3 Σεπ 2014

Καμία αναμονή, καμία εμπιστοσύνη

Σε σχόλιο για τις συναντήσεις της κυβέρνησης στο Παρίσι και της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στο Παρίσι και η αξιωματική αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην Ελλάδα παρουσιάζουν - ο ένας στην τρόικα και ο άλλος στον ΣΕΒ - τα σχέδιά τους για την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου.

Καμία αναμονή, καμία εμπιστοσύνη απ’ το λαό σε όσους τον καλούν να υποταχθεί και να συναινέσει στους στόχους του κεφαλαίου και της ΕΕ, με αντάλλαγμα κάποια ψίχουλα για την πιο ακραία φτώχεια, που κι αυτά θα εξανεμιστούν την ίδια στιγμή απ’ τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...