9 Σεπ 2014

Δεν ξεχνάμε



Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» (18 Σεπτέμβρη, μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα), που είναι αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, καθώς και το πρόγραμμα των πρωτοβουλιών που θα πάρει το επόμενο διάστημα η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ, ενάντια στο φασισμό και τη δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Η συνέντευξη τύπου θα παραχωρηθεί την Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη στις 11.00 π.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ (Καραΐσκου 119, 4ος όροφος). 

Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ.  

1 σχόλιο:

  1. Aνειρήνευτος αγώνας και αντίσταση ενάντια στην επέλαση της πιο βάρβαρης εκδοχής του καπιταλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...