυ φίλε Τρας. έκανα λάθος. έπρεπε να το προσέξω - δεν είχε "h".

    γ.ν.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μα γι'αυτό ο Λένιν (Δεξιούς&Αριστερούς)τους έλεγε πουτάνες...!

    :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Συγγραφέα Thread
    Είπες:
    [...Γνωρίζουμε πως η ιδέα ανήκει σε ανθρώπους που πολιτικά δεν αμφισβητούν τον Καπιταλισμό, την αστική εξουσία και κατ'επεκταση την αστική νομοθεσία, οπότε δεν χωρά ως απάντηση
    αυτό που λεν οι κομμουνιστές, δηλαδή το "Νόμος είναι, το δίκιο του εργάτη". Άρα βάση ποιάς αστικής νομοθεσίας, οι πολιτικοί αυτοί που εκπροσωπούν άριστα το συμφέρον της αστικής
    τάξης, κρίνονται ένοχοι ? Σαμπώς δεν προσπαθούν καθόλα "νόμιμα" να περισώσουν τον Καπιταλισμό, έναν Καπιταλισμό που οι σημερινοί "διώκτες" τους, ακόμα επιθυμούν ?...]

    Εδώ κάνεις λάθος.
    Η Ελληνικοί Αστική Τάξη,Είναι προδότες..!
    Γιατί στο Μνημόνιο ένα και στο Μνημόνιο δύο εμπεριέχονται΄Απαχθείς & Απεχθείς όροι εις βάρος της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας & απεμπόλησης της Εθνικής Εδαφικής Ακεραιότητας
    & του ορυκτού πλούτη της χώρας,Αμαχητί & χωρίς Ήττα...!
    Οι Βουλευτές του Πασοκ & του Λάος είναι προδότες γιατί ενώ εκλέχθηκα με τους ψήφους του Ελληνικού Λαού για να κυβερνούν & να τον Υπηρετούν με βάση το συμφέρον του,προστατεύ-
    οντας και διευρύνοντας τις κατακτήσεις του,Αυτοί εξυπηρετούν τυφλά τα συμφέροντα 12,5 χιλιάδων ψηφοφόρων της Αστικής Τάξης!

    Αυτοί εξυπηρετούν τυφλά τα συμφέροντα 12,5 χιλιάδων ψηφοφόρων της Αστικής Τάξης..!

    Κανένα "Φαινόμενο"Φυσικό ή Κοινωνικό δεν έχει δύο πλευρές.Άσπρο-Μαύρο ή Γκρίζο.
    Πάντα η φύση του Πράγματος έχει τόσες πτυχές όσες και η φουστανέλα του Τσολιά.
    Έτσι όταν κάνουμε επιστημονική ανάλυση ενός φαινομένου, φωτίζουμε μία μία την κάθε πτυχή που αναλύουμε, και όταν κάνουμε τη σύνθεση προσέχουμε ώστε τόσο στην ανάλυση αλλά
    & στη σύνθεση μετά να είμαστε πάντα από τη σκοπιά των συμφερόντων της Εργατικής Τάξης.Των Πολλών.
    αν το αποτέλεσμα της σύνθεσης είναι με το λαό το πρόσημο είναι θετικό το αντίθετο αρνητικό & το πολεμάμε.
    Τώρα στο πρώτο.
    Ενώ Η Αστική Τάξη της χώρας μας είναι προδότες για την Αστική Τάξη της Γερμανίας ή της Γαλλίας ή της Αμερικής,δε συμβαίνει αυτό.
    άρα εδώ βλέπουμε ότι η δική μας Αστική Τάξη γίνεται λακές σε ξένες αστικές Τάξης.
    κι αυτό γιατί δεν έχει την δύναμη από μόνη της να ποδηγετήσει και να εκμεταλλευθεί τον Ελληνικό Λαό.
    Απόδειξη (με το πρόσχημα της επέμβασης στη Λιβύη)η Παρουσία των δύο Αεροπλανοφόρων στην Κρήτη ως Εγγύηση ότι οι Ξένοι ΔΕΝ θα χάσουν τα λεφτά τους & θα πέσουν οι υπο-
    γραφές που θέλουν..!
    Στα 5 εκατ. του Ελληνικού Λαού που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ&ΝΔ πρέπει να περάσει το μήνυμα ότι αν στις επικείμενες εκλογές ξανά ρίξουν τον ίδιο ψήφο,τότε το μόνο που θα κάνουν είναι να
    νομιμοποιήσουν με τη ψήφο τους αυτή την Απεχθή πολιτική..!

    -Το ότι ο Δικομματισμός με τα αναχώματα του, έχει σήμερα την άνεση να περνάει ότι νομοσχέδιο θέλει,είτε με 180 είτε με 151 ψήφους δε σημαίνει ότι εμείς θα πάψουμε να φωτίζουμε αυτές τις πλευρές.
    -Και ένα Βουλευτή να είχαμε στη Βουλή ή και κανέναν,πάλι για μας, ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα ήταν.

    -Λαοί που "Μήδισαν" εξαφανίστηκαν..!

    Και η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων αυτό θέλει να κάνει.

    Να τους εξαφανίσει.

    τις συνθήκες του Maastricht & Schengen φαντάσου τες σε Παγκόσμιο επιπεδο και θα δείς που το πάνε οι Μασόνοι!

    10 οικοι θα ελεγχουν τότε και πολιτικά ΟΛΟ τον Κόσμο.Θα μας Κυβερνάνε οι CEO με ένα παγκόσμιο νόμισμα & ένα Παγκόσμιο μισθοφορικό στρατό
    για αυτό οι Federal Reserve Bank & European Central Bank με Εντολή του International Monetary Found ραβίξαν όλο το ρευστό απο την αγορά ,αγοράζοντας ταυτόχρονα
    ολα τα καρατικά ομόλογα των χωρόν που θέλουν να βάλουν στο χέρι για να εφαρμόσουν μετά το πείραμά τους πάνω στο G7...!
    Αν τους βγούν τα πλάνα ....'ετσι θα είναι ο κόσμος σε 20 χρόνια. :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...