19 Απρ 2012

Ποιός θυμάται τα "μονοθεματικά κινήματα";


Θυμάστε που λέγαμε κατά καιρούς για τα τάχαμου «απολιτίκ» και «μονοθεματικά» «κινήματα», πως λειτουργούσαν σαν αναχώματα ριζοσπαστικοποίησης της εργατικής τάξης, και μόνο «απολιτίκ» και «μονοθεματικά» δεν ήταν; Μάλιστα όταν είχαμε ψηλαφίσει και την φασίζουσα προοπτική τους, είχαμε ακούσει τα εξ’αμάξης από διάφορους «προοδευτικούς» οπαδούς του δήθεν «αυθόρμητου». Ότι τάχα τα λέγαμε αυτά γιατί δεν μπορούσαμε να καπελώσουμε, πως είμαστε πίσω από τους καιρούς και «δεν καταλαβαίνουμε» (από τους πιο καλοπροαίρετους) και πάρα πολλά ακόμη. Τελικά πριν ο πετεινός λαλήσει εις τριπλούν, ξαναμανάδικαιωνόμαστε πανυγυρικότατα!
Κόμμα λοιπόν οι «δεν πληρώνω» που ήταν ενάντια στα ...κόμματα! Κατεβαίνουν και στις εκλογές!
Με τον Καμένο οι «απολιτίκ-μονοθεματικοί» του «κινήματος των ανέργων»!
Φαντάζομαι θα έχουμε και συνέχεια...
Αυτοκριτική από όσους στήριξαν με νύχια και δόντια τέτοιες κινήσεις, και μάλιστα αντιθετικά προς τις αντίστοιχες με ταξικό πρόσημο του ΠΑΜΕ, είναι μάταιο να περιμένουμε. Ο οπορτουνισμός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια...
Έτσι, απλά καταγράφουμε τα τεκταινόμενα και περιμένουμε την επόμενη φορά που κάποιος θα τολμήσει να χαρακτηρίσει το ψάρεμα σε θολά νερά «επαναστατική τακτική του 21ου αιώνα», να του τρίψουμε τα γεγονότα στα μούτρα....
Θα κρατήσουμε τις κεραίες μας ανοιχτές, γιατί πιθανόν να χρειαστεί να επανέλθουμε. Προς το παρόν αρκούμαστε στο ρεπορτάζ:

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ

παρακατω ειναι αποσπασματα απο προσφατα κειμενα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καθως και οι θεσεις μας

για πληρη ενημερωση καντε κλικ στους τιτλους η επισκευθειτε το kinimadenplirono.gr
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ

- ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑ....
ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ (ΛΑΪΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΞΕΝΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΛΠ) ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ψηφίστε μας, μόνο για τις δράσεις μας και όχι για τα ωραία μας τα λόγια. Ελάτε να αγωνιστούμε μαζί!

Γιατί Ψηφίζουμε «ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Είμαστε αυτοί που βλέπετε καθημερινά να αγωνιζόμαστε στους δρόμους.
Έμβλημά μας οι σημαίες μας οι κίτρινες με τα ψαράκια. Μας βλέπετε στα διόδια, στο μετρό, στο Σύνταγμα, στις πορείες, στη ΔΕΗ, στις εφορίες, στις τράπεζες, τους ιδιωτικούς εργολάβους που κόβουν ρεύμα, και στα νοσοκομεία. Μας βλέπετε παντού.
Ψηφίστε μας, μόνο για τις δράσεις μας και όχι για τα ωραία μας τα λόγια.

Ποιοί θίγονται και ποιοι τρομοκρατούνται από την συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις εκλογές

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει ιστορία τριών ετών την οποία κανένας κρατικός ή παρακρατικός, καιροσκόπος ή περαστικός, «αγωνιστής» του καναπέ ή του internet, βαλτός ή βαλτωμένος δεν μπορεί να διαγράψει ή να αμαυρώσει. Η αξία, το ήθος και η αγωνιστική συνέπεια των αγωνιστών που αποτελούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω αποδεικνύεται μέσα από τις δράσεις του και όχι μέσω διαδικτυακών κουτσομπολιών που αναπαράγονται από διάφορα κατευθυνόμενα κανάλια, blogs και sites.

