26 Αυγ 2011

Τα ΕΣΕΣ πιάνουν δουλειά

Έτοιμος είναι ο Άδωνης να στείλει τα ΕΣΕΣ στα πανεπιστήμια τώρα που η ονείρωξη του έγινε πραγματικότητα και κατάργησαν το άσυλο.

29 σχόλια:

  1. Πιστεύω στο σημείο που φωνάζει για τον νόμο που ψηφίστηκε απο 250 βουλευτες, κάνει λίγο τσισάκια του απο την χαρά του.


    Ερε τι ατομα εχουν βουλευτικό αξίωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ν+2 (όπου ν= -2) να είν' οι ώρες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά τρέμω στην ιδεα του τι θα μπορούσε να κάνει αυτος ο άνθρωπος αν ειχε εξουσία ζωής και θανάτου πάνω σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα, ρε Poe, τι ζόρι τράβαγες και βρώμισες το μπλογκ ;;;;;;;;;;

    Βάλε και κανέναν ... παττακό να δέσει το ... γλυκό !!!

    Ουστ ρε φασιστοειδή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σορυ φαρο, υπεθεσα οτι θα ειχες χωνεψει το μεσημεριανο ως τωρα και οτι δεν υπήρχε κίνδυνος για εμμετό:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα, το βιντεάκι, φυσικά, ΔΕΝ το είδα ...

    (ο εμετός είναι ... άσχετος με το πότε έφαγες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοι ειναι δυστηχος οι απογονοι τον Γερμανοτσολιαδων ταγματασφαλιτων που δυστηχος γλυτωσαν απ' τον Μελιγαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. M' αυτους συνγκηβερνα το ΜΠΑΤΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν επρεπε να ανεβασεις videoclip του...
    κατηραμενου οφεος, γιατι ετσι παιρνει ..αξία! Αστον να επιπλεει εκει που επιπλεει, τωρα που τον ανεφερες η...αποφορα εφτασε μεχρι..Σουηδια! :)

    Σοβαρα, παντως, ειναι ελλεινοι και αυτοι, αλλα και οσοι με τις ψηφους τους στηριζουν τετοιες φασιστικες πολιτικες και δεν ειναι και λιγοι, απ ο τι ξερουμε! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1) Επανέρχομαι θριαμβευτικά από συζήτηση που είχαμε σε προηγούμενο ποστ. Τώρα πείτε μου: Ποιός μπορεί να διαφωνήσει στο "¨ε, ρε, Στάλιν που τους χρειάζεται; :)
    2)επαναλαμβάνω παρατήρηση σε σχόλιο του spiral architect στο μπλοκ μου:
    Οταν ο "μπουμπούκος" λέει: "μπορεί να μπει η αστυνομία, άρα σας πλησιάζουμε", τι ακριβώς εννοεί με το πρώτο πλυθηντικό; Ο ίδιος δηλαδή, τι ακριβώς είναι; Μπάτσος, μπασκίνας, χαφιές, ρουφιάνος, σταυρωτής (που λέγαν κ οι παππούδες μας), γιούδας σκαργιώτης, καρφί, σπιούνος, τι από όλα;
    Γιατί ο λαός μας αυτά τα ονόματα έχει δώσει σε αυτούς που μιλάνε για την χωροφυλακή σε πρώτο πλυθηντικό...
    (Α, ρε μπουμπούκο, σου δίνω και τσάμπα υλικό για τα λεξικά σου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φραγκι, εμένα ο Άδωνις μου φαίνεται γιαλαντζί φασίστας (μπορεί και να κάνω λάθος φυσικά)..

    http://www.youtube.com/watch?v=CxoKjwudruw

    (και έλεγα τι μου θυμίζει, πάλι καλά που έχω και τον Manny)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Elva, 8.46

    Ας μην είμαστε επιεικείς και ας μην δίνουμε περισσότερη αξία στα φασιστικά δεκανίκια του πλήρως κατεδαφισμένου πλέον αστικού πολιτικού συστήματος της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Και δεν λέω, για να μην παρεξηγηθώ, πως δεν χρειάζεται αμείλικτη πολιτική πάλη με το λΆος [και όχι λαΌς, όπως ψαρωμένοι από τον καθωσπρεπισμό και τα παράπονα των φασιστών αποκαλούν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή το εν λόγω τηλεοπτικό κατασκεύασμα].

