3 Μαρ 2014

Πως η ΔΤ φιμώνει την διαφορετική είδηση για την Ουκρανία!

Η ΔΤ αναρωτιέται: "Είναι αυτός ναζιστικός χαιρετισμός;" Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως οι δημοσιογράφοι της ΔΤ προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι οφθαλμαπάτη και ότι δεν ειναι παρα...μια απλή ανάταση του χεριού! Δείτε πως με επίμονο τρόπο προσπαθούν να φιμώσουν την διαφορετική ερμηνεία των πραγμάτων σε σχέση με την Ουκρανία. Επί της ουσίας, δηλαδή την τοποθέτηση που δεν είναι κομμένη και ραμμένη για τους Δυτικούς, και τους Ναζί που πραξικοπηματικά ανέβηκαν στην εξουσία.


Η ΔΤ έχει επιλέξει να βγάλει στον αέρα το συγκεκριμένο δημοσιογράφο από το Κίεβο,  και να φιλοξενήσει τηλεφωνικά το Δημήτρη Λιάτσο,  τον επί χρόνια ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα, από τον οποίο δεν ζήτησαν να μεταβεί στην Ουκρανία. Αν και βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς αποστολή από τη ΔΤ,  δεν προσκαλείται στο στούντιο, σε αντίθεση με το Δημήτρη Απόκη, ο  ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον, ο οποίος βρίσκεται στο πλατό ως συνομιλητής. Η επίσκεψη Βενιζέλου στην Ουκρανία και η συνάντησή του με το Γατσενιούκ, έχουν αντίκτυπό τους στην κυβερνητική τηλεόραση της ΔΤ, δίνοντας το λόγο σε εκείνους που δεν έχουν άμεση γνώση των πραγμάτων και περιορίζοντας όσους παρακολουθούν επί πολλά χρόνια τα γεγονότα.

Ο Νίκος Φραγκάκης επέμεινε πάρα πολύ στο να πείσει πως ο Γατσενιούκ δεν χαιρέτησε ναζιστικά, μετά και από διευκρινιστικές ερωτήσεις που υπέβαλαν οι  παρουσιαστές της εκπομπής, Βάλια Πετούρη και Διονύσης Μποτώνης. Στη συνέχεια έδωσαν το λόγο, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Δημήτρη Λιάτσο, τον οποίο προσφώνησαν ως “καλό συνάδελφο” και όχι ως  ανταποκριτή,  γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του. Στον αέρα αμφισβήτησε την ουσία των λεγομένων του δημοσιογράφου Νίκου Φραγκάκη, καθώς ο τελευταίος επικαλέστηκε την επιστημονική του ιδιότητα του Ουκρανού πρωθυπουργού,  για να  υποστηρίξει πως ο χαιρετισμός δεν είναι ναζιστικός… Ο Δημήτρης Λιάτσος σημείωσε πως επί των ημερών της ΕΡΤ είχε πάντα ανταποκριτή, ο οποίος πήγαινε στις εμπόλεμες ζώνες, προσθέτοντας πως “οι ημέρες είναι γκαστρωμένες”. Πρόσθεσε επίσης πως παρά το γεγονός πως καθώς δεν του πρότεινε να πάει κανείς να πάει στο Κίεβο, τη Μαριούπολη ή την  Κριμαία, βρίσκεται στην Αθήνα και παρόλα αυτά η ΔΤ δεν θέλησε να τον καλέσει στο στούντιο.  Ο Δ. Λιάτσος εξήγησε πως η Μόσχα αυτή τη στιγμή επιχειρεί να επαναλάβει όσα έπραξε η Μεγάλη Αικατερίνη, στο Ρωσοτουρκικό πόλεμο, που ήταν και η αφορμή για την απελευθέρωση των βαλκανικών λαών. “Μεταξύ αυτών, αυτός που γεννηθήκαμε, ο ελληνικός”!

Στο στούντιο της ΔΤ ο Δημήτρης Απόκης, επί πολλά χρόνια ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ουάσιγκτον,  συνέστησε ψυχραιμία.  Ο Δ. Λιάτσος δεν άφησε αναπάντητο τον υπαινιγμό , λέγοντας πως ψυχραιμία πρέπει να έχουν αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις. Ο  Δ. Απόκης επανήλθε κάνοντας λόγο και πάλι για ψυχραιμία, “ειδικά, όταν μιλάμε μέσα από την  ελληνική δημόσια τηλεόραση” και “δεν είναι ο ρόλος μας να παίρνουμε το ρόλο της μίας ή της άλλης πλευράς”.”Δεν είμαι εγώ αυτός που το 2003 φωνάζαν οι Έλληνες τηλεθεατές Voice of Αmerica, ανταπάντησε ο Δ. Λιάτσος, επαναλαμβάνοντας πως η ΔΤ δεν τον κάλεσε στο στούντιο για να πει τη γνώμη, υπογραμμίζοντας πως αυτό δεν τιμά τους παρουσιαστές.

Πηγη

1 σχόλιο:

  1. Είναι παλιά ... "τέχνη", κάποιοι, να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο - ή, τούμπαλιν !

    Πως να εξηγήσεις τώρα ότι ο Ε. Βενιζέλος, ντε και καλά, πρέπει να συνταχθεί με τη νέα ναζιστική και φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, που ανέδειξε η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι !

    Μετά, ψάχνουν να βρουν πως ανέβηκαν τα ποσοστά της Χ.Α. !
    Άμοιροι ευθυνών το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...