21 Φεβ 2012

Ευτυχώς, ξανασωθήκαμε!(αναδημοσίευση απο Βραχόκηπο)


Ευτυχώς, ξανασωθήκαμε!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά από την πρώτη, αμετάκλητη, οριστική και απόλυτα επιτυχή σωτηρία του πρώτου πακέτου στήριξης (άλλο το ποιόν στήριζε), που μας χάρισε αξέχαστες στιγμές μνημονιακής ευτυχίας, έρχεται η νέα δανειακή συμφωνία να μας σώσει ακόμα πιό αμετάκλητα, σαφώς οριστικότερα και προπάντων με ακόμα πιό απόλυτη επιτυχία από κάθε κακό που μπορεί να εγκυμονεί ένθεν και ένθεν της χρεωκοπίας, αλλά και μέσα από αυτήν.

Χαίρε κεχαριτωμένη νέα δανειακή σύμβαση!

Νέες ευτυχισμένες μέρες μνημονιακής ευδαιμονίας περιμένουν τον πολίτη αυτής της καρασωσμένης χώρας στην γωνία. Και ας μην ξεγελιώμαστε από κάτι ατέλειωτες ουρές πολιτών γιά πατάτες, κρεμμυδάκια και διάφορα άλλα λαχανικά στις πλατείες Συνταγμάτων ή τις ουρές στα συσσίτια του Δήμου ή της Εκκλησίας. Στην πραγματικότητα για αυτές τις νέες ευτυχισμένες μέρες της νέας μνημονιακής ευδαιμονίας έχει στηθεί και περιμένει ο λαός.

Ευτυχώς ματαξανασωθήκαμε, δοξάστε τους!


Δοξάστε όλους αυτούς τους αξιαγάπητους συνανθρώπους μας που κατάφεραν να μας κάνουν την τελευταία στιγμή μετάγγιση αίματος και να μας σώσουν από την καταστροφή: Τους ευρωπαίους εταίρους μας, τις ντόπιες και ξένες τράπεζες, το Γιούρογκρουπ, τις αγορές, τους λοιπούς δανειστές, την Κομισιόν, την ΕΕ γενικά, το ΔΝΤ, τους εκπροσώπους της βιομηχανίας και των μονοπωλιακών οργανισμών, τον κύριο Παπαδήμο, και τέλος το σωστικό συνεργείο των πασόκ/νδ/λάος, χωρίς το οποίο δεν θα φτάναμε ποτέ ως εδώ. Η μετάγγιση αίματος μπορεί να έγινε λίγο ανάποδα από ότι γίνεται συνήθως, από εμάς προς όλους τους άλλους, αλλά μετάγγιση είναι μετάγγιση, μη το ψάχνουμε λοιπόν.

Ζήτω η σωτηρία της πατρίδας, λουλούδια ας διαλλέξουμε και ρόδα και κρίνα!

Μετά το τέλος του τελικού βγήκαν οι οπαδοί της νικήτριας-θριαμβεύτριας ομάδας στους δρόμους να πανηγυρίσουν την ανεπανάληπτη σωτηρία της χώρας, συγκεκριμένα οι: Ευρωπαίοι εταίροι μας, οι ντόπιες και ξένες τράπεζες, το Γιούρογκρουπ, οι αγορές, οι λοιποί δανειστές, η Κομισιόν, η ΕΕ γενικά, το ΔΝΤ, οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας και των μονοπωλιακών οργανισμών, ο κύριος Παπαδήμος, και τέλος το σωστικό συνεργείο των πασόκ/νδ/λάος, χωρίς το οποίο δεν θα φτάναμε ποτέ ως εδώ. Αφού πανηγυρίζουν όλοι οι παραπάνω, σίγουρα θα έχουν τον λόγο τους και ντροπή στον αχάριστο ελληνικό λαό που κάθισε στο σπίτι του, αντί να κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας για να ενώσει την φωνή του με τους σωτήρες της πατρίδας του και της ζωής του.

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα των καναλιών και ας ανοίξουμε κι΄εμείς σαμπάνιες λοιπόν! Εις υγείαν τα κορόϊδα!

Οι επιφυλάξεις μας αποδείχτηκαν αβάσιμες τελικά: Οι εταίροι μας δεν είναι σκατόψυχοι και μοβόροι, δεν είναι παλιάνθρωποι οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί, δεν είναι ανθέλληνες οι Μέρκελ και οι Σόϊμπλε, δεν μας μισούν οι τράπεζες, δεν μας απειλεί το Γιουρογκρούπ, δεν μας εκμεταλλεύονται οι αγορές, δεν μας πίνουν το αίμα οι δανειστές, δεν μας λοιδωρεί η Κομισιόν, δεν θέλει να μας πετάξει έξω η ΕΕ, δεν μας έχει βάλει στο μάτι το ΔΝΤ, δεν μας σκίζουν για τα συμφέροντά τους οι μεγαλοβιομήχανοι και τα μονοπώλια, δεν εκπροσωπεί ο Παπαδήμος τις τράπεζες, δεν είναι προδότης ο Παπανδρέου, κουφάλα ο Σαμαράς, γουρούνι ο Βενιζέλος και οι Βορίδης-Άδωνις φασίστες. Κάναμε λάθος!

Η Ελλάδα σώθηκε παιδιά, ένας ακόμα και φύγαμε.

Οδηγέ, κλείσε από μπροστά! Τον πήραμε από πίσω!

http://vraxokipos.blogspot.com/2012/02/blog-post_21.html

3 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ

    ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! Μπορω τωρα να παρω μια βαθια ανασα, πλεον θα αναπαυσει η ψυχη μου...!

    Πλεον ολα εγιναν πιο ξεκαθαρα, πιο αισιοδοξα...!

    (Γιατι πολυ απλα με ολα αυτα θα γινει ακομα πιο γρηγορα η επανασταση...!)

    Sartiv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάτι ... τέτοια ΖΗΤΩ βλέπει κι ο ... Χοντρός (και ο ... λιγνός) και πανηγυρίζει για τη συμφωνία !!!!!!!

    (εχτός αν διαβάσει την ... παρένθεση, χε χε)

    Που λέτε, εδώ σε μένα, συμβαίνει το εξής:
    (που πιθανά γίνεται και σε όλη την Ελλάδα)
    - Κάνει ο κόσμος αιτήσεις (όσοι έχουν χαμηλό εισόδημα, φυσικά) για ... τρόφιμα από την ... ΕΟΚ !!!

    Ξαναγυρίζουμε δηλαδή στα χρόνια της ... Ούντρα !!!

    Μπράβο στο αστικό σύστημα, αλλά και τους οπορτούνες που χρόνια τώρα παίζουν σκάρτο ρόλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσεχε που θα την παρεις την βαθυα ανασα
    μην ειναι κανενας παγκαλος κανενας βενιζελος κανενας σκουλακης κοντα
    και μεινεις σεκος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...