    Λέω πως αυτοί που το ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές ήταν 280.000 (με την στρογγυλοποίηση υπέρ του). Το σύνολο του πληθυσμού της ελληνικής επικράτειας φτάνει πλέον, μαζί με τους μετανάστες κολασμένους προλετάριους τα 12.000.000.
    Η φράση, λοιπόν, "και δεν είναι και λίγοι", μπορεί να προσπαθεί να κρούσει το κώδωνα του κινδύνου, κάνει όμως λάθος. Διότι είναι λίγοι. Με αντικειμενικά, υλιστικά μεγέθη είναι λίγοι. Αν λάβουμε υπ'όψιν μας το σπρώξιμο από τα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια, είναι λίγοι.

    Ας ξεφύγουμε από την ανάλυση της πολιτικής μέσα στα ασφυκτικά και σικέ πλαίσια του κοινοβουλίου και της τηλεοπτικής δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοιτάχτε, τόσο το ΛΑΟΣ(βαλτε οπου θέτε τον τόνο), όσο και το Nationalist Socialist Party, έχουν κάποια κοινά.

    Είμαι δε σίγουρος, ότι ο Καρατζαφέρης και οι λοιποί, έχουν μελετήσει την Ναζιστική κυρίως ιδεολογία(που είχε πιο εντονο το στοιχείο του έθνους με την έννοια οτι αποτελείται απο ανθρώπους με κοινό αιμα), την έχουν μπλέξει με την μυθολογία και την ιστορία(όπως ακριβως έκαναν και οι ναζιστές) και έχουν φτιάξει μια ψευδοιστορία για να δώσουν υπόσταση στις ρατσιστικές τους μαλακίες.

    Επίσης λαικίζουν, χαιδευουν τα αυτία των "καθαρών" ελλήνων, που είναι ανώτεροι απο τους άλλους(ακριβώς για να ξεχάσουν ότι οι διαχωρισμοί στην κοινωνία ειναι πρωτίστως ταξικοί και όχι φυλλετικοι και με αυτόν τον τρόπο, παρά την φτώχια τους να θεωρούν εαυτούς ανώτερους), αλλα χαιδευουν και τα αυτιά των μικροαστών, αλλά και της ελληνικής αστικής τάξης.

    Στην πραγματικότητα βέβαια είναι υποταγμένοι στο κεφάλαιο, μιας και οι συνθήκες δεν τους ευνοούν για κάτι παραπάνω και το ξέρουν και οι ίδιοι.

    Υπο αυτήν την έννοια τους θεωρώ ναζιστές, οι οποίοι αν βρισκόταν στις κατάλληλες συνθήκες θα επαναλάμβαναν πολλά απο αυτά που έκανε ο Χίτλερ, άλλωστε φαίνεται και σε αυτά που λενε το μίσσος και τα κόμπλεξ που κρύβονται μέσα τους.

    Φασίστες λοιπόν και όχι φασιστοειδή, που για να "φωτίσει" το άστρο τους εξυπηρετούν την εκάστοτε εξουσία και κάνουν αλλαξοκωλιές με τα δυο μεγάλα κόμματα μπας και αρπάξουν τίποτα.

    Στο κάτω κατω και πίσω απο τους Ναζί, κρύβονταν άλλα, μεγαλύτερα υπερεθνικά συμφέροντα, όπως και σε δαύτους.

