26 Νοε 2012

Το θράσος, (και η..τιμωρία) των νοσταλγών!



Και μονο οτι πηγαν στη Κρητη και τολμησαν να υψωσουν εκει τη σημαια της χουντας, τον ελεεινο φοίνικα, που στοιχειωνε τις μνημες των ..παιδικων μας χρονων και που χωρις ντροπη ξαναβλεπουμε σ ενα νησι, που εχει υποφερει, οσo λιγα μερη στην Ελλαδα, εξ αιτιας του ναζισμου, λεει πολλα για το θρασος τους!

Αν οχι τιποτα αλλο, τουλαχιστον ενα τετοιο γεγονος θα επρεπε να προβληματισει κυρια τους κατοικους της Κρητης και φυσικα μαζι μ αυτους και τους υπολοιπους στην χωρα, που ακολουθουν τη ΧΑ, ειτε επειδη εχουν παθει ...ομαδικη παρακρουση, ή τα συμφεροντα τους ειναι τοσο μεγαλα που καταφεραν να τους κλεισουν τα στοματα και να μπλοκαρουν τα...μυαλα πολλων, που ομολογουμενως μονο σε κατασταση....σουπας θα μπορουσαν να δεχθουν να ακολουθησουν ενα τετοιο σιχαμα!

Δεν μιλαμε για χωρες οπως π.χ η Σουηδια., κ.α που δεν καταλαβαν απο πολεμο, αλλα για την ...ΕΛΛΑΔΑ, (ρε γμτ), που μας λιανισε, τοτε, η ναζιστικη μποτα, κι ενω χασαμε πολλες μαχες, στο τελος ευτυχως κερδισαμε τον πολεμο! 
Ή τουλαχιστον ετσι νομιζαν οσοι πολεμησαν το ναζισμο τοτε,...γιατι οταν βλεπει κανεις 70 χρονια μετα, ατομα απο τα μερη αυτα που υπεφεραν τοσο, να τασσονται σημερα με ΑΥΤΟ που σκοτωσε συγγενεις και συμπατριωτες τους, αρχιζεις να αμφιβαλλεις ΑΝ και ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ εκτιμηθηκαν οι αγωνες οσων επεσαν, για να μην υπαρχει σημερα φασισμος! 
Αυτοι ομως βαλθηκαν να εξαλειψουν μεχρι και τις μνημες μας και αυτο ειναι κατι που δεν πρεπει να τ αφησουμε να συμβει! Αυτο θα ηταν η χειροτερη προδοσια οσων εφυγαν με την επιθυμια η θυσια τους να ανοιξει τη πορτα για την ελευθερια!

Οι αντιδραστικοι αυτοι υπηρετες του συστηματος, οι προστάτες των αφεντικών και εχθροί του λαϊκού κινήματος εκτραχυνθηκαν, ομως σε τετοιο σημειο απειλωντας μεχρι και αστυνομικους οι οποιοι θα μπορουσαν, αν ηθελαν, να τους εβαζαν στη θεση τους μετα τις υβρεις που ακουσαν, αλλα τους αφηνουν ατιμωρητους, ενω το ..επισημο κρατος (!) συνεχιζει να καλυπτει ολους αυτους εγκληματικα, παρα τη κατακραυγη του λαου που θα ηθελε να δει πολλους απ αυτους πισω απο τα σιδερα!

Διαλεξαν και τη χθεσινη μερα, που γιορταζε το ΚΚΕ τα 94 χρονια του, οι υπηρετες αφενταδων, να κανουν τη περιοδεια τους στο νησι με την μισητη χουντικη παράσταση τους, αλλα λογαριαζουν χωρις τον...ξενοδοχο, γιατι ξέρουν πολύ καλά ότι όπως τότε έτσι και τώρα θα τους τσακίσει, ο λαός, κι ας φαινεται οτι τα ποσοστα του ΚΚΕ ειναι τωρα χαμηλα! 
Απο ποτε τα ποσοστα καθορισαν τον ..αντιφαστικο αγωνα στην Ιστορια, που επειμενουν προκλητικα να αγνοουν, λες και ο λαος δεν εχει μνημη, αλλα θα αφεθει να αγεται και φερεται απο φασιστες που του δινουν...πατατες για να του κλεψουν τη ψηφο!!

Θα μπουν κι αυτοι οπως και οι εγκληματικες πολιτικες που το συστημα τους καλυπτει,  στο περιθώριο. 
Οσο για τα οπλα που οι χρυσαυγιτες περηφανευονται οτι κυκλοφορουν (μαλιστα και με αδεια!!), ευχομαι συντομα να στραφουν εναντιον τους και να ....αλληλοεξοντωθουν μεταξυ τους οπως εκαναν και οι προκατοχοι τους στο οχυρο (bunker) του αρχηγου τους, απο φοβο να μη πεσουν στα χερια του λαου, γιατι ηξεραν πολυ καλα τι..περιμενε αυτους και την αρρωστη «ιδεολογια» τους!



Soviet soldiers standing with downcast Nazi standards and banners οn Victory Day parade  in Moscow`s Red Square, June 24, 1945


1 σχόλιο:

  1. Ωραία η φωτό που δείχνει τον Κόκκινο στρατό, αλλά ακόμη πιο ωραία η πρώτη που δείχνει ξεκάθαρα τη πορεία όσων πατούν πάνω στο λαό και θελουν να γλυτώσουν ατιμώρητοι! Γειά σου ρε Ελβα


    Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...