29 Αυγ 2012

Toν ''τρομάζει'', το..ΚΚΕ, (αλλά γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ;)




Ενδεχομενα υπαρχουν πολλοι που τους ..''τρομαζει'' μια ανοδος του ΚΚΕ, για διαφορους λογους, αλλα οτι θα τρομαζε κοσμο και ο...ΣΥΡΙΖA, που στις 3 Σεπτεμβρη, διοργανωνει μεγάλη εκδήλωση στη Νίκαια,  από κοινού με παλιά στελέχη του ....ΠΑΣΟΚ, δεν το πιστευα! Το ειδαμε ομως κι αυτο και ελπιζω να το δουν και οσοι εχουν ακομα αντιρρησεις περι του ρολου τους...

Να ομως που ο Μητροπολίτης Κονίτσης Αντρέας τα εβαλε απο κοινου και με το ΚΚΕ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επέτειο από τις μάχες στο Γράμμο και το Βίτσι που σφράγισαν τη λήξη του Εμφυλίου Πολέμου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ομιλία του στους πρόποδες του Γράμμου οταν ο Μητροπολίτης Κονίτσης επιτέθηκε εναντίον των κομμάτων της Αριστεράς για τα συνθήματα υπέρ του Δημοκρατικού Στρατού. «Δεν μας φοβίζει κανένας ΣΥΡΙΖΑ και κανένα ΚΚΕ» είπε ο μητροπολίτης Αντρέας και πρόσθεσε οτι «είχαν μάλιστα το θράσος να γράψουν στους τοίχους πριν από μερικές μέρες τιμή και δόξα στον Δημοκρατικό Στρατό». (!!)

Από τα πυρά του Μητροπολίτη δεν ξέφυγε ούτε η κυβέρνηση που προχωρά στην μείωση των ειδικών μισθολογίων. «Ταπεινώνει τους αξιωματικούς που τους κόβει συνεχώς τις συντάξεις και τους μισθούς και από την άλλη πριμοδοτεί ντενεκέδες κ άχρηστους, τους αντιστασιακούς του γλυκού νερού», ειπε ο μητροπολιτης που προφανως εχει αναλαβει περισσοτερους του δεοντος ρολους.

Ο Τάσος Κουράκης, παντως, απο τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρισε «κήρυγμα μίσους» την ομιλία του μητροπολίτη και ζήτησε τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, κατι που εδω και χρονια, εχει ηδη προτεινει και ζητησει το ΚΚΕ.


Σημ. Για οσους εχουν γερο ..στομαχι (υπαρχει και video)

10 σχόλια:

  1. Κανέναν απολύτως δεν τρομάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η άκρα (μόνον τέτοια υπάρχει πλέον) δεξιά, επιτιθόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ (οσαν να είχε αυτός κάποια σχέση με την κομμουνιστική αριστερά) πετυχαίνει με ένα σπάρο δύο τρυγόνια.
    1)Πολώνει το δικό της κόσμο σε αντικομμουνιστική βάση, και χτυπάει και εμμέσω πλην σαφώς στην ουσία το ΚΚΕ, αφού στις δικές του θέσεις αναφέρεται (γαι τον ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου, για τον εμφύλιο δεν ευθύνεται το δολοφοανικό όργιο της δεξιάς μετά την Βάρκιζα, αλλά ο ...Στάλιν και ο ...Ζαχαριάδης!)
    2)Πολώνει τον αριστερό κόσμο γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να τον εμφανίσει σαν τάχα "επαναστικό-κομμουνιστικό" μόρφωμα, στοχεύοντας στην περεταίρω αποδυνάμωση του πραγματικού της εχθρού, δηλαδή του ...ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3) Αποκρύπτει την πραγματική, ταξική βάση της πόλωσης και έτσι καθιστά δύσκολο το να γίνει αυτή ορατή η καθοριστική σημασία της τάξης από τα πλατειά λαϊκά στρώματα.
    4) Βγάζει αναξιόπιστο το ΚΚΕ όταν κριτικάρει τον ΣΥΡΙΖΑ ως ακίνδυνο και συμβιβασμένο με το αστικό σύστημα. Όποιος πάει να το πιστέψει αυτό που του λέει το ΚΚΕ, ακούει έναν τέτοιο και αλλάζει γνώμη πάλι.
    5) Μετατρέπει το ΚΚΕ σε πέραν της άκρας αριστεράς, στα όρια της παρανομίας, κόμμα, βαφτίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά τρομοκρατικό, έχοντα σχέσεις με τρομοκράτες, κλπ, και προετοιμάζει την καταδίωξή του ως έκνομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤRASH και Αντωνη

