1 Νοε 2011

Τι συμβαίνει στην ανώτερη ιεραρχία των 3 όπλων; Μερικές σκέψεις στα γρήγορα.


Ξαναβάνουμε την Ελλάδα σε γύψο προκειμένου να αποφευχθεί ο λαοκρατικός κίνδυνος!


Θυμάστε που πριν από μερικούς μήνες οι αρχηγοί τους στρατού είχαν δηλώσει ότι λειτουργούν βάσει του συντάγματος, και ότι δεν επρόκειτο να βγάλουν τα τανκ στο δρόμο, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο Θ. Πάγκαλος σε μια απο τις τότε τηλεοπτικές του εμφανίσεις;

Σήμερα, και με μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που δείχνει να βρίσκεται πραγματικά στα τελευταία της, διαβάζω στο κονσερβοκούτι.


«Πολλά ακούγονται για την αιφνιδιαστική απόφαση του πρωθυπουργού να συγκαλέσει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ το απόγευμα στις 5.30. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΚΥΣΕΑ να αντικαταστήσει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους αρχηγούς των τριών όπλων.»

Τι να σημαίνει άραγε αυτό;

Δεν ξέρω αν φτάσουν στο σημείο να κάνουν πραγματικό πραξικόπημα και για αυτό βάζουν τα δικά τους παιδιά και αντικαθιστούν τους παλιούς, οι οποίοι δεν ήταν πρόθυμοι, ή αν απλά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό. Για ένα πράγμα πάντως είμαι σίγουρος, ότι εκείνοι που θα επιλεχθούν να πληρώσουν τις θέσεις των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων, πρόκειται να είναι έτοιμοι για όλα, είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, είτε με ΝΔ, είτε με πολυκομματική. Δεν απομένει παρά να ανακοινωθούν τα ονόματα, ύστερα καλό θα ήταν να ψάξουμε να δούμε που και από ποιους εκπαιδεύτηκαν(αν βέβαια κάτι τέτοιο έχει γίνει στα φανερά).

Ίσως μάλλιστα να εισέπραξαν και κανένα όχι απο τους ανώτερους αξιωματικούς του στρατού στην 48ωρη απεργία 19 και 20/10, για αυτό και τώρα τους ξηλώνουν, ποιός ξέρει.


Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα μπορούν ακόμα για πολύ να δαμάζουν την δίκαιη λαϊκή οργή, φοβούνται τον λαό που αρχίζει να καταλαβαίνει τη δύναμη του και παίρνουν τα μέτρα τους.
Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να οργανωθούμε σε ένα μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης, τόσο εκτεταμένο, τόσο δυνατό, τόσο συνειδητοποιημένο, που να μην έχουν που να σταθούν. 

ΥΓ: Λέτε να βγάλουν και τον Παττακό απο την φυλακή;(ζει ακόμα αυτός έτσι δεν είναι;)

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Πρόσθετες πληροφορίες απο Flashnews.gr 
 ~~~
[...]Έτσι αποστρατεύονται άπαντες οι Αρχηγοί και τη θέση τους καταλαμβάνουν οι:

•Μιχάλης Κωσταράκος ,νυν διοικητής Γ΄ΣΣ. Νέος Α/ΓΕΕΘΑ
•Αντιστράτηγος Ζαζιάς,νυν διοικητής Δ΄ΣΣ,αναλαμβάνει Α/ΓΕΣ
•Αντώνης Τσαντιράκης ,αρχηγός ΑΤΑ ,γίνεται Α/ΓΕΑ
•Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης,νυν διοικητής ΔΔΜΝ,γίνεται Α/ΓΕΝ

Με τις προαγωγές αυτές συμπαρασύρονται και αποστρατεύονται δεκάδες στρατηγοί και ναύαρχοι εκ των οποίων ορισμένοι φέρονταν να ανήκουν στη κυβερνητική παράταξη.

Για παράδειγμα αποστρατεύεται ο υποναύαρχος Νίκος Κρυονερίτης και ο υποπτέραρχος Σάκης Παπανικολάου που είχαν επανέλθει με το καθεστώς Βενιζέλου.

Οι Αρχηγοί ήδη ενημερώνονται.  



 

8 σχόλια:

  1. και γιατί να βγάλουν τον πατακό?τσάμπα δηλαδή τόσο καιρό τους αβαντάρει ο φον κολοτούμπεν?ρολάκι δεν θα του δώσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εχουνε επιλογες δεν λεω:)

    Παντως οι καινουριοι ισως να παιρνουν εντολες απευθειας απο CIA

    ποιος ξερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικα πλεον δεν μπορουννα προβλεψουν τις αντιδρασεις του λαου και παιρνουν τα μετρα τους οπως οπως, ετσι το βλεπω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπασμωδικές ενέργειες, κάποιων που τα έχουν χάσει στην κυριολεξία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ λεει οτι δεν δεχεται αυτες τις αλλαγες, τεσπα δεν εχει νοημα να ασχολουμαστε τοσο πολυ με ολα αυτα, αντε να δουμε τι θα μας ανακοινωσουν μετα την συσκεψη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σεις, ο διοικητής Γ΄ΣΣ που ξεφτιλίστηκε που ακυρώθηκε η παρέλασή του, αντί ν' αποστρατευτεί κλοτσηδόν γίνεται αρχηγός ΓΕΕΘΑ! Τι τρέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καπιταλισμός, τρέχει και δεν φτάνει να καλύψει τις τρύπες που ο ίδιος δημιούργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο πατακος ειναι εδω και πολλα χρονια εξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...