Η ιστορία γράφεται στους δρόμους

Και καλά οι κάθε είδους εχθροί μας να έχουν θορυβηθεί και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ματαιώσουν τη κάθοδό μας στις εκλογές.
Μου φαίνεται λογικό να μη το επιθυμούν οι μεγαλοεργολάβοι, οι πολυεθνικές, οι τραπεζίτες και οι κατασταλτικοί τους μηχανισμοί.
Αυτό που σε κάνει κυριολεκτικά να βγαίνεις από τα ρούχα σου είναι το φαρμακερό μένος ορισμένων, δήθεν ανεξάρτητων, πλην όμως με σαφή κομματική σφραγίδα ανθρώπων, καθώς επίσης και παλιών συναγωνιστών μας, που το έβαλαν στα πόδια, υπό το βάρος των μεγάλων καθηκόντων του κινήματός μας.
Έβαλαν την ουρά στα σκέλια και από πάνω θεωρητικοποίησαν αυτή την οπισθοχώρηση τους με αντιδραστικές αερολογίες.
Μερικοί μάλιστα εξ αυτών, αποδεδειγμένα, εκτελούσαν εντολές. Κρίμα, γιατί τους εμπιστευτήκαμε, παρά τη μακρόχρονη πείρα μας στα κινήματα.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

(απο την Ομάδα οικονομικών αναλυτών του Κινήματος Δεν Πληρώνω)
«Καρφώνει» ο Γιούνγκερ τον Βενιζέλο
Ο λεξιλάγνος αντιπρόεδρος της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου και Υπουργός οικονομικής εξαθλίωσης του λαού, Βενιζέλος, βγήκε πάλι αναξιόπιστος.
Στην ελληνική Βουλή είχε διαβεβαιώσει τους απελπισμένους μικρούς και μεσαίους κατόχους ομολόγων ελληνικού δημοσίου, ότι θα αποζημιωθούν από το «κούρεμα» τους.

Από ότι βλέπουμε εδώ, οι "δεν πληρώνω" όχι μόνο έγιναν κόμμα, αλλά εξακολουθούν να είναι ενάντια στα ...κόμματα! Η απήχηση τους θα δείξει και μέρος του IQ του ελληνικού λαού...

ρεπορτάζ νο2

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γαβριήλ Αβραμίδης, ιδρυτής του Κινήματος Ανέργων, την Τετάρτη 21 Μαρτίου είχε καλέσει σε συνέντευξη Τύπου, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32, 7ος όροφος) με θέμα την ανακοίνωση της συμμετοχής του «Κινήματος των ανέργων» στις προσεχείς εκλογές. Ωστόσο, το taxalia, εντόπισε το όνομά του στις λίστες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λέτε να ντράπηκε που δούλευε τον κόσμο; Οχι βέβαια! Αντίθετα μας δηλώνει με απόλυτη φυσικότητα πως:


«Το Κίνημα Ανέργων χωρίς παρεκκλίσεις και πιστά ακολουθώντας τις θέσεις που ανέπτυξε και στήριξε με τους αγώνες και τις προσπάθειές του τα τελευταία 15 χρόνια, για άλλη μια φορά κάνει τις επιλογές του με γνώμονα πάντοτε την πίστη του στην πατρίδα, την κοινωνία δικαίου, την δημοκρατία και τον άνθρωπο. Σήμερα με δεδομένη την αντίθεσή μας στην πολιτική των μνημονίων, στις αντιλαϊκές πολιτικές επιλογές και την αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, θεωρούμε ότι μπορούμε με την συνεργασία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων, στην πολιτική σκηνή, προς όφελος της πατρίδας, του έθνους και της κοινωνίας. Το «Κίνημα Ανέργων» δεν έπαψε να αγωνίζεται για την θέσπιση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας, για πολίτες με αξιοπρέπεια, μακριά από κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση, που οι τελευταίες κυβερνήσεις μας έχουν οδηγήσει και θα διατηρήσει τις θέσεις, τις αξίες και τα πιστεύω του από όποια θέση κι αν αγωνιστεί για αυτά, χωρίς πολιτικούς συμβιβασμούς και συναλλαγές».

«Κίνημα Ανέργων»
18/04/2012

13 σχόλια:

  1. Μια φράση μόνο.

    Όσοι κατά καιρούς παριστάνουν τους ανεξάρτητους και τους ακομμάτιστους είναι οι ΠΙΟ εξαρτημένοι και κομματικοποιημένοι - ταγμένοι να υπηρετούν σαν υπηρέτες γαλέρας τα αφεντικά τους, το μεγάλο κεφάλαιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... και βέβαια (για να μην μας πουν για άλλη μια φορά οι Ευρωπαίοι καθυστερημένους) μετά τους οικολόγους πράσινους, αποχτήσαμε και πειρατές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @faros:
    200 κόμματα- 2 πολιτικές!
    Διαχρονικά επίκαιρο...
    @spiral architect:
    που στην ευχή τα ξετρυπώνεις όλα αυτά; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που τα ξετρυπώνω;
      Πες καλύτερα "αυτοί πως ξεφυτρώνουν σαν τα ραπανάκια"!
      Γεμίσαμε κινήματα ανεξάρτητης (και καλά!) αντίστασης και όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα (έστω κι αν αυτή είναι οι εκλογές) κρυβονται πισω απο το ανεξάρτητη ατάκα: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ το κίνημα στις εκλογές;"

