10 Μαΐ 2014

OYKPANIA: «Χίτλερ, ο..ελευθερωτής!» (VIDEO)

Σημερα ειδα σε δυο sites, ενα συγκινητικο video μιας ηρωικής μητερας η οποια σε μια ομιλια που εγινε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στη Χερσώνα , αφιερωμένη στην Ημέρα της Νίκης κατα του φασισμου στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και οταν ο Προεδρος της Περιφ. Δημόσιας Διοίκησης της Kherson, Yuriy Odarchenko είπε στο κοινό ότιο ...Χίτλερ ηταν αυτος που προέβαλε το σύνθημα «απελευθέρωση από τον κομμουνιστικό ζυγό» η μητερα αυτη δεν διστασε και με το μωρό στην αγκαλιά της πηγε κοντα του και παρ ολο που την εμποδισαν καταφερε τελικα και πέταξε το μικρόφωνο απο τον Ουκρανό φασίστα!

(Σημ. Δεν γνωριζω Ρωσικα και ετσι μετεφρασα με τη βοηθεια του Google translate τα σχολια κατω απο το παραπανω video που ανεβηκε στο youtube).

«Σήμερα, που γιορτάζουμε την Ημέρα της Νίκης , θυμόμαστε εκείνα τα ταραχώδη γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Θυμόμαστε γιατι πολέμησαν εναντίον εκεινων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη χωρα", είπε ο Odarchennko ." Οι επιτιθέμενοι κίνητρο ειχαν την επιθυμία τους να συλλάβουν όχι μόνο να καταλάβουν τη γη και να υποδουλώσουν τους ανθρώπους , αλλά προέβαλαν τα συνθήματα της απελευθέρωσης σαν ένα έθνος των λαών που ζουν στη γη που ο Χίτλερ προσπάθησε να κατακτήσει. 

Εάν διαβάσει κανείς την ιστορία , βλέπουμε ότι ηταν αυτός ( ο Αδόλφος Χίτλερ ) που παρουσιασε για πρώτη φορά το σύνθημα - η απελευθέρωση των ανθρώπων από τον κομμουνιστικό ζυγό , να ελευθερώσει τους ανθρώπους από τον τύραννο Στάλιν " - είπε ο κυβερνήτης . 
 
Ημέρα μνήμης των πεσόντων στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Kherson, Πάρκο της Δόξας

Το Kherson News ανέφερε ότι μετά από αυτά τα λόγια ο κοσμος που ειχε συγκεντρωθει άρχισε να φωνάζει "Ντροπη'' (οι υποστηρικτές του Κομμουνιστικού Κόμματος).  
Μια γυναίκα ήρθε κοντα στον Odarchenko με το παιδί της και προσπάθησε να τον εμποδίσει από το να συνεχίσει την ομιλια του. "Ο αντιδήμαρχος της  Kherson Sergei Tcherevko προσπαθησε να βαλει μια ταξη στα πραγματα, αλλά ο κοσμος συνέχισε να ουρλιάζει " Ντροπη'' . 

"Μετά απ αυτό, η γυναίκα με το παιδί στην αγκαλιά της, σήκωσε το μικρόφωνο και το πέταξε μακριά. Οι υποστηρικτές του Κομμουνιστικού Κόμματος άρχισαν να την χειροκροτουν. 
Ο Yuriy Odarchenko μετακινηθηκε  σε άλλο μικρόφωνο και  συνέχισε την ομιλία , όμως, πλησιαστηκε απο  έναν άγνωστο άνδρα που  άρπαξε το μικρόφωνο και μετα άρχισε η συμπλοκη "λέει η δημοσίευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Odarchenko δεν κρύβει τη συμπάθεια του για τη Γιούλια Τιμοσένκο , για την οποια έλαβε παρατήρηση απο την Επιτροπή των ψηφοφόρων της Ουκρανίας για υπερβολικα ευνοικη στάση απεναντι σ ένα από τους προεδρικούς υποψηφίους'' . 

(Δειτε περισσοτερες φωτος και σχολια στο link του RT news, σε Αγγλικα). 

3 σχόλια:

  1. Αυτές τις μέρες και με αφορμή την Επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης, κυρίως στις περιοχές της εξεγερμένης Ανατολικής Ουκρανίας, σε πείσμα όλων των διαστρεβλωτών της Ιστορίας, είχαν στην κυριολεξία την τιμητική τους οι Κόκκινες Σημαίες της Σοβιετικής Ένωσης και του Κόκκινου Στρατού !

    Ότι κι αν κάνουν οι αμερικάνοι και ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, όσα χρήματα κι αν ρίξουν στον "Δεξιό Τομέα" και σε άλλες φασιστικές και ναζιστικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, έρχεται η ώρα που θα πάρουν την απάντηση από τους λαούς, αυτή που τους αξίζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγα λεπτά η ελληνική τηλεόραση, έδειξε τι ακριβώς έγινε εκεί ...

    ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου faro

    Συμφωνω και βλεπω και απο τα εδω παραδειγματα οτι οσο και να προσπαθουν συναντουν μεγαλες αντιστασεις ευτυχως απο πολυ κοσμο που δεν δεχεται τα κυρηγματα μισους των ναζι και των φιλοναζιστων! Ας ελπισουμε οτι θα συνεχιστει η προσπαθεια ολων εναντια στον φασισμο που υποστηριζεται απο τα ...γνωστα μας επιτελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...