28 Φεβ 2014

ΚΚΕ: Για τις διαθεσιμότητες των δημοσίων υπαλλήλων και τον κυβερνητικό αυταρχισμό!


Σε σχόλιό του για τις διαθεσιμότητες των δημοσίων υπαλλήλων και τον κυβερνητικό αυταρχισμό το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Η πολιτική που πετάει στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους πάει χέρι - χέρι με τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την καταστολή, όταν αυτοί αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα τους στη δουλειά. Οι διαθεσιμότητες και απολύσεις των εργαζομένων έχουν στόχο να καταργήσουν τη μόνιμη και σταθερή εργασία, αντικαθιστώντας την με την ομηρία των 5μηνων προγραμμάτων και παραδίδοντας κρίσιμους τομείς σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Εντάσσονται στην πολιτική της ΕΕ για ένα κράτος προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες του κεφαλαίου, εχθρικό για το λαό και τις ανάγκες του. Αυτήν την πολιτική εφαρμόζουν και σε δήμους - περιφέρειες οι εκπρόσωποι των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. 

Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε τροπολογία για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και την διασφάλιση του δικαιώματος στην μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους υπαλλήλους που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και απειλούνται με απόλυση». 

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...