15 Αυγ 2011

Εργάτες αντισταθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε πέρα απο τα...μικροτσίπ σας!




Έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλλίτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή , έχει ξεκινήσει ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος.
Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών», τόνισε.(http://www.dailynews24.gr/el/2011-03-10-19-38-07/2011-03-10-19-39-32/topika/item/5662-with-chips-municipality-of-trikala-will-check-its-employees.html)


Δεν ξέρω τι θα φτάσουμε να δούμε ακόμα, ίσως κολάρα που θα εκρήγνυνται όταν το υποκείμενο εγκαταλείπει χωρίς να πάρει ειδική άδεια τον χώρο εργασίας; Τι ακόμα άραγε θα πρέπει να υποστεί ο σύγχρονος, σύμφωνα με το δικό τους όρο, απασχολούμενος, προκειμένου να εξασφαλίσει τον άρτο τον επιούσιο;  Πόσο αλήθεια θα προσεγγίσει ακόμα η δουλειά την δουλεία;

Ας αντισταθούμε, ας οργανωθούμε, ας παλέψουμε, διότι το πηγάδι δεν δείχνει να έχει πάτο.

4 σχόλια:

  1. το λιγότερο που μυρίζει στα τρίκαλα είναι μίζα ολκής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, μην νομίζετε, εδώ και πολλά χρόνια ισχύει κάρτα προσέλευσης, αλλά και διέλευσης προς άλλους χώρους και ορόφους του κτιρίου (ακόμα και για το WC!) γνωστής (σκανδαλιάρας) πολυεθνικής στο Μαρούσι και πρόσφατα εγκαταστάθηκε στο μέγαρο του ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...