4 Νοε 2011

Ενδοαστική ανακωχή αυτοί- Λαϊκό ξεσηκωμό εμείς !

Η σύγκρουση συμφερόντων εντός των αστικών κομμάτων φαίνεται πως φτάνει προσωρινά σε μια ανακωχή. Ανακωχή που θα φέρει εις πέρας κατ'αρχάς την υπογραφή του κουρέματος (κούρεμα μόνο ως προς το όνομα, καθώς πρόκειται για "προσθετική" 30 δις στο χρέος), θα διατηρήσει σε ισχύ και θα νομοθετήσει όλες τις αντιλαϊκές διακυρήξεις και αποφάσεις του προηγούμενου διαστήματος και θα μας πλασάρει τρομοκρατικά, την νέα σφαγή μισθών και δικαιωμάτων του ελληνικού λαού η οποία θα συνοδεύει απαραιτήτως, την νέα ευρωπαϊκή βοήθεια (=ληστεία) ... Πριν απο αυτά το σχέδιο λέει πως θα δωθούν σήμερα, οι απαραίτητες ψήφοι εμπιστοσύνης και θα ύστερα θα αναζητήσουν τις νέες λύσεις για την πολιτική ισχυροποίηση των μονοπωλιακών ομίλων. Ήδη η ΝΔ ετοιμάζεται να κυβερνήσει, ΛΑΟΣ, Ντόρα και Κουβέληδες, δείχνουν πως είναι έτοιμοι να καλύψουν τις κενές καρέκλες ...

Φυσικά και βρέθηκε η φόρμουλα για να μείνει αλώβητος, όσο το δυνατόν γίνεται, ο δεύτερος πόλος της αστικής εξουσίας, ... με το να μην συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, πράγμα το οποίο θα δημιουργούσε άσχημη εντύπωση σε αυτούς που ακόμα παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ανοησίες του τύπου, "η ΝΔ αντιστέκεται στο μνημόνιο" !!! Λες και η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης που υποσχέθηκε σε όλους τους τόνους ο Αντώνης Σαμαράς, δεν αποτελεί ουσιαστική επικύρωση όλων των μνημονίων που έχουν σαρώσει την χώρα τα τελευταία 2 χρόνια.

Δεν είναι απλά παράλογα, τα όσα συμβαίνουν, δεν είναι απλά αλητεία ή γελοιότητα, αλλά ξεπερνάει κάθε ηθική και υλική απάτη, που έχει γνωρίσει ο ελληνικός λαός σε ολόκληρη την ιστορική διαδρομή του. Ναι μεν οι αστοί πολιτικοί, ακολουθούν τις συμμαχίες που έχουν κάνει, ναι μεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων που έχουν δεσμευτεί πως θα εξυπηρετούν - και δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό - , ναι μεν διεξάγουν την ταξική τους επίθεση με όποιο μέσο τους βολεύει ... αλλά πραγματικά το κουκλοθέατρο, το ψέμα και η απάτη των τελευταίων μηνών και ημερών, είναι άνευ προηγουμένου, τουλάχιστον στον ελλαδικό χώρο.

Για αυτό λέμε τόσο καιρό, δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με ανίκανη κυβέρνηση, ούτε με απλούς απατεώνες ή κλέφτες. Δρουν βάση σχεδίου, έχουν ξεκάθαρη ταξική συνείδηση και ταξικό προσανατολισμό, οι όποιες διαφωνίες και διαμάχες εξαερώνονται όταν πρόκειται να αντιμετωπιστεί ο κοινός εχθρός, δηλαδή οι λαοί ... και μας επιδεικνύουν πως αυτοί (οι πάνω) ακόμα μπορούν ...

Εμείς όμως, (οι κάτω) ετοιμαζόμαστε να τους δείξουμε σήμερα ξανά, ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ !

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. 
Εμείς εκκινήσαμε ήδη ... εσείς ?

3 σχόλια:

  1. Βλέποντας και ... διαβάζοντας την τελευταία φωτό, δεν μπορώ να μην αναφωνήσω:

    Ας πρόσεχες ρεεεεεεεεε ...

    Δεν ήξερες, δεν ... ρώταγες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και οι δεξιοί ψηφοφόροι έχουν ... βραχυκυκλώσει με τα χθεσινά: Συγκυβέρνηση όχι, ψήφος εμπιστοσύνης όχι, μνημόνιο ναι!
    Ρίξτε μια ματιά στο γνωστό σαμαρικό σάιτ και διαβάστε σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...