25 Αυγ 2011

Κορκιδο-Λυριτζήδες




Δεν σκόπευα να το συνεχίσω, αλλά το λίνκ από το κανάλι του ΠΑΜΕ στο youtube που έστειλε ανώνυμος σχολιαστής, αξίζει να δημοσιευτεί. Μια φορά άθλιος ο Κορκίδης, εκατό φορές τρισάθλιος ο γελοίος, ξεπουλημένος, πρώην ψευτοκομμουνιστής της πλάκας, δημοσιογραφίσκος, υπαλληλίσκος - τσιράκι του Αλαφούζου, παραδόπιστος, ντεμέκ τηλεοπτική περσόνα του χειρίστου είδους, Λυριτζής.
Άκου "που ακούσατε αυτή τη δήλωση", ο σούπερ-ντούπερ εκπρόσωπος της αντικειμενικής ενημέρωσης!!
Θα τον στόλιζα κι άλλο, αλλά δεν χαραμίζω άλλο σάλιο γι' αυτούς.
Τους τρίβουμε στη μούρη αυτό το βίντεο.

6 σχόλια:

  1. Τα ΤΑΞΙ βλαπτουν τον τουρισμο,οι ΝΑΥΤΡΓΑΤΕΣ βλαπτουν τον τουρισμο,οι ξενοχουπαλλιλοι βλαπτουν τον τουρισμο,οι αγροτες στο λιμανι βλαπτουν τον τουρισμο,το ΠΑΜΕ στην ακροπολη βλαπτει τον τουρισμο,οι πορειες βλαπτουν τον τουρισμο,οι αγανακυησμενοι βλαπτουν τον τουρισμο,οι υπαλλιλοι στην καθαριοτητα βλαπτουν τον τουρισμο.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.Αντε να φυγουμε και να μεινουν αυτοι με τους τουριστες,να δουμε απο που θα βρουν αιμα οι βρυκολακες.ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπέρασμα εξ αντιθέτου :
    Ο Καπιταλισμός, το πολιτικό προσωπικό και τα κάθε είδους φερέφωνα και τσιράκια τους,βλάπτουν ανεπανόρθωτα και συστηματικά τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του εργαζόμενου Ελληνικού Λαού.
    Α έ ρ α α α α να τους σαρώσουμε, να σηκώσουμε τον Ηλιο (που ήταν από πάντα και μέχρι τη συντέλεια του Κόσμου θα παραμείνει Κόκκινος...)πάνω από την Σοσιαλιστική Ελλάδα της Προκοπής, της Παιδείας και του Πολιτισμού.
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για τον "άνθρωπο" που είχε δικαιολογήσει και τους συντοπίτες του στη Μανωλάδα.


    yiokyiok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μπράβο στα συντρόφια από τον Manny, για την μουσική υπόκρουση του βίντεο!!
    Με συγκινήσατε, αλήθεια : ]]]]]]]]
    Λατρεμένοι moonspell

    http://www.youtube.com/watch?v=XoooX3OVGoI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθλιοι, γλυφτες, λακέδες των αφεντικών ερπετα του χειρίστου είδους !!!!! Ωρα να πάνε στα σπίτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...