7 Νοε 2012

#Μi_mas_swzete allo_re!#

Mετα και τη σημερινη ψηφιση των μετρων, ερχονται και αλλες θυσιες, (ευκολα γλυτωνει κανεις απο τα νυxια της τροικας;). 
Διαβαζα οτι θα ζητησουν αλλα 4 δις ευρώ που και παλι θα κοψουν απο την εργατικη ταξη, αφηνοντας μας ανημπορους, χωρις δουλεια και περιθαλψη, αστεγους ισως και με ..αμορφωτα παιδια που δεν θα βρισκουν δουλεια σε καμμια αλλη χωρα, ενω η Ελλαδα, στο μεταξυ θα εχει γινει κατι σαν ...Ευρωπαικο Μπαγκλαντες και δεν θα ειναι μοναδικη περιπτωση βεβαια, αφου παρομοιες καταστασεις ζουν και αλλοι λαοι που δεν αντισταθηκαν οσο επρεπε, σε γειτονικες και μη χωρες!


Αν και ολοι καταλαβαινουμε οτι το δημοσιο χρεος αντι να ...μειωνεται αυξανεται συνεχως και εχει φτασει σε επιπεδα που ειναι αδυνατον να πληρωθει πια, συνεχιζουμε ομως να μη καταλαβαινουμε τη τακτικη τους που εχει περασει πια σε αλλα επιπεδα, υψηλης ..ειρωνειας οπου ακους ακομα και οτι Αν δεν ψηφισθούν τα μέτρα δεν θα υπάρχει δουλειά για κανέναν!

Δουλεια για ποιους; Για τον κοσμο, ή για...τον εαυτουλη τους; Το θρασος τους εχει ξεπερασει αλλες εποχες και μονο...κατοχικα επιτελεια προβαλλαν παλιοτερα τοσο φτηνα επιχειρηματα στη προσπαθεια τους να πεισουν τις μαζες για συναινεση στα εγκληματα τους κατα των λαων! 
Καμωνονται οτι ενδιαφερονται για την ανεργια οταν καθε χρονο το ποσοστο μεγαλωνει, παρα το οτι εχουν ψηφιστει ηδη δυο ακομη μνημονια, ενω το 2013 η ανεργία υπολογιζεται οτι θα φτάσει στο 29%, που σημαινει οτι σε πραγματικους αριθμους θα φτασει το 34% με 35%, ποσοστό που ισοδυναμει με 1,75 εκατομμύρια ανεργους.

«Εξαιρούνται οι βαριά ανάπηροι από τις περικοπές μετά τις ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ»! Τους ευχαριστουμε για τη....γεναιοδωρια τους!! Οταν πεφτει ομως κανεις χαμηλα το τελευταιο που δεν συνειδητοποιει ειναι το ...βαθος που βρισκεται! Δεν θα ειναι, ομως, μονο η Ιστορια που θα τους κρινει, αν και τωρα μπορει να δειχνει οτι αργει η μερα αυτη, ομως ειναι σιγουρο οτι ΕΡΧΕΤΑΙ και τοτε τιποτα δεν θα σταματησει την οργη του λαου!
 
Κι εμεις τι κανουμε στη χωρα αυτη; Δεχομαστε παθητικα τα οσα συμβαινουν; Σταματησαμε πια να μιλαμε για τα ρατσιστικα εγκληματα που εχουν γινει ..μαστιγα πια με αποκορυφωση τη περιπτωση του νεαρου Αιγυπτιου στη Σαλαμινα οπου περασε ενα πραγματικο Γκουανταναμο στα χερια των αφεντικων του! Πως θα ειναι η ζωη του ανθρωπου αυτου απο δω και περα; Τι θα νιωθει καθε φορα που θα ακουει...Ελλαδα; Πως και γιατι να υπαρχει τοσο μισος απεναντι στον μεταναστη σημερα;

