26 Νοε 2012

Tο NEO Εργατικό Δελτίο Ειδήσεων του ΠΑΜΕ!



Παρακολουθήστε το ολοκαίνουργιο εργατικό δελτίο ειδήσεων του ΠΑΜΕ που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοέμβρη, με νέα από εργασιακούς χώρους, ειδήσεις από δράσεις και πρωτοβουλίες των Σωματείων.

Στο αποψινό δελτίο, μεταξύ άλλων δείτε ειδήσεις από τις απεργιακές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε σειρά χώρων δουλειάς, όπως η Forthnet, η Wind, η PhoneMarketing, τα ΙΚΕΑ, η FINTEXPORT, η ΛΑΡΚΟ. Δείτε νέα από τις κινητοποιήσεις των ταξικών δυνάμεων στο Δημόσιο, τους οργανισμούς Τοπικής Διοίκησης, καθώς και από τις παρεμβάσεις των κλαδικών και επιχειρησιακών σωματείων στον επισιτισμό-τουρισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι το δελτίο θα παρουσιάζεται από δω και στο εξής δύο φορές τη βδομάδα

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ραδιοφωνικές εκπομπές από το web-radio του ΠΑΜΕ, με θεματικές εκπομπές από τη δράση και τις πρωτοβουλίες των Σωματείων.
Σε αυτά τα πλαίσια, το ΠΑΜΕ καλεί τα Σωματεία, τις τοπικές γραμματείες του ΠΑΜΕ, τις Λαϊκές Επιτροπές, τη νεολαία να αγκαλιάσουν με τη συμμετοχή τους και να στηρίξουν την προσπάθεια, να συμβάλουν στο δυνάμωμα της ενημέρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...