24 Φεβ 2014

Σε κατάσχεση μισθού εργαζόμενου προχώρησε η εφορία!

Από παλαιότερη κινητοποίηση έξω από την εφορία στη Λάρισα
Στην κατάσχεση μισθού εργαζόμενου προχώρησε η εφορία στη Λάρισα. Πρόκειται για εργαζόμενο στα 5μηνα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Λάρισας, για οφειλή που είχε στην εφορία, καθώς επί 4 χρόνια πριν μπει στο 5μηνο, ήταν άνεργος και δεν είχε ούτε για να φάεi.
 
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης που από τη μια καταδικάζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και στη φτώχεια και από την άλλη δίνει εντολή για την κατάσχεση των εξευτελιστικών μισθών ακόμα και των εργαζόμενων με 5ημνα Κοινωφελούς Εργασίας, βυθίζοντάς τους στην απόγνωση. Το Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιήσει στις 12 το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στον διευθυντή της Α' ΔΟΥ απαιτώντας την άμεση επιστροφή του μισθού που παρακρατήθηκε. 

Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

«Να σταματήσει κάθε διαδικασία κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, πρώτης και δεύτερης κατοικίας με σημερινή αντικειμενική αξία 300.000 ευρώ και 150 τμ για τετραμελή οικογένεια και αντίστοιχα 200.000 ευρώ και 100 τμ για μεμονωμένο ζευγάρι.

Διαγραφή χρεών από τόκους για άνεργους και εργαζόμενους, με μισθό κάτω από 1.500 ευρώ μεικτά και αναστολή πληρωμής δανείων για όσο διαρκεί η κρίση.

Απαλλαγή από την φορολογία για ζευγάρι μισθωτών, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών αγροτών, με ετήσιο εισόδημα έως 40.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...