27 Απρ 2012

Τσίπρας-Καμμένος-Τρέξτε να το μαζέψετε



Να ΧΑΡΕΙΣ Τσίπρα που σε αγκαλιάζει ''ακόμα και η Δεξιά''. Να χαρείς για την ευρύτητα και την ''κοινή λογική'' που εκφράζει το ''σοσιαλιστικό'' πρόγραμμά σας. 
''Εάν, όμως, παρόλα αυτά, εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι''.
Άντε, πολωθείτε και εσείς σιγά σιγά...
Σα δε ντρέπεστε λίγο!!!
Και κάτι που μας το υπενθύμισε κάποιος πρόσφατα:
“Στην πολιτική, χάριν ορισμένου σκοπού, μπορείς να συνάψεις συμμαχία ακόμα και με τον ίδιο το διάβολο, -μόνο που χρειάζεται να είσαι βέβαιος ότι εσύ θα προπέμπεις τον διάβολο και όχι αυτός εσένα” [Κ.Μάρξ, New York Daily Tribune, No 3627, 1.12.1952 (αποστολή από Λονδίνο 16.11.1852)].

6 σχόλια:

  1. Τώρα, στην προκειμένη περίπτωση, ποιος είναι ο διάβολος, ... παίζεται !!!

    Έχουμε ακόμα μερικές μέρες, μέχρι τις εκλογές, ας περιμένουμε λίγο, θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πούμε αυτό που γράψαμε στο σφό Φάρο.....

    cafe-ουζερί-(minimal & ethnic) μεζεδοπολείο:
    “ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμίζω:


    ''Δεν μισώ το ΠΑΣΟΚ. Το νοσταλγώ. Δεν υπάρχει πια ΠΑΣΟΚ. Η ηγεσία του, τι σχέση έχει με το ΠΑΣΟΚ που εξέφραζε και εκπροσωπούσε κοινωνικές κατηγορίες; Είναι κόμμα του Μνημονίου. Εμείς προσδοκούμε στη συνεργασία της ριζοσπαστικής Αριστεράς με τη μεταρρυθμιστική Αριστερά''. http://takseis-ithikh.blogspot.com/2011/11/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...