25 Ιουλ 2011

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, (αλλά....)


Η τραγωδια των γονιων που πηγαιναν στο νησι Utøya για να παρουν τα παιδια τους απο μια κατασκηνωση, μη ξεροντας οτι στο τελος πολλοι απο αυτους θα εφευγαν μoνο με μια τσαντα, στο πίσω κάθισμα, με τα υπαρχοντα τους, ειναι ενα γεγονος που ξερω οτι θα μας παρει χρονο να ξεπερασουμε, οσοι ειμαστε γονεις και ζουμε στην ακρη αυτη της Σκανδιναβιας. 

Ο Anders Behring Breivik και οι αποτροπαιες πραξεις του εβαλαν ενα τελος στις εικασιες για τους συνηθως ...."σκουροχρωμους δραστες" και θα μεινει μαλλον στην ιστορια με τον τιτλο που παντα ονειρευοταν το αρρωστο μυαλο του, σαν ενας απο τους χειροτερους...σφαγεις μετα τον Β´ Παγκοσμιο πολεμο!

Η αληθεια ειναι οτι πολλοι στη Νορβηγια, οπως και εδω στη Σουηδια, πιστεψαμε, αφελως, στην αρχη οτι ο δραστης/οι δραστες ηταν ...Μουσουλμάνοι τρομοκράτες! Ετσι μας εμαθε η χρονια προπαγανδα των ΜΜΕ και των κυβερνησεων στην ΕΕ, που στεκονται παντα με το δακτυλο ετοιμες να δειξουν το..."αντιπαλο δεος" που εχει ....σκουρο δερμα συνηθως και αραβικη προελευση και μπορω να πω οτι εχουν καταφερει να επηρεασουν τον κοσμο σε τετοιο βαθμο μαλιστα ωστε πολλοι κανουμε ..συνειρμους και πλεκουμε σεναρια, με την....Al-Qaeda σε πρωταγωνιστικο συνηθως ρολο, ακομα και πριν μαθουμε ολες τις λεπτομερειες. 

Κι ομως ο θανατος ηρθε απο το ..."δικο μας στρατοπεδο", απο ενα νεο που αντι να χαιρεται τη ζωη οπως θα επρεπε να κανει καποιος στα 32 του χρονια, σε μια χωρα με τοσες δυνατοτητες, οπως η Νορβηγια, αυτος επι 9 χρονια μαθαινε να μισει και κατεστρωνε σχεδια που θα σκορπαγαν μονο θανατο γυρω του....
 
Τωρα αλλοι λενε οτι η Νορβηγικη αστυνομια αργησε να στειλει δυναμεις στο νησι, αλλοι οικτιρουν την αδιαφορια που δειχνουν πολλα Ευρωπαικα κοινοβουλια μπροστα στον κινδυνο της ακροδεξιας, ενω πρωην μελος του ξενοφοβικου κομματος SD στη Σουηδια, ο Isak Nygren, αρνειται κατηγορηματικα oτι ειχε διασυνδεσεις με τον δολοφονο και απορει που ελαβε ενα e-mail απο τον A. Behring Breivik, πριν αυτος πραγματοποιησει τα εγκληματα του. 
Ομως αν ψαξει κανεις λιγο τα πραγματα θα δει οτι ο Isak Nygren ειχε εκφρασει στο παρελθον  φυλετικεςαποψεις, ετσι κατα τη γνωμη μου δεν ελαβε το e-mail χωρις λογο! 

Ειναι τουλαχιστον γελοιο οταν οι φασιστες πανε να κρυφτουν, αλλα, oπως λεει το ρητο, η ...χαρα δεν τους αφηνει! 


3 σχόλια:

  1. Η παράννοια θα αρχίσει να χτυπά κόκκινο και εδω στην Ελλάδα, όλα αυτά τα μέτρα που παίρνονται θα φτάσουν τον λαο σε τέτοια επίπεδα που η βια θα αυξηθεί κατακόρυφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημερα poe

    Θα πρεπει παντως να το εχουν υπ οψιν τους. Λες να μη γνωριζουν τις επιπτωσεις των μετρων στο λαο; Μηπως ομως ετσι θελουν, μεσω της αλληλοεξοντωσης, ομαδων πληθυσμου να συνεχισουν αυτοι το
    κυβερνητικο..''εργο'' τους; Τιποτα, πια, δεν πρεπει να μας εκπλησσει με αυτα που βλεπουμε και ακουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάνατος στους φασίστες όπου τους βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...