8 Φεβ 2012

Η αντιΚΚΕ πρεμούρα τους, τους οδηγεί σε αυτογελοιοποίηση !

Ψευδές δημοσίευμα για το ΚΚΕ από το «Zougla.gr»
Επιχείρησαν με άθλιο τρόπο να συνδέσουν με το Κόμμα συνδικαλιστή εφοριακό που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς!

Συκοφαντικό «ρεπορτάζ», το οποίο επιχειρεί να συνδέσει με το ΚΚΕ συνδικαλιστή εφοριακό, που φέρεται να εμπλέκεται σε φορολογικά σκάνδαλα, ανάρτησε προχτές Δευτέρα, αργά το βράδυ, η ιστοσελίδα «Zougla.gr» (ιδιοκτησίας Μ. Τριανταφυλλόπουλου). Το ρεπορτάζ είχε τίτλο «Ο "κόκκινος" ελεγκτής που εκβίαζε για το 50%» και ανέφερε ψευδέστατα ότι ο συγκεκριμένος είναι στέλεχος του ΚΚΕ και ανήκει στη συνδικαλιστή παράταξη που στηρίζει το ΚΚΕ.
Αλήθεια, δεν ξέρουν να κάνουν το στοιχειώδες σε ένα ρεπορτάζ, δηλαδή μια απλή έρευνα και διασταύρωση των στοιχείων τους, ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Και το λέμε γιατί το στοιχείο που διέψευδε το «ρεπορτάζ» τους, το είχε αναρτημένο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αφού το «ρεπορτάζ» συνοδευόταν από έγγραφο που επιβεβαίωνε ότι ο εφοριακός ήταν συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ, παράταξης του Συνασπισμού.
Αν μη τι άλλο, «ρεπορτάζ» σαν κι αυτό της «Zougla.gr», «καρφώνει» την πρεμούρα τους σώνει και καλά να συνδέσουν το ΚΚΕ με τη σαπίλα και τη διαφθορά που κατά κανόνα χαρακτηρίζει το αστικό σύστημα και τα κόμματά του, για να πουν στο λαό «όλοι ίδιοι είναι», άρα δεν υπάρχει ελπίδα... Καθόλου τυχαία, άλλωστε, το συγκεκριμένο «ρεπορτάζ» αναδημοσιεύτηκε σε δεκάδες άλλες ιστοσελίδες, που αναπαρήγαγαν το κατασκευασμένο ψέμα της «Zougla.gr».


Αμεση ήταν η απάντηση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, η οποία εξέδωσε και απέστειλε στην ιστοσελίδα την εξής ανακοίνωση:  

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο δημοσίευμά σας στην ιστοσελίδα σας (σ.σ. Zougla.gr) τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 22:56 με τίτλο: «Ο "κόκκινος" ελεγκτής που εκβίαζε για το 50%», όπου συνδέεται με το ΚΚΕ ο φερόμενος για εμπλοκή σε φορολογικά σκάνδαλα κατά τον ιστότοπο, Περικλής Στυλιάδης.
Ο αναφερόμενος εφοριακός δεν υπήρξε ποτέ μέλος, πολύ περισσότερο στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμά σας. Ενώ η αναφερόμενη παράταξη ΑΣΚΕ, είναι σε όλους γνωστό πως δεν είναι παράταξη του ΚΚΕ, αλλά του Συνασπισμού στους εφοριακούς. Αυτά ο αρθρογράφος θα μπορούσε να τα εξακριβώσει πολύ εύκολα. Είναι εύλογο απορίας όμως, γιατί με τέτοια ευκολία εμπλέκει το ΚΚΕ. Απαιτούμε άμεση επανόρθωση».
Η επανόρθωση από την ιστοσελίδα έγινε λίγο αργότερα και αφού βέβαια υπήρξε η παρέμβαση του ΚΚΕ. Οπως αναφέρουν,
«η zougla.gr επιβεβαιώνει ότι ο πρωταγωνιστής της νέας υπόθεσης που αποκάλυψε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, Περικλής Στυλιάδης, συμμετείχε στο κύκλωμα διεφθαρμένων εφοριακών και ήταν συνδικαλιστής της ΑΣΚΕ, που πρόσκειται στον Συνασπισμό».
Παρά την επανόρθωση, τα ερωτήματα ως προς τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος παραμένουν και ενισχύονται, αφού κάτω από την επανόρθωση, η ιστοσελίδα γράφει: «Ωστόσο, παραμένει η πεποίθηση ότι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς και της Κεντροδεξιάς πρωταγωνίστησαν στη σκυταλοδρομία της διαφθοράς, εδώ και δεκαετίες, που λυμαίνονται χρήμα και φωλιάζουν στους κόλπους του Υπουργείου Οικονομικών, ΣΔΟΕ κτλ».
Με άλλα λόγια, η «zougla.gr», αφού κάηκε το χαρτί της εξόφθαλμης συκοφαντίας, προσπάθησε με άλλο τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος του Κόμματος. Τσουβάλιασε το ΚΚΕ κάτω από τον γενικό τίτλο «κόμματα της αριστεράς», αφήνοντας υπονοούμενα περί διαφθοράς και για το ΚΚΕ.

