4 Φεβ 2014

ΚΚΕ: Video απο την εκδήλωση για τις εκλογές με τις παρεμβάσεις των παρευρισκομένων!

Αμέσως μετά την εισηγητική ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στην εκδήλωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», το λόγο πήραν παρευρισκόμενοι για σύντομες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

Ο Θ. Στοφορόπουλος, πρέσβης επί τιμή, εστίασε σε ζητήματα που αφορούν στην εξωτερική πολιτική. Ο Α. Κακαράς, πλοίαρχος εν αποστρατεία, παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους ένας στρατιωτικός μπορεί και πρέπει να στηρίξει το ΚΚΕ. Ο Κώστας Σιέτος, καθηγητής του ΕΜΠ, όπως και ο Νίκος Γελαδάς, κοσμήτορας ΤΕΦΑΑ, επικέντρωσαν στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, τις συνέπειες της υποχρηματοδότησης και απηύθυναν κάλεσμα στους διδάσκοντες, τους σπουδαστές, αλλά και τους εργαζόμενους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ να συμπαραταχτούν με το ΚΚΕ. 
Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη έδωσε πολλές απαντήσεις στο «γιατί ΚΚΕ», ενώ ο Σταύρος Τάσσος, σεισμολόγος, υπογράμμισε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι φυσικό φαινόμενο, αντιμετωπίζεται και ανατρέπεται. Ο συνθέτης - μουσικός Μανώλης Ανδρουλιδάκης εξήγησε γιατί σήμερα δεν μπορεί να υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από ισχυρό ΚΚΕ.
Ο καθηγητής Ιστορίας του ΑΠΘ Γιώργος Μαργαρίτης παρέθεσε ιστορικά στοιχεία με ισχυρούς παραλληλισμούς με το σήμερα που επιβεβαιώνουν την ανάγκη οι λαοί να μη στοιχίζονται κάτω από ξένες σημαίες, αλλά να χαράξουν το δικό τους δρόμο, με το ΚΚΕ. Ο Νίκος Αγγέλου, κτηνοτρόφος απ' την Αργολίδα και συνδικαλιστής της ΠΑΣΥ, εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε πριν από χρόνια να συμπορευτεί με τους κομμουνιστές, όταν αντάμωσε μαζί τους στα μπλόκα, επιλογή που υποστηρίζει μέχρι σήμερα.
Ο Βασίλης Πετρόπουλος, συνδικαλιστικό στέλεχος στον κλάδο των εργαζομένων στο Δημόσιο και μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, ο Γιώργος Αντωνόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, αλλά και ο Σάββας Κυριακίδης, πρόεδρος Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υποδηματοποιών, περιέγραψαν την κατάσταση για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, προτρέποντας τους συναδέλφους τους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τη μόνη επιλογή που δεν θα τους διαψεύσει.
Η Στέλλα Χριστοδουλάκου, ψυχίατρος στο ΨΝΑ και μέλος της Επιτροπής της ΕΙΝΑΠ στο νοσοκομείο, ήταν σαφής, λέγοντας ότι το ΨΝΑ δεν το κλείνει η τρόικα ούτε το μνημόνιο, αλλά η ΕΕ που έχει εδώ και καιρό αποφασίσει για την τύχη του. Με τη σειρά της προέτρεψε σε στήριξη του ΚΚΕ. Το ίδιο και η Μαρία Φιλανταράκη, μέλος του προεδρείου της ΟΓΕ, που αναφέρθηκε διεξοδικά στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και που για να την αντιπαλέψουν χρειάζονται ισχυρό ΚΚΕ.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...