30 Σεπ 2014

Αυτοί θα μας ... σώσουν απ΄ τους κακούς ;

Ο άνδρας ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σκαρφάλωσε και πέρασε την περίφραξη του Λευκού Οίκου, κατάφερε να φτάσει έως την προεδρική κατοικία, αποκαλύπτει σε άρθρο της η εφημερίδα Washington Post.

Ο Ομάρ Γκονζάλες, 42 ετών, ο οποίος μαζί του κουβαλούσε και ένα μαχαίρι, φέρεται πως πέρασε από την πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη, εξουδετέρωσε έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας και εισχώρησε στον κύριο όροφο του κτιρίου, περνώντας από τη σκάλα που οδηγεί στον χώρο όπου κατοικεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την οικογένειά του, αναφέρεται στο άρθρο. 

Για αυτές τις αποκαλύψεις η εφημερίδα επικαλείται 3 ανώνυμες πηγές προσκείμενες στο θέμα.

Το σκαρφάλωμα της περίφραξης του Λευκού Οίκου φαίνεται ότι συμβαίνει τελευταία ολοένα και πιο συχνά, ωστόσο μέχρι πριν λίγες ημέρες οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας είχαν καταφέρει να σταματήσουν τους εισβολείς. 

Ο Γκονζάλες φαίνεται πως είναι ο μόνος που κατάφερε να εισχωρήσει στον Λευκό Οίκο. 

Ο 42χρονος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια εάν κριθεί ένοχος.

2 σχόλια:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...