    Απλά, αλλες εποχές, αλλος τόπος, αλλος ρόλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις μία φορά και να μην το ξαναδείς. Είναι αρκετή για να βγάλεις πλείστα συμπεράσματα για το ποιόν του ανδρός και από κοντά και της φάρας-τάξης που εκπροσωπείται από τον συρφετό των 250. Περισσότερη έκθεση σε προβολή του βίντεο προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα εγκεφαλικά κύτταρα και το νευρικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν το ΠΑΜΕ κρεμάει πανό στην Ακρόπολη, ο σκατιάρης αυτός τσαγνίζει σα κουτάβι που το πάτησες την ουρά, γιατί χαλάει η μόστρα του παρθενώνος, λες και το μνημείο το κατασκεύασε ο παππούς του. Όταν αυτό το μόλυσμα, λέει τις φασιστίες του και έχει πίσω του τον Παρθενώνα, θα πρέπει το ΠΑΜΕ να τον καταγγείλει για προσβολή του μνημείου. Το βίντεο είναι ωφέλιμο, όπως η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @KOMΜANTO

    Μαλλον δεν εγινα αντιληπτη, οποτε να ξαναπω οτι δεν αναφερομουν μονο στο ΛΑ.Ο.Σ οταν εγραψα τη φραση:

    ''...αλλα και οσοι με τις ψηφους τους στηριζουν τετοιες φασιστικες πολιτικες και δεν ειναι και λιγοι, απ ο τι ξερουμε!''

    Μιλησα για φασιστικες πολιτικες, οποτε ειναι νομιζω περιττο να εξηγησω και ειδικα εδω, ποιοι ειναι οι ισχυροι φιλοι τους, οι οποιοι εχουν...παρομοιες ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σ' ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ :
    http://youtu.be/1KsyrTmWfGo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιστευω πως το ΛΑΟΣ τωρα πια δεν ειναι ενα αμειγως εθνικιστικο κομμα,τον ρολο αυτο τον εχουν κερδισει επαξια οι χρυσαυγιτες(φτου),αλλα ενα υπεσυντηριτικο καθαρα δεξιο κομμα με αστους και μικροαστους πολιτικαντηδες.
    Υ.Γ.
    Θυμαμαι πιο παλια που εβλεπα μια συγκρουση μεταξυ Λιανας και αδωνη οταν αυτη τον αποκαλεσε μικροαστο ,αυτος περηφανος-περηφανος ειπε:Ειμαι αστος,σας παρακαλω πολυ ειμαι αστος.
    Λαμπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδη θεωρω οτι αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι καν γνησιος εθνικιστης αλλα απλος καιροσκοπος σαν ολο το ΛΑΟΣ δεν θα μπω σε κανενος ειδους αναλυση, απλα και μονο θα πω το παρακατω που μολις το ακουει ο καθε λογης εθνικοφρονας, εθνικιστης, φασιστας, κλπ. παθαινει αλλεργικο σοκ (και αυτο για χαριν διασκεδασης):

    "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ προσωπικά συμφωνώ με το νόμο για της Διαμαντοπούλου, μένω δίπλα στο Αριστοτέλειο (Θεσσαλονίκη) και όποτε είναι να γίνουν επεισόδια (καλή ώρα τώρα με τη ΔΕΘ) τρέχουμε να κρύψουμε αυτοκίνητα, να θωρακίσουμε μαγαζιά γιατί οι "αντιεξουσιαστές" το βρίσκουν πιο εύκολο να κάνουν πλιάτσικο στα μαγαζιά μας και να καίνε τα αυτοκίνητά μας, παρά να "χτυπαν" την εξουσία.
    Το άσυλο ήταν ιδεολογικό άσυλο... ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    Ο Άδωνις τα λέει υπερβολικά αλλά πάντα φώναζε, φαντάζομαι και στο σπίτι του έτσι θα μιλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ Πρίκης,
    Νομίζεις ότι τώρα με την κατάργηση του Ασύλου, οι "αντιεξουσιαστές" θα φύγουν ;;;
    Μέρος του προβλήματος είναι ...
    Ίδιοι με τον Άδωνι είναι ...

    Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό αντληπτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νομίζω ότι τώρα δε θα μπορούν να κρύβονται στους χώρους του Αριστοτελείου και να κάνουν κλεφτοπόλεμο.
    Το κακό είναι ότι 10 προσαγωγές θα γίνουν και μετά θα αρχίσουν να κλαίγονται ότι δε φταίγανε και ότι η κακιά αστυνομία τους συνέλαβε άδικα κλπ...
    Τουλάχιστον τώρα νιώθω κάπως πιο ασφαλής από αυτούς.

    Ακριβώς μέρος του προβλήματος είναι, αλλά κομμάτι κομμάτι θα στρώσει η κατάσταση, πρώτα οι αντιεξουσιαστές, μετά οι οπαδοί ομάδων... κάποια στιγμή θα καθαρίσουν οι πόλεις από θρασύδειλους τραμπούκους που (εκ μέρος τρίτων) κάνουν κουμάντο κρυμμένοι πίσω από παραποιημένους νόμους και ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Πρίκης,
    Τι σε κάνει να το νομίζεις αυτό ;
    Στο είπα, στο ίδιο έργο ηθοποιοί είναι ...

    Για τις προσαγωγές ... Σκέψου ότι αυτές στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια. Άλλους πιάνουν ...
    Έπειτα, λάβε υπόψη σου και το εξής:
    Δεν εμπόδιζε κανένα άσυλο την αστυνομία να μπει στα Πανεπιστήμια όταν εκεί κρύβονταν κουκουλοφόροι ...
    Σχετικοί νόμοι ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ !
    Άλλο αν δεν το έκαναν ...
    Εντολές κυβερνητικές εχτελούσαν !

    Μην νιώθεις καθόλου ασφαλής ...
    Ίσα ίσα, σύντομα θα με θυμηθείς !

    Οι λεγόμενοι "κουκουλοφόροι" ή "αντεξουσιαστές", είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιηθούν όποτε τους χρειαστούν !
    Τώρα, αν σ΄αυτό, έχουμε και μερικές "παράπλευρες" απώλειες ... ε ...

    Προσπαθώ να σου πω ότι οι κυβερνήσεις, όταν θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς, μπορούν να βρουν τρόπους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρικης, θεωρω προσωπικά ότι τώρα θα γίνονται περισσότερα προκειμένουν να δίνεται αφορμή στις δυνάμεις καταστολής να κάνουν ντου.

    Αλλωστε το οτι ειναι παράνομο δεν εμπόδισε τους γνωστους άγνωστους να κάψουν την Αθήνα πολάκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Πρίκης
    Και εγώ για 5 χρόνια έμενα δίπλα στο ΑΠΘ όταν ήμουνα φοιτητής και έζησα και περιόδους παρτατεταμένων κινητοποιήσεων, όπως την ακαδημαϊκή χρονιά 2000-2001, που είχαν γίνει συνεχείς καταλήψεις με αφορμή τη λεγόμενη ανωτατοποίηση των ΤΕΙ. Αν εξαιρέσεις κάτι επεισόδια αν θυμάμαι καλά στο κτίριο της Θεολογικής, δεν είχε γίνει το παραμικρό. Δηλαδή για 5 χρόνια που ήμουν εγώ, μόνο 2, 3 άντε 4 μέρες θυμάμαι να είχε κρυφτούλι και πετροπόλεμο στο πανεπιστήμιο.
    Να σου πω και κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Όπου υπάρχει μαζικό κίνημα, δύσκολα γίνονται έκτροπα, και ειδικά αν περιφρουρείται οργανωμένα.
    Και κάτι ακόμα. Το πολύ ξύλο έπεφτε πάντα έξω από τα πανεπιστήμια (δηλαδή σε χώρους που δεν υπάρχει άσυλο). Πάρε για παράδειγμα το βρωμόξυλο που έπεσε στο Βόλο ή τα μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών προχτές στα Πετράλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έξω από τα πανεπιστήμια εννοώ μακριά από τα πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...