19 Μαρ 2014

(VIDEO) Παφίλης: Δώρο στο κεφάλαιο η συμφωνία κυβέρνησης- τρόικας!

Ένα ακόμα δώρο στο μεγάλο κεφάλαιο χαρακτήρισε τη συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.


Από το βήμα της βουλής σημείωσε ότι ο λαός θα ζήσει μια νέα τραγωδία που δε μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα 500 εκατ. ευρώ χαρτζιλίκι σε όσους είναι στο κατώφλι της δυστυχίας και πρόσθεσε ότι η συμφωνία σηματοδοτεί την κλιμάκωση της απαίτησης των επιχειρηματικών ομίλων και του κεφαλαίου για πάμφθηνη εργατική δύναμη.

Τόνισε ότι όταν θα έρθει η ανάκαμψη τότε το σενάριο θα είναι «μη ζητάτε, τσιμουδιά» για να μην κινδυνέψει η ανάκαμψη. Η ΝΔ είναι συνεπής με τη βάρβαρη πολιτική της, σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης και υπενθύμισε την οικονομική διακυβέρνησης της ΕΕ με την οποία θα ελέγχονται ανά τρίμηνο οι χώρες προκειμένου να εφαρμοστεί η αντιλαϊκή πολιτική και σημείωσε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ που πίνει νερό στο όνομα της ΕΕ θα κάνει τα ίδια αφού κι αυτός θεωρεί το κεφάλαιο κινητήρια δύναμη της οικονομίας με τις διακηρύξεις του ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα.  

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...