19 Ιουλ 2013

Αδ. Γεωργιάδης- Από τη πίσω πόρτα και με συνοδεία..ΜΑΤ!

Συνοδευόμενος από διμοιρίες των ΜΑΤ, νωρίτερα από την προγραμματισμένη επίσκεψη και μπαίνοντας από την πίσω πόρτα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο «Αττικόν».


Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, οι οποίοι είχαν εξαγγείλει δίωρη στάση εργασίας για τις 13.00-15.00, με συγκέντρωση που πραγματοποίησαν εμπόδισαν τον υπουργό να μπει από την κύρια πύλη του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να μπει από την πίσω πόρτα και να κατευθυνθεί συνοδευόμενος από 2 διμοιρίες των ΜΑΤ στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.


Εκεί συναντήθηκε μόνο με αντιπροσωπεία των πανεπιστημιακών γιατρών όπου τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις, αλλά τα κενά θα καλυφθούν από την κινητικότητα του προσωπικού και τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων που προχωράνε κανονικά. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι σε 2 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία κλεισίματος και συγχωνεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...