      Kατάλαβες γιατί δεν συμμετέχει το "κίνημα" στις εκλογές; Εγώ πάντως, όχι!
      ("μπλαμπλαμπλα δημοκρατια,μπλαμπλαμπλα με εκλέξανε" που' λεγε ο Δικαιόπολις στους Αχαρνής του Σαββόπουλου)

      Διαγραφή
    2. @spiral architect:
      Με εντυπωσίασε ο εκλογικός ύμνος των κυνηγών,
      σε άλλες εποχές όλα αυτά θα είχαν την πλάκα τους...

      Διαγραφή
  4. δεν προλάβαμε να το γράψουμε, και άρχισαν τα όργανα!
    -Καλά ξεμπερδέματα μεταξύ σας παιδιά...

    "Συλλογική καταγγελία εκλογικής καπηλείας
    -Ποιο είναι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
    ( http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/04/blog-post_20.html )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά κάτι παρτάλια και γκρούπες τύπου δεν πληρώνω, επαμ, σεισάχθειες, καραμπελιάδες κλπ τα έβλεπα με σχετική συμπάθεια μεν, αλλά περίμενα ότι "δια ταύτα" δεν θα είχαν και εν τέλει επιβεβαιώνομαι

    Και για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους μιας και πλησιάζει η ώρα θέλω να προσυπογράψω την τοποθέτηση ανάρτηση του Γ. Σαρρή:

    [...] Η γνωμη μου πάντως είναι πως το ΚΚΕ κάνει λάθος που δεν καθεται να συζητήσει με το ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας έτσι να αιωρούνται στον κόσμο συγχύσεις και περί πιθανής δυνατότητας συνεργασίας που "την αρνείται το ΚΚΕ", αλλά και κατηγορίες ότι δεν συζητάει με κανένα. Τι θα γινόταν ας πούμε αν σαν πρώτο θεμα σε μια ενδεχόμενη συνάντηση έβαζε το ΚΚΕ το ζητημα ΕΕ και ευρώ; Πως θα έλυνε κάτι τέτοιο ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό του; Από μια τετοια επαφή μόνο κερδος θα μπορούσε να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το ΚΚΕ αφήνει τόσο ελεύθερο πεδίο για παρανοήσεις και συκοφαντίες. [...]
    (από εδώ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ: Πρόθυμοι υπάρχουν!-)

    Καπάρωσε το live stream του Χ'νικολάου - enikos.gr - γιατί τα μεγάλα κανάλια δεν θα δώσουν βήμα, βγάλε τους Παπαδημούληδες και τους Μαργαρίτηδες στη σέντρα και τσάκισέ τους με τα επιχειρήματα και τη διαλεκτική σου.
    Δεν εχεις απ' αυτά; Αν μη τι άλλο!
    (το β' ενικό απευθύνεται στο Κόμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral

      Eχει απολυτο δικιο ο Γ. Σαρρης και αυτο λεμε τοσο καιρο με παρεμφερη λογια. Ενα ''ξεκαθαρισμα λογαριασμων'' με οσους μιλουν ''ηξεις αφηξεις'', οπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ειναι το καλυτερο οπλο στη μαχη των εντυπωσεων, αλλα και για το λογο οτι θα δημιουργουσε οντως προβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικες φορες ειναι βαρετο να χρειαζεται να λεει κανεις τα..αυτονοητα, αλλα ευτυχως που καποιοι δεν κουραζονται να τα λενε!

      Συμφωνω κι επαυξανω, επισης, με τη παραγραφο σου

      ''Καπάρωσε το live stream του Χ'νικολάου - enikos.gr - γιατί τα μεγάλα κανάλια δεν θα δώσουν βήμα, βγάλε τους Παπαδημούληδες και τους Μαργαρίτηδες στη σέντρα και τσάκισέ τους με τα επιχειρήματα και τη διαλεκτική σου
      Δεν εχεις απ' αυτά; Αν μη τι άλλο!
      (το β' ενικό απευθύνεται στο Κόμμα)''.

      Γιατι χασαμε πολυτιμο χρονο και γιατι ..χανουμε ακομα, με το να μη περναμε στην λεκτικη αντεπιθεση οσων επρεπε να ειχαμε, ηδη, βαλει στη γωνια;

      Διαγραφή
    2. Oπα συντρόφια, χτυπούν τα τέλια!

