22 Φεβ 2012

Κάλεσμα για την οικονομική εξόρμηση για τη στήριξη των χαλυβουργών

ΠΑΜΕ
Ολοι με το κουπόνι στο χέρι!

Σε εντατική δράση για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης που εξήγγειλε για τη στήριξη των χαλυβουργών καλεί με χτεσινή του ανακοίνωση το ΠΑΜΕ. Στην ανακοίνωση τονίζει:


«Ξεκινάει η οικονομική εξόρμηση που εξήγγειλε το ΠΑΜΕ στις 9 του Φλεβάρη για την ενίσχυση των χαλυβουργών.

Για πάνω από 100 μέρες οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας δίνουν μια σκληρή μάχη, μάχη που αφορά όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της. Εσπασαν το φόβο και την τρομοκρατία, την απειλή της πείνας. Ακολουθούν το δρόμο που θα ήθελαν να έχουν ακολουθήσει πολλοί περισσότεροι.

Χρειάζεται νέο κύμα αλληλεγγύης κυρίως με οικονομική στήριξη. Είναι χρέος κάθε εργάτη, άνεργου, φτωχού μεροκαματιάρη, της νεολαίας και των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων και της φτωχής αγροτιάς. Είναι χρέος όλου του λαού απέναντι στα παιδιά του.


ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Οι φορείς που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ, στην ΠΑΣΕΒΕ, στο ΜΑΣ, στην ΟΓΕ και στην ΠΑΣΥ, οι λαϊκές επιτροπές να πρωτοστατήσουν για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.


Το κάθε ΔΣ του σωματείου, ο κάθε συνδυασμός που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, η κάθε σωματειακή επιτροπή να χρεώσει εργάτες και εργάτριες που θα διακινούν τα κουπόνια.
Να απευθυνθούμε πλατιά στον εργατόκοσμο, σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά, σχολειό και πολυκατοικία, η νίκη των χαλυβουργών θα είναι νίκη όλων των εργατών.


Η διάρκεια της εξόρμησης θα είναι μέχρι : 31 ΜΑΡΤΗ


Λογαριασμός κατάθεσης : 146/762521-91 στην ΕΤΕ


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
.
 

7 σχόλια:

  1. Ειναι χρεος ολων μας να τους στηριξουμε και οικονομικα, οσοι μπορουμε, αλλα και ηθικα επειδη το τελευταιο διαστημα εχουμε ακουσει πολλα...που ευτυχως πηραν απαντηση! :)

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6709522&publDate=22/2/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Elva: Έχουμε πει πολλές φορές ...

    Όσο αυξάνονται οι αντιλαϊκές επιλογές του καπιταλιστικού συστήματος (των υπηρετών του, δεξιών, σοσιαλδημοκρατών και οπορτουνιστών), τόσο θα εντείνεται και η συκοφαντική και χυδαία επίθεση εναντίον του Ταξικού Κινήματος !

    Είναι πλέον χρέος τιμής για όλους μας να ενισχυθεί ο αγώνας των Χαλυβουργών.

    Σήμερα, πριν λίγες ώρες, το σύνθημα που ακούστηκα πιο δυνατά, ήταν:

    - Όλη η Ελλάδα, μια Χαλυβουργία,
    την κρίση να πληρώσει, η πλουτοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κι ένα καλό, κατατοπιστικό βίντεο για τον Αγώνα των χαλυβουργών !

    http://www.youtube.com/watch?v=NFPegazKYVA&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για εμενα παντως, ηδη εχουν αποδειξει παρα πολλα
    καλως συνεχιζουν την απεργια και θα κανουμε οτι μπορουμε για να την συνεχισουν και εμεις, αλλα και για να κλιμακωθει, που σιγα σιγα κλιμακωνεται, ολο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι μπορει ο καθεναs για να δειξει την ταξικη του αλληλεγγυη εχει-κυριολεκτικα-ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια αυτη την στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poe: Ο Αγώνας των χαλυβουργών, στην ουσία του, αυτόν τον καιρό, είναι μια ανοιχτή μάχη της Εργατικής Τάξης εναντίον της Αστικής !

    Γι αυτό κα έχει και πανελλαδική αλλά και διεθνή απήχηση.

    Η προσπάθεια, λοιπόν, ενίσχυσης των Απεργών Χαλυβουργών, έχει να κάνει με την επιβίωση αυτής της ίδιας της Εργατικής Τάξης, της Τάξης μας, της Τάξης όλων μας.

    Πράγματι, όπως λέει κι ο μητσος, έχει τεράστια σημασία να αναδείξουμε αυτή τη διάσταση και όχι τις κάθε είδους προβοκάτσιες - που όπως είδαμε κι σ΄αυτό το μπλογκ, μάλλον είχε περισσότερη ... απήχηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μητσος: Πολύ σωστά τα λες - και μάλιστα με δυο λόγια.

    Έτσι ακριβώς είναι !

    Πρέπει, όλοι μας, να καταλάβουμε ότι η επιτυχία του Αγώνα των Χαλυβουργών, θα είναι και επιτυχία ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...