      Μας καλυψαν και με το παραπανω τα 5 σημεια απο τα σχολια σας!

      Ειδικα τα σημεια 4 και 5, Αντωνη, μη τα πεις ουτε του..παπα! :-) Τα σεναρια παραπλανησης του κοσμου συναγωνιζονται ταινιες ..sci fi, τοσο τραβηγμενα ειναι, αλλα δυστυχως η πλειοψηφια του λαου για καποιο περιεργο λογο τους ανεχεται, αντι να τους στειλει ολους..εκει που πρεπει!

      Διαγραφή
  3. Προσυπογράφοντας τα δυο πιο πάνω σχόλια, του TRASH και του Αντωνης, θέλω να ... κραυγάσω τα εξής:

    - Τον ... ξυρίζεις ή δεν τον ξυρίζεις έναν τέτοιο "παπά" και τον στέλνεις στον ... αγύριστο ;;;

    - Είναι γεγονός ότι η ηγεσία της ελληνικής εκκλησίας και κυρίως ορισμένοι μητροπολίτες, αναπολούν το χουντικό παρελθόν τους, παίρνουν θάρρος από την άνοδο της ακροδεξιάς χ.α. και χύνουν τόνους δηλητήριο (απορώ πως δεν δηλητιριάζονται), ώστε να μιλάει κανείς πλέον εκ του ασφαλούς ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ !
    (αν υπήρχε δεν θα φοβάταν κάτι τέτοιοι τύποι μην ρίξει φωτιά και τους κάψει με τόσες μπουρδολογίες που λένε και τέτοια φασιστική πρακτική που εκπέμπουν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Συμφωνω απολυτα με την...ιδεα σου ;) (Λυπαμαι oμως τον..μπαρμπερη!)
      Πραγματι, καιρο ειχαμε ν ακουσουμε τετοιο αντικομμουνιστικο οχετο, αλλα τωρα που σηκωσε η ακροδεξια κεφαλι, πηρε θαρρος και το παπαδαριο και λεει τα δικα του!

      (Ουτε..θεος, ουτε διαβολος δεν θελει να κανει με κατι τετοιους!) :)

      Διαγραφή
    2. Elva: Χα χα, φοβερές οι ... παρενθέσεις σου !!! χα χα

      (το ... περιεχόμενο, ντε)

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμή και δόξα αυτούς που πολέμησαν στον άνισο αγώνα τους κατακτητές Εγγλέζους και τους συνεργάτες τους. Ντροπή στους φονταμενταλιστές κηρυχτές του μίσους μισθοφόρους και σιτιζομένους από τους φορολογούμενους πολίτες. Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας τώρα και συνταγματική πειθαρχία των κηρύκων του μίσους. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΜΠΥ. 22000 Έλληνες κομουνιστές δολοφονήθηκαν πάτερ από τις ναπάλμ των Εγγλέζων. Τα ράσα δεν κάνουν τον Παπά. Δώσε και κανένα φράγκο στα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες. Φυσικά και δεν θα βάλει αυτό το σχόλιο ο παπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντου όμως στο youtube για να πέσει το video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gekoudi


      Mια χαρα τα ειπες και για οσους δεν..καταλαβαν! ;)

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...