3 Νοε 2012

Τώρα, το λόγο έχει ο λαός

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Να μην περασουν τα αντιλαϊκά μέτρα

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ ζητά τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή. Ο κάθε βουλευτής έχει προσωπική ευθύνη. Κανένας βουλευτής δεν έχει το δικαίωμα, στο όνομα καμιάς πειθαρχίας, δε δικαιολογείται να ψηφίσει τη σφαγή των δικαιωμάτων του λαού.

Το νέο πακέτο μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, με κατεπείγουσες διαδικασίες, για ψήφιση στη Βουλή, θα βυθίσει το λαό μας στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση.

Κυβέρνηση, πλουτοκρατία, ΕΕ και τρόικα τρομοκρατούν και εκβιάζουν το λαό για να υποταχθεί.

Να σημάνει παντού συναγερμός.

Να νεκρώσουν τα πάντα στην απεργία.

Να βουλιάξουν οι δρόμοι και οι πλατείες.

Υπάρχει διέξοδος για το λαό :
Αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία, που θα προχωρήσει στη μονομερή διαγραφή του χρέους και στην κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, θα κάνει το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει και θα αξιοποιήσει όλες τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...