18 Μαρ 2014

ΚΚΕ: Nέα τραγωδία με μετανάστες στη Λέσβο!

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τη νέα τραγωδία με μετανάστες στη Λέσβο σημειώνεται:

«Η νέα τραγωδία στο Αιγαίο, που μετατρέπεται σε θάλασσα νεκρών μεταναστών, επιβεβαιώνει με τραγικό τρόπο ότι τα μέτρα αποτροπής των μεταναστευτικών και προσφυγικών ρευμάτων, που προωθεί η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της, όχι μόνο δεν μπορούν να εμποδίσουν τα θύματα της φτώχειας, των αντιδραστικών καθεστώτων και των ιμπεριαλιστικών πολέμων από την απελπισμένη προσπάθεια αναζήτησης μιας καλύτερης ζωής, αλλά αυξάνουν τους θανάτους των απελπισμένων μεταναστών και προσφύγων.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, ο λαός της χώρας μας μόνο οργή μπορεί να αισθανθεί από αυτές τις τραγωδίες που προκαλεί ένα σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Να μετατρέψουμε αυτή την οργή σε κοινό αγώνα και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, σε κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών ενάντια τις απάνθρωπες πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Για να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα ενάντια στο Δουβλίνο ΙΙ και τη Συνθήκη Σένγκεν σε όσους επιθυμούν να εγκατασταθούν σε άλλες χώρες της ΕΕ. Να δοθεί πολιτικό άσυλο με δίκαιες και γρήγορες διαδικασίες στους πρόσφυγες, θύματα των πολέμων και των αντιδραστικών καθεστώτων».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...