20 Νοε 2012

Τalk to me (oπως το...Πασοκ!)


Για τα …"προσεκτικά ανοίγματα" του Τσιπρα (σε άλλες δυνάμεις!) γινοταν η συζητηση στο γραφειο και η Λενα μιλουσε στο τηλεφωνο λεγοντας οτι ο ορος «ανοιγματα» ακουγεται καπως ...σεξυ και ισως σ αυτο πονταρουν οι ...Συριζαιοι να τραβηξουν κοσμο, αφου οι πολιτικες τους δεν τραβανε! 
Τους πηρε ειδηση ο κοσμος ρε συ, ελεγε...''Φοριεται στο...δεξι, αλλα και στ ..αριστερο, ειπε, εξαρταται για ποιες ...συνιστωσες μιλαμε'', ειπε, γελωντας!

-Τι γελας, της πεταξε μια συναδελφος της. Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα, απ ο τι φανταζεσαι..Μιλαμε για το κομμα που θα βγαλει την Ελλαδα απο τα μνημονια, σε λιγο καιρο και εσυ κοροιδευεις, κοπελλα μου; Μηπως προτιμας Σαμαρα, Βενιζελο, ισως τη ΧΑ;

-Οχι φυσικα, ειπε η Λενα, απλα μαζι με οσους ανεφερες βαζω και τον Τσιπρα, επειδη δεν τον πιστευω, εχεις κανενα προβλημα; Εσυ, ρε Μαιρη, ειπε στη συναδελφο ακουσες αυτα που ειπε ο Τσιπρας, την....προσεκτική φρασεολογία του και τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιησε για το "νέο" κόμμα που θέλει να φτιάξει; Διαβασε, της ειπε και της εδειξε ενα αρθρο οπου ο …chief ελεγε τα εξης:


 "Γι αυτό προχωράµε να φτιάξουµε µαζί τη νέα µεγάλη αριστερή και δηµοκρατική στη λειτουργία και πλουραλιστική παράταξη"
Επιδιώκουµε να φτιάξουµε:"Έναν πολιτικό φορέα ανοικτό σε όλο το δηµιουργικό και αγωνιστικό δυναµικό της κοινωνίας"
"Έναν πολιτικό φορέα που θα επιδιώκει την κοινή δράση και την συµπαράταξη της αριστεράς και όλων των προοδευτικών και δηµοκρατικών πολιτών"
"Έναν φορέα που θα συµµετέχει σε όλα τα κοινωνικά κινήµατα χωρίς ηγεµονισµούς και χωρίς καµία διάθεση χειραγώγησης"


Φταιει κανεις, ρε Mαιρη, τη ρωτησε, μετα, αν ο ανθρωπος μιλαει εδω και καιρο για το ....νέο ΠΑΣΟΚ, με το ονομα.....ΣΥΡΙΖΑ; 

Οχι, πες μου!

4 σχόλια:

  1. Δε μας λένε επισης και γιατί δε διαδήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ; Μηπως επειδη θέλουν να τα χουν καλα μαζι τους;

    Costas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Costas


    Tα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΙΖΑ.Η πληρης σαλαμοποιηση ιδεων και κινηματων,με πληθος συνιστωσων,που με απλες γνωσεις φυσικης δεν βγαζουν συνισταμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TIΣ

      Ετσι οπως τα λες ειναι, αλλα δυστυχως αρκετοι ειναι αυτοι που τους βλεπουν για..σωτηρες! Δεν θελω παντως να σκεφτομαι οτι θα πρεπει να υποστουμε ΚΑΙ αυτους και τις..σαλαμοποιημενες ιδεες τους,μεχρι να μην υπαρχουν πια ψευδαισθησεις!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...