17 Απρ 2012

«Για υψηλά αξιώματα», (παιδί μου!)



Βλεποντας τις..μειοδοτικες συμπεριφορες των πολιτικων του Μαυρου μετωπου αναλογιζομαι, μερικες φορες, τι ειδους..γονεις θα πρεπει να ειχαν αρκετοι απ αυτους, για να βγαλουν τετοια παιδια!

Δεν ξερω, αν η μανα και ο πατερας του ταδε και του δεινα ειναι ακομα... «περηφανοι» για το σπλαχνο τους, που ευελπιστει μαλιστα σε λιγο καιρο να φιγουραρει και ως βουλευτης,  πρωθυπουργος  και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, αλλα εγω, ως γονιος, οχι μονο δεν θα ημουν περηφανη, αλλα δεν θα ειχα και τα ...μουτρα να βγω, εξω, μη τυχον σκεφτουν τα..χειροτερα (και) για μενα, πραγμα που τελικα δεν θα τ απεφευγα, βεβαια! 
Δε μπορει, ολο και καποιος θα..οικτιρει τετοιους γονεις! Εδω που τα λεμε, αμφιβαλλω πολυ αν θα γλυτωνα και το..γιαουρτωμα, οντας συγγενης!

Τι εμαθαν ομως στα παιδια τους, οι γονεις αυτοι; Φανταζομαι οτι θα τους ελεγαν περιπου τα εξης:
 «Μη δινεις δεκαρα για κανενα, παιδι μου, αλλα να βαζεις το προσωπικο συμφερον, πανω απ ολων των αλλων! Πασει θυσια να κανεις το δικο σου ακομα κι αν ειναι 100% λαθος, ακομα και αν βλεπεις οτι οι αλλοι...δυσανασχετουν, κλαινε! Δειξε εσυ πυγμη, παιδι μου κι ασε τους αλλους να ..πεθαινουν, δωστους να καταλαβουν ποιος ειναι το αφεντικο! Αυτο μετραει στη ζωη, η πυγμη! 
Ετσι ολοι θα σε αποδεχθουν, θα καταλαβουν οτι εισαι δυναμικος και θα εισαι περηφανος που τα εχεις καταφερει! Ξερεις ποσοι προσπαθουν και δεν τα καταφερνουν στη ζωη επειδη ειναι....δειλοι; Εσυ, ομως, αν δεν λυγισεις μπροστα στο κινδυνο να μαλακωσεις και να ακουσεις τις ...κλαψες του καθενος, θα φτασεις πολυ ψηλα μια μερα, να μου το θυμηθεις! Εγω, παντως, σε προοριζω για υψηλα αξιωματα. Μενει να δειξεις πυγμη»

Ετσι τους εμαθαν να γινουν πρωτιστα ατομιστες και μαλιστα...εκπαιδευμενοι ατομιστες, (οχι ''μορφωμενοι'' γιατι η μορφωση ειναι κατι αλλο!), η κατηγορια δηλαδη που απανταται σημερα, σχεδον σε ολα τα..."καλα αστικα σαλονια", οπου συχνα η πολιτικη ειναι κατι σαν...χομπυ, που ο πατερας, συνηθως, "κληροδοτει" στο/στα τεκνα του!  


Ενα ειδος καλυμμενης.. "βασιλειας", δλδ. για ...ευπιστους και ανυποψιαστους πολιτες, που ειναι ετοιμοι να ψηφισουν τον ταδε και τη δεινα, λογω επιθετου, ή λογω του οτι τα ΜΜΕ τους προβαλλουν 24 ωρες το 24ωρο, λες και το..αξιζουν(!) με τις πραξεις τους και την μειοδοτικη συμπεριφορα τους προς τον λαο, που απευθυνονται, ενω εχουν ολο το θρασος να ζητησουν και παλι τη ψηφο του!

Οι γονεις αυτοι, εκαναν τα παιδια τους ''κατ´ εικονα και κατ´ ομοιωσιν τους'' μεγαλωνοντας αρκετους απο τους σημερινους πολιτικους που ειναι υπευθυνοι για το ξεπουλημα της χωρας και διαμορφωνοντας τους ως ...συγχρονα λαμογια,  εκπαιδευμενα μεν, λαμογια δε, για να μη πω και  (εκ)βιαστες...ενος λαου, πλασαροντας κυνικα τη γνωστη δικαιολογια οτι «το θυμα τα ηθελε, κυριε προεδρε, εφ οσον φορουσε πολυ...κοντη φουστα» !!

Αυτου του ειδους οι γονεις, οντας και οι ιδιοι της ιδιας (λαμογικης)...συνομοταξιας, (μερικοι απ αυτους μαλιστα κυβερνησαν το τοπο και οι ιδιοι!), στο μεταξυ μεγαλωναν...φιδια, τα οποια τοποθετηθηκαν νωρις, με τις…γονικες ''ευλογιες'', στο κορφο της Ελλαδας, για να επιτεθουν αργοτερα στο λαο, με τις γνωστες καταστρεπτικες συνεπειες, που δυστυχως πληρωνουμε, και μαλιστα πολυ ακριβα, μεχρι σημερα!

Καιρος να τελειωνουμε με τα..τζακια, τα λαμογια και τα παντος ειδους ..αναχωματα!


5 σχόλια:

  1. Τι καλα οταν ολοι συμφωνουμε! :-)

    Οταν διαφωνουμε, ομως, εχουμε..περισσοτερα σχολια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θέλεις να διαφωνήσεις πήγαινε σε μια αντιδραστική σελίδα να κάνεις σαματά αν τώρα θέλεις να διαφωνούμε και μεταξύ μας ζήτω που καήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stelth

      Σας πειραζω, βεβαια,γι αυτο εγραψα το παραπανω,για να δω τι θα πειτε! :) Πηγαινω μερικες φορες επιτηδες και σ ..αντιδραστικες σελιδες, αλλα ειναι τοσο γελοια τα οσα υποστηριζουν, που πολλες φορες δεν ειναι καν για σχολιο! :)

      Διαγραφή
  3. Άσε ρε Elva, μπροστά ήσουνα ;;;

    Ή διαθέτεις ... τηλεπάθεια ;;;

    Είμαι κι εγώ σίγουρος ότι αυτά ακριβώς είπαν ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ !

    Και, αυτά, ως καλά παιδιά, τα εφάρμοσαν όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. faro

    Ναι, κι αν ειναι να διαλυσουν ολοκληρη τη χωρα καλυτερα να μην εχει κανεις τετοια...''καλα και ..υπακουα'' παιδια! :(
    Σε ποιους θα μοιασουν, ομως; Το μηλο πεφτει κατω απ τη μηλια, λενε, οποτε ηταν αναμενομενο.

    Βεβαια καποιοι..ξεπερασαν και τους..γονεις τους,αλλα ετσι γινεται συνηθως οταν μιλαμε για ...απληστους ανθρωπους που δεν εχουν τυψεις! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...