22 Νοε 2012

Ας διαλέξουν: Συκοφάντες ή προβοκάτορες ;

Αθλια αντιΚΚΕ συκοφαντία
 
«Οι χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι των ΙΚΕΑ βρήκαν χθες έναν ισχυρό σύμμαχο στην παρουσία του ΠΑΜΕ, που έσπευσε να συμπαρασταθεί στον αγώνα τους. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από την Αθήνα, οι 1.000 εργαζόμενοι της επιπλοβιομηχανίας Neoset ακόμη περιμένουν το ΠΑΜΕ... να πάει. Η εταιρεία στην οποία εργάζονται διατείνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πτώχευση (κατέθεσε πρόσφατα αίτηση για το άρθρο 99), το αφεντικό απολύει, οι αποδοχές έχουν κουρευτεί και οι μισθοί δεν έχουν καταβληθεί εδώ και 3 - 4 μήνες. Εκεί το ΠΑΜΕ δεν έχει σηκώσει μαύρες σημαίες ακόμη, και πολλοί αναρωτιούνται αν ο μεγαλομέτοχος της πολύπαθης Neoset απολαμβάνει κάποιο είδος ασυλίας από την παράταξη που πρόσκειται στο κόμμα του Περισσού».

Αυτά έγραφε χτες η εφημερίδα που ονομάζεται ... «των συντακτών», κάνοντας άθλιους υπαινιγμούς κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, με τακτική προπαγάνδας που προάγει τη δημοσιογραφία σε συκοφαντία, χρησιμοποιώντας χοντρά ψέματα, πιστεύοντας πως θα σπιλώσει το ΚΚΕ. 

- Πρώτο ψέμα ο υπαινιγμός της σχέσης του μεγαλομετόχου της NΕΟΣΕΤ με το ΚΚΕ. 

- Δεύτερο χοντρό ψέμα ότι το ΠΑΜΕ δεν έκανε τίποτα για τους εργαζομένους της. 

Και τα δυο μαζί συνιστούν άτιμη ενημέρωση και φαίνεται ότι το χούι από την παλιά «Ελευθεροτυπία» να στήνουν προβοκάτσιες στο ΚΚΕ είναι στη φύση τους. 

 Δημοσιογράφοι, σου λέει μετά... 

Γιατί ξέρουν - κι αν δεν ήξεραν όφειλαν να ψάξουν - ότι το ΚΚΕ από τότε που ξεκίνησε η επίθεση της εργοδοσίας της NΕΟΣΕΤ στα δικαιώματα των εργατών, ανέδειξε πολύμορφα αυτή την επίθεση υπερασπιζόμενο τους εργαζόμενους.

Ο «Ριζοσπάστης» έχει γράψει κατ' επανάληψη. 

Πρόσφατα το ΠΑΜΕ πήγε στο εργοστάσιο εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή του. Θα έβρισκαν απαντήσεις. 

Αλλά τότε πώς θα έγραφαν αντιΚΚΕ συκοφαντίες;

Σημείωση: Για όποιον θέλει να δει "τι έκανε το ΚΚΕ για τους εργαζόμενους της ΝΕΟΣΕΤ", ας κάνει τον κόπο να διαβάσει αυτό:  http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7157348



4 σχόλια:

  1. Δημοσιογράφοι..

    Τι περιμενεις απο τετοια ατομα, οψιμους..
    ''αντιμνημονιακους δημοσιογραφους'' που μετα το προσφατο φιασκο με τη δοση εχουν βαλθει να πεισουν οτι ανεκαθεν ηταν αντιμνημονιακοι; Ειναι για γελια και για κλαμματα η ηθικη τους και το ποιον τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Elva: Αλήθεια, από τους ξεπουλημένους κανείς δεν περιμένει τίποτα, απλά πρέπει ΚΑΙ να τους ξεμπροστιάζουμε ...

    Να μην νομίζει ο κόσμος ότι επειδή έκλεισαν την "ελευθεροτυπία" και άλλαξαν όνομα στη νέα εφημερίδα τους, άλλαξαν και μυαλά !

    Όχι !
    Τα ίδια χοχόλικα έχουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μεγάλη της "ελευθεροτυπίας" σχολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. blogsevikos: Πάρα πολύ σωστή επισήμανση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...