13 Αυγ 2012

KKE: Συμμορίες φασιστοειδών εφαρμόζουν τον "Ξένιο Δία" σε θύματα πολέμων και δουλεμπόρων



Ευθύνες καταλογίζει στην κυβέρνηση το KKE με αφορμή τη δολοφονία νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος:


Παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον «Ξένιο Δία» τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας είναι μόνο ένα από τα θύματά τους. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. 

Ο λαός δεν πρέπει να ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών. Αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού.

 

3 σχόλια:

  1. Ο κόσμος, παρασύεται εύκολα από τα κανάλια ...

    Έτσι, πολλοί δεν καταλαβαίνουν που ακριβώς αποσκοπούν αυτές οι φασιστικές επιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου faro

      Eτσι,ειναι και πολλοι πιστευουν οτι με το να αδιαφορουμε εμεις οι υπολοιποι,που ειμαστε απο Ελλαδα, για το τι γινεται εναντια στους μεταναστες, ειμαστε δηθεν...ασφαλεις! :((

      Διαγραφή
    2. Γεια σου και σένα Elva.

      Όσες φορές κι αν τα γράψουμε, πάλι λίγες θα είναι.
      Ξεκάθαρες το λοιπόν οι θέσεις του ΚΚΕ:

      - Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα προκειμένου να διευκολυνθεί η έξοδός τους προς τα κράτη που επιθυμούν. Να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα.

      - Τη δημιουργία δημόσιων, αξιοπρεπών χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες.

      - Να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, είτε αυτό διαπράττεται από μετανάστες είτε από Έλληνες.

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...