18 Ιουλ 2011

"Θέλω να ξαναγίνω η Τζώρτζια" (παρακαλούμε διαδώστε το)


(όπως ανακοινώθηκε στο blog της κοπέλας, έχει ήδη συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται οπότε ο παρακάτω λογαριασμός δεν ισχύει πια. Της ευχόμαστε καλή δύναμη και περαστικά!)

Η όμορφη κοπέλα που βλέπετε στην εικόνα ονομάζεται Τζώρτζια, το 2007 σε ηλικία 35 χρονών προσβλήθηκε από μια αρρώστεια που επηρεάζει το νευρικό σύστημα και ονομάζεται Νόσος Lyme. Η Τζώρτζια έκανε αυτό το blog http://mylymeupdates.blogspot.com/ στο οποίο, σαν ημερολόγιο γράφει την εξέλιξη της ασθένειάς της, υπάρχει κι ένα βίντεο να δείτε.
Τυχαίνει πολλές φορές να πέφτουν μπροστά μας μερικά τέτοια περιστατικά και να τα αποφεύγουμε επειδή μας πέφτουν βαριά, σαν να θέλουμε να κρύψουμε τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, μη μας πάρει χαμπάρι κανένας. 

Εγώ αυτό που κατάλαβα απ' τη ζωή μέχρι τώρα είναι πώς, ό,τι συμβαίνει στους άλλους μπορεί να συμβεί και σε σένα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, έτσι είναι τα πράματα, έτσι είναι το σύστημα (όπως συνηθίζουμε να τα λέμε εμείς στο συνάφι μας) που πολλές φορές χρειαζόμαστε κάποιος να μας βοηθήσει.
Για την Τζώρτζια υπάρχει μια ελπιδοφόρα θεραπεία στην Ινδία και θέλει ένα κάρο λεφτά, κάποιες χιλιάδες ευρώ. Από κανέναν δεν περισσεύει σχεδόν τίποτα, αλλά σκεφτείτε πόσο ωραία θα νιώσουμε αν δώσουμε έστω και 5 ευρώ. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για μας, που συνέχεια είμαστε μ' ένα σφίξιμο στο στήθος, είναι και η καλύτερη θεραπεία για τη Τζώρτζια, πέρα απ' τα φάρμακα και τις θεραπείες, να ξέρει ότι μερικοί άγνωστοι βοηθάν. 
Λεπτομέρειες για τη θεραπεία στην Ινδία διαβάστε εδώ http://mylymeupdates.blogspot.com/p/india-calling.html



ΠΑΠΑΖΗΣΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ | GEORGIA PAPAZISSI
IBAN: GR77 0172 0300 0050 3003 6721 264 
Αρ.Λογαριασμου: 50 3003 6721 264
Τράπεζα  Πειραιώς | Piraeus Bank BIC: PIRBGRAA

Μπορείτε να κάνετε και δωρεά μέσω PayPal, απλά επισκεφτείτε το blog της Τζώρτζιας. 
Καλή δύναμη Τζώρτζια

7 σχόλια:

  1. Αρχίσανε τα διαφημιστικά σχόλια; Καλά ξεμπερδέματα.

    Οσο για την Georgia, η ζωή είναι πραγματικά σκληρή με τους ανθρώπους, μερικές φορές πραγματικά υπερβαίνει την ικανότητα μας να την αντιμετωπίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο ειναι τα σπαμ να τα σβηνετε (λεω γω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά λες:)

    το έστειλα στον παράδεισο των σπάμ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάσατε γιατί δεν διαγιγνώσκουν την ασθένεια στην Αμερική?
    (βάλτε captcha για τα σπαμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Γεωργία, που έστω και μ΄αυτόν τον τρόπο, μπόρεσε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της, μπας και συνειδητοποιηθεί κανένας αρμόδιος.
    Πόσοι άλλοι συνάνθρωποί μας δεν βρίσκονται σε παρόμοια ή και σε δυσκολότερη κατάσταση και δεν βρίσκουν από πουθενά βοήθεια.
    Δυστυχώς, το καπιταλιστικό κράτος, αδιαφορεί για τα προβλήματα του λαού του.
    Μόνο σε ένα σοσιαλιστικό κράτος, θα βρουν γιατρειά τέτοιες και παρόμοιες περιπτώσεις - και μάλιστα (όπως πρέπει) δω-ρε-άν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως ανακοίνωσε στο προσωπικό της blog, το ποσό μαζέυτηκε και θα μπορέσει να κάνει τη θεραπεία της:

    http://mylymeupdates.blogspot.com/

    Mitsaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν και ευχάριστα νέα πάντα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...