Διαβαζα λιγες μερες πριν, οτι οι σύλλογοι γονέων του 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου πήραν απόφαση να μη γίνονται δεκτά στα εν λόγω σχολεία παιδάκια Ρομά!! Η απόφαση αυτή των γονέων παρθηκε μετά από ψηφοφορία του Συλλόγου, την Παρασκευή 26 Οκτωβρη, στην οποία 234 γονείς ψήφισαν υπέρ του να μην γίνονται δεκτά τα παιδάκια Ρομά στο σχολείο, 4 κατά ενώ υπήρχε και μία λευκή ψήφος! Ενα ακομη περιστατικο ηταν και η ειδηση οτι Μαθήτρια αλβανικής καταγωγής, πρώτη στη βαθμολογία, εμποδίστηκε να παρελάσει κρατώντας τη σημαία, οταν μερίδα συμμαθητών της απειλούσαν τον διευθυντή του σχολείου πως αν δεν πάρει τη σημαία από τη μαθήτρια θα καλουσαν τη Χρυσή Αυγή! Η μαθήτρια δέχτηκε να παραδώσει τη σημαία στην επόμενη σε βαθμολογική επίδοση συμμαθήτριά της. Και ο διευθυντής έκανε το...καθήκον του (!) κι ας διαβαζουμε καθημερινα για αυξηση της επιρροης της ΧΑ στα σχολεια....

Που θα παει αυτη η κατασταση;

Ποιος ειναι ο ρολος των Ελληνικων ΜΕ στην ανοδο της ΧΑ και γιατι θα πρεπει να απασχολει τοσο πολυ τα πρωτοσελιδα με δηλωσεις τους σχετικα με το ποιους παραδεχονται ΑΥΤΟΙ για ...Ελληνες και ποιους οχι; Ειπαν τις αλλες οτι δεν ..τους κανει ο Σκορτσιανίτης, λόγω ...χρώματος, ενω αναφερθηκαν και σε άλλους αθλητες και Ολυμπιονίκες που τα ονοματα τους δεν ειναι ..αρκετα Ελληνικα για τα …γουστα τους! 
Απο ποτε αρχισε στη χωρα αυτη να παιζει ρολο το επιθετο καποιου για να τον αποδεχομαστε και γιατι υπαρχει τοσο μεγαλη ...αναγκη απο καναλια και λοιπα μηντια να δημοσιευουν τους μυδρους που καθε φορα εξαπολυει η ΧΑ; Σε αλλες χωρες του εξωτερικου ακριβως επιτηδες δεν προβαλλονται τα ακροδεξια κομματα, ωστε να μην γινονται πιο γνωστοι απ ο τι ηδη δυστυχως τους εκαναν στην Ελλαδα οι ψηφοι πολλων ΗΛΙΘΙΩΝ συμπατριωτων μας! Απο την αλλη ομως σκεφτεται κανεις οτι δινοντας στις δηλωσεις τους μεγαλυτερη αξια μπορει να πιστεψουν και οι ιδιοι οτι ειναι κατι περισσοτερο απο την...αποφορα που αναδυεται εντονα στον χωρο τους!

Να και ενα ...αισιοδοξο μηνυμα! :)

Για ολους εμας, ομως, που δεν καταδεχομαστε να μας κλεισει το στομα η ΧΑ με...πατατες, κρεμμυδια και τροφιμα απο τις κουτες ενισχυσης που προσφερουν στους ''ΕΛΛΗΝΕΣ'', αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει κυριως ειναι το οτι ηδη καθημερινα πια διαβαζουμε για επιθεσεις της ΧΑ εναντια σε αντιφασιστες, ειτε μιλαμε για μαθητες σε σχολεια, ειτε για μελη του ΠΑΜΕ, ειτε για αντιφασιστες διαδηλωτες!

Πολλα τα προβληματα αυτη τη στιγμη, αλλα το σιγουρο ειναι οτι η λυση τους δεν βρισκεται σε συμφωνιες για μνημονια, τροϊκες και φιλοευρωπαϊκες πολιτικες που δεν βγαζουν πουθενα!

Αν θελουμε να ξεμπερδευουμε μια και καλη με τους δυναστες μας, μονο σε τιμιες πολιτικες γραμμες, οπως αυτες του ΚΚΕ, μπορουμε να ελπιζουμε, αλλιως ξερουμε καλα το δρομο για τις ...κρεμαλες που μας ετοιμαζουν εδω και καιρο οι...«σωτηρες»-δημιοι μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...