9 Φεβ 2012

Οι «ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ» διαδήλωσαν έξω από την ελληνική πρεσβεία της Ρώμης, με…

(foto di Stefano Montesi)
…κυρίαρχο σύνθημα: Ιταλοί και Έλληνες: μια φάτσα μια ράτσα, ένας αγώνας (“Italiani, greci: stessa faccia, stessa razza, stessa lotta”)
Η διαδήλωση έξω από την ελληνική πρεσβεία της Ρώμης ήταν σε συμπαράσταση των Ιταλών στους αγωνιζόμενους Έλληνες Εργαζόμενους.
Το πολιτικό πλαίσιο ήταν η...
πλήρης εναρμόνιση και υποστήριξη της Αντίστασης του ελληνικού Λαού εναντίον των τελεσιγράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων τραπεζιτών: «Τράπεζες & αφεντικά να πληρώσουν την κρίση»…
 
Μέσω sibilla/ από “letteradaatene

3 σχόλια:

  1. Την κρίση να πληρώσουν οι καπιταλιστές !

    Τελεία και παύλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η φωτογραφία που δείχνετε πάντως δεν είναι οι δεν είναι οι όχι χρέος,αλλά οι κομουνιστές λαϊκή αριστερά του Μαρκο Ρίτσο http://www.comunistisinistrapopolare.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος:
    Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ιταλικά, ούτε και τα εμβλήματα των πολιτικών ομαδοποιήσεων των γειτώνων. Παραθέσαμε την πληροφορία όπως αυτή προκύπτει από τις πηγές που δίνουμε στο τέλος του κειμένου.
    Ευχαριστούμε πάντως για την διευκρίνηση, και αν γνωρίζεις ιταλικά θα είμαστε ευγνώμονες να μας μετάφραζες και το ρεπορτάζ του “letteradaatene”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...