28 Μαρ 2013

Θ. Παφίλης: Παράδειγμα η Τσαριτσάνη - Απομόνωση της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

                       
«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ακολουθήσει το βήμα της Τσαριτσάνης, να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή, να μην της επιτρέπει να καπηλεύεται την άγρια και βάρβαρη πραγματικότητα για να προβάλλει ό,τι πιο σκοταδιστικό έχει γεννήσει το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα: Το ναζισμό και το φασισμό», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, απαντώντας στις χρυσαυγίτικες κορόνες περί «εθνικής παιδείας» που ακούστηκαν κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αξιολόγηση στην Ολομέλεια της Βουλής. 

 Ο Θ. Παφίλης, με αφορμή το σύνθημα «τιμή και δόξα στους ταγματασφαλίτες» που φωνάζουν στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, διάβασε στην Ολομέλεια της Βουλής τον όρκο των ταγματασφαλιτών, με τον οποίο διακήρυτταν την απόλυτη υπακοή τους «εις τας διαταγάς του ανώτατου Αρχηγού του Γερμανικού Στρατού, Αδόλφου Χίτλερ». 

Μάλιστα έκανε αντιπαραβολή με τον όρκο του ΕΛΑΣ, στον οποίο αναφέρεται: «Ορκίζομαι ότι θα αγωνιστώ ως την τελευταία ρανίδα του αίματός μου για την πλήρη ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της πατρίδας. Για την περιφρούρηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και την αποκατάσταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του». 

902gr

3 σχόλια:

  1. Το www.tvxs.gr ξεκινάει να προβάλλει σειρά εκπομπών για τον κομμουνισμό. Που κολλάει τώρα αυτό σε σχέση με τα γεγονότα των ημερών; Αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα, τότε τι είναι; Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο υπηρετεί το παραπάνω site έχει γίνει ένα καθαρά σοσιαλδημοκρατικό κόμμα πιο αντιδραστικό και από την επίσημη δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ BillΠαρ Μαρ 29, 09:40:00 π.μ. EET

    Mωρέ με τη φόρα-κατηφόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα έχει καταντήσει, αλλά κι "εθνικοσοσιαλιστικό" θα γίνει. Τσάμπα λες τον πατρονάρει η ντόπια και ξένη αστική τάξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου φαίνετε ότι τελευταία τα τσιριζόπουλα που σχολιάζουν στο συγκεκριμένο έχουν βουβαθεί τώρα που ο Καμμένος θα βοηθήσει με τις κραυγές του. Αληλεγγύη στον βραχνά(νιασμένο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...