      Την ερχόμενη Δευτέρα 23 Απριλίου ο Νίκος Χατζηνικολάου θα υποδεχθεί τρεις πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι θα δεχθούν τις ερωτήσεις πολιτών, ακριβώς όπως έγινε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

      Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί είναι η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

      Διαγραφή
  6. Ασχετο με το θεμα της αναρτησης,αλλα αξιζει να προβληθει

    "ΝΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
    Καταγγέλλει λαθροχειρίες της «Αυγής»
    Η εφημερίδα προσπαθεί να θολώσει τα νερά, παρουσιάζοντας ως ΚΚΕ επιστολογράφους που δεν έχουν σχέση με το Κόμμα
    Ανακοίνωση με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της «Αυγής» εξέδωσε η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, στην οποία σημειώνει: «Ο τσαρλατανισμός της "Αυγής" και του "Συνασπισμού", φτάνει στα όρια της προβοκάτσιας, προκειμένου να υφαρπάξει μερικές ψήφους παραπάνω. Στην "Αυγή", εφημερίδα του ΣΥΝ, φιλοξενείται στις 19/4, επιστολή 11 κατοίκων του Ποδοχωρίου Καβάλας, από τους οποίους 6 υπογράφουν ως ΚΚΕ και οι 5 ως ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή προβάλλεται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για "ενότητα της αριστεράς", για "αριστερή κυβέρνηση" που διά μαγείας θα λύσει τα προβλήματα, χωρίς σύγκρουση με την ΕΕ και τα μονοπώλια και ταυτόχρονα καυτηριάζεται η "αντιενωτική" τακτική του ΚΚΕ.
    Κανείς από αυτούς που υπογράφουν ως ΚΚΕ δεν είναι μέλη του Κόμματος. Από ό,τι γνωρίζουμε, κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν και ως υποψήφιοι σε Δημοτικές εκλογές σε αντίπαλα ψηφοδέλτια από αυτά που στήριζε το ΚΚΕ. Είναι τέτοια η πρεμούρα της "Αυγής" και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουν την λεγόμενη ενότητα της αριστεράς ως "λαϊκή απαίτηση", που δεν διστάζουν να εμφανίζουν ως ΚΚΕ άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Μάλιστα δε διστάζουν να παραπλανούν ηλικιωμένες γυναίκες προκειμένου να υφαρπάξουν την υπογραφή τους στην επιστολή, εμφανίζοντάς τες ως μέλη του ΚΚΕ.
    Κανείς δεν έχει το δικαίωμα και ιδιαίτερα η "Αυγή" και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να καπηλεύεται προβοκατόρικα τον τίτλο του ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα του Νομού πρέπει και από αυτό το γεγονός να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιόν του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, της "Αυγής" και των τοπικών τους στελεχών, να τους γυρίσουν την πλάτη και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις εκλογές στις 6 Μάη».

    Προλεκαλτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδα χθες τον Στρατούλη να δηλώνει ότι μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, αν λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, θα καταθέσει τις προτάσεις του και τότε ο λαός θα επιβάλλει την ενότητα της αριστεράς, εξαναγκάζοντας το ΚΚΕ σε συνεργασία! Οι άνθρωποι ή είναι τελείως απατεώνες (πολιτικά) ή τελείως βλάκες (πολιτικά). Δεν έχουν καταλάβει ότι το ΚΚΕ δεν συμμετέχει σε μια "αριστερή κυβέρνηση"; Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι κινούνται σε ένα πλαίσιο αντίστοιχο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ας μας πουν ΕΝΑ (1) μέτρο που θα πάρει αυτή η "αριστερή κυβέρνησή τους", που θα το εγκρίνει η ΕΕ (που την προσκυνάνε), αλλά δεν θα το έπαιρναν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γιατί θα διαφωνούσαν. Ναι, πρέπει να τους ξεμπροστιάσουμε, να δείξουμε στον κόσμο για τι πολιτικούς απατεώνες πρόκειται, να δείξουμε ότι δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από το ανάχωμα για την ριζοσπαστικοποίηση των εργαζόμενων, για τον εγκλωβισμό τους στα αστικά πλαίσια, ότι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά αντιΚΚΕδισμό με δήθεν αριστερό μανδύα. Να δείξουμε τον βρώμικο ρόλο τους, να τους πούμε κατευθείαν: η πρότασή σας για "ενότητα της αριστεράς" έχει την ίδια αξία για τους κομμουνιστές και το εργατικό κίνημα, όση θα είχε και μια ανάλογη πρόταση της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περι του μοναδικου λαικου πατριωτικου μετωπου οπως αυτοχαρακτιριζεται τα νεα:
    http://www.epam-hellas.gr/Deltia_typou/743
    Τι μου θυμισε...
    http://www.youtube.com/watch?v=x7gndHdC2Zw
    Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...