Σημ.: Καλά, δεν είναι δα και η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος" και η γνωστή ... "ομάδα" του, στρέφονται χυδαία και συκοφαντούν ασύστολα το ΚΚΕ και τους ανθρώπους του - θυμόμαστε την λάσπη ενάντια στον αείμνηστο βουλευτή του Κόμματος Κοσιώνη, την στημένη περίπτωση με τον Ανευλαβή που δεν άφηνε τον Σοφιανό να μιλήσει, αλλά αυτό το τελευταίο πραγματικά ξεπέρασε κάθε όριο.
Κάθε όριο βρωμιάς και δυσωδίας !

17 σχόλια:

  1. Μπραβο βρε Φαρε (ειδικα για το Σημειωμα στο τελος).

    Δεν το ειχα παρει χαμπαρι το περιστατικο!
    Τελικα ο ελεεινος και τρισαθλιος Μακης τιμα τον τιτλο της εκπομπης του.

    Οταν ειχε κανει εκεινη τη σιχαμερη εκπομπη για τον Κοσιωνη ειχε φριξει κοσμος. Ειδικα οσοι ξεραμε τον γιατρο προσωπικα (μιας και μας κουραρε παιδιοθεν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αυτός που "συνεργαζόμαστε" και του τυπώναμε την εφημεριδα για κοματι ψωμι.!!
    ενω ειναι γνωστός ο ρόλος του, δηλαδη ο ρόλος του οτι ειναι ΧΑΦΙΕΣ !!
    και δεν έφτανε αυτο
    μας φέσωσε και από πάνω !!

    ΠΟΥΣΑΙ ΣΤΑΛΙΝ Έλεγε ο μπαρμπα Αρης - ανταρτης του ΔΣΕ - απο το χωριό μου - ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ !!! (ξερετε ποια κεφαλια εννοοουσε!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... και το πράμα έχει συνέχεια!
    (σε ποια site-blog γράφτηκε αυτό και το "κατήγγειλε" το ΛΆΟΣ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το tvxs δεν περίμενα κάτι καλύτερο... είναι από τα πιο σιχαμένα και ύπουλα αντικομμουνιστικά sites με "αριστερό" και "ανεξάρτητο" περιτύλιγμα από βρωμοκρυφοπασόκο διαχειριστή...

      Διαγραφή
  4. spiral architect: Άντε ρε απίθανε ...

    Χε χε ...

    Που το βρήκες αυτό ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Manny Calavera: Και ενώ πήρε τηλέφωνο κι ο σύντροφος, αλλά και άλλοι βουλευτές και είπανε τα πράγματα όπως είχαν γίνει, αλλά και για το Υψηλό Ήθος του αντρός, ο Τριανταφυλλόπουλος επέμενε να τον κατηγορεί ...

    Ο γελοίος ...

    Αλλά δες και τι γίνεται σήμερα.
    Ενώ οι συνάδελφοί του αγωνίζονται τόσες μέρες απεργίας στο ΑΛΤΕΡ, αυτός είναι εξαφανισμένος ...

    Για να καταλάβουμε το ποιόν του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρός κάθε Ανώνυμο ...

    Παιδιά βάλτε ένα ονοματάκι στην αρχή ή στο τέλος (παρατσούκλι τέλος πάντων) για να συνδιαλεγόμαστε !

    Μην το "κουράζετε" το πράγμα παιδιά !

    Δεν μπορεί και δεν θέλει μια επιχείρηση να διώχνει δουλειές έτσι στην ψύχρα.
    Χρειάζεται να εξετάζετε χωριστά η κάθε περίπτωση.

    Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό το "δεν τυπώνουμε ... εχθρούς";
    Ακούστε το.
    Παλιά, είχε "ανεβεί" ένα θεατρικό, όπου ο γιατρός του έργου ήταν ένας πολύ καλός γιατρός, αλλά ... κομμουνιστής !
    Και ο άλλος που έπαιζε, ΔΕΝ πήγαινε για ακριβώς αυτό το λόγο να τον κάνει καλά !

    Καταλάβατε, ανώνυμοι ;
    Δεν θα πάμε στο άλλο άκρο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. spiral architect, Γιώργος: Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ είναι η παρακάτω:

    http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=2250

    Ε, εντάξει, δεν θα τους κάνουμε το χατήρι να αναφερόμαστε και στα σάϊτς τους ...
    Δεν θα τους ... διαφημίσουμε κιόλας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως ας μην αποκλείουμε το γεγονός, το αρχικό ποστ να οφείλεται σε πολιτική αμορφωσιά κάποιου από τα πιτσιράκια με το μπλοκάκι που γράφοτν τις ειδήσεις στην Ζούγκλα. Φίλος που έχει δουλέψει εκεί μου έλεγε πως είχανε προλάβει την τελέυταια στιγμή κείμενο το οποίο χαρακτήριζε τον Τσίπρα ...κομμουνιστή(!).
    Από εκεί και πέρα ο ρόλος του Μάκη ανάμεσα στους διάφορους "διαπλεκόμενους" είναι πασίγνωστος, και κάθε επίθεση από μεριάς του αποτελεί τίτλο τιμής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TRASH: Μα, γι αυτό κι εγώ, στην δική μου παρατήρηση, δεν καταφέρθηκα ΜΟΝΟ εναντίον του Τριανταφυλλόπουλου, αλλά ΚΑΙ στην ομάδα του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..σε σχέση με το άλλο άρθρο για κρατική χρηματοδότηση στο ΠΑΜΕ κτλ κτλ τι παίζει? Πραγματικά πρέπει να έχουν ζορισθεί πάντως,έχουν ξαμολύσει όλα τα σκυλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. diladi afto to oti ine xafies o makis apou vgike iparxi kamia istoria?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η βρωμικη προπαγανδα και ο γκαιμπελισμος δεν εχει προβλημα να πει οτιδηποτε
    δεν χρειαζεται τεκμηριωση ουτε τσεκαρισμα της πληροφοριας
    βασιζεται στην λογικη του "πες πες κατι θα μεινει"

    δυστυχως αυτοι εχουν τα μεσα να "λενε και να λενε" τις αρλουμπες τους

    εμεις εχουμε για μονο οπλο μας την αλήθεια, και ελπίζουμε οτι κάποτε αυτο θα εκτιμηθει...

    ...τωρα οσον αφορα το ποτε...

    οι προβλεψεις μου ειναι δυσοιωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Manuel Harper: Είναι διαχρονικό ... καθήκον των οργάνων της αστικής τάξης, όταν εντείνεται το αγωνιστικό φρόνημα του λαού μας, να εξαπολύουν τα γνωστά παπαγαλάκια τους, για έναν χυδαίο και ωμό αντικομμουνισμό !

    Καθόλου παράξενο δεν είναι ...
    Ούτε καν ... πρωτότυπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε ανώνυμε (βάλτε ρε παιδιά επιτέλους ένα όνομα), ποιος είπε ότι είναι χαφιές ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Poe: Για ποιο πράγμα είναι οι προβλέψεις σου δυσοίωνες ;

    Για το ότι θα ενταθεί η ... αρλούμπα των γνωστών παπαγαλακίων ;

    Σ΄αυτό